ARKADAŞ +18

By pekinportugali

577K 15.9K 2.2K

"Biraz daha dinlen ben elbisemi giyeceğim." İlk bakışta elbisemi bulamadığımı fark edip o da bakındı ve kum b... More

Başlıyor!
1○
2○
3○
Çağrı'nın Tipi
5○
6○
7●
8○
9○
10●
11●
12●
13○
ALTERNATİF KAPAK RESİMLERİ
14○
15○
16●
17○
18○
19○
20●
21●
22○
23●
24○
25●
Selamlar! 💫
26●
27○
28○
29○
30○
31●
32○
33○
34○
35●
36○
37●
38○
39○
40○
41●
SERZENİŞ
42●
ARAF VE DİVANE
DUYURU
43●
44○
🐽YAZAR AĞLIYOR🐽
45○
46●
47●
48○
49○
50○
51○
52●
SONA DOĞRU
53○
54●
55○
56○
57○
58○
59○
60●
61○
FİNAL

4○

12.8K 308 18
By pekinportugali


-

Serhat ne yapmak istediğimi anlamış gibi önüme geçince, Sergen kolunu tutup ona baktı. Serhat kolunu yavaşça çekip karşısında durduğunda biz de bir kaç adım gerisinde onları izliyorduk.

Serhat "Ne işin var burada?" diye soluduğunda Galip, bizi süzüp "Alışveriş yapacağım, sizinle." dedi gülerek.

Serhat anlamadığını belli ederken "İstediğin her nesye sana vermeyeceğim." diye sinirle konuşunca Galip "Eğer vermezsen üzülecekesiniz."dedi.

Serhat yakasını tutup sinirle yüzüne bakınca adamları silahlarına uzandı. Yakasını bırakmadan "Rahat bırak yoksa üzülen sen olacaksın." dedi. Yanına gidip kolunu indirdiğimde bana bir saniye bakıp tekrar onun yüzüne bakmaya başladı.

Kısık gözleriyle bize bakan Galip "Anlaşacağımız zamanı bekliyorum. Ama fazla geç kalma. Hatanızı görmediğiniz için af dilemeniz gerekirken yaptığınız şeye bakın." dedikten sonra arkasını dönüp arabasına bindi ve hareket eden arabayla otoparktan ayrıldılar.

Kahverengi saçlarının dipleri beyazlamıştı, göbekliydi, küçük yuvarlak gözlükleri vardı. Takım elbisesinin altına renkli kumaşlardan yapılmış parçaları bağlıyordu. Tanımasak kendi halinde bir iş adamı olduğunu düşünecektik.

Serhat'ın yanına gittiğimizde Kutay kaşlarını hafifçe çatıp "Neyden bahsediyor? Oyun istiyor demiştin." dedi. Serhat bir şey söylemeden arabaya bindiğinde peşinden hızla bindik.

Arabayı çalıştırdığında Sergen düşünceli bir şekilde "Bilmediğimiz bir şeyler olmalı." dedikten sonra Serhat onu kesip "Bana attığı mesajda, bir dosya istiyordu. Bir mekana girip gizlice almamızı gerekiyormuş." deyince ona dönüp sakince "Pişkinlik gibi görünüyor ama bu işin içinde bir iş var. Bu basit bir ayrıntı mı? Neden söylemedin?" dediğimde kısa bir süre bana baktıktan sonra önüne döndü. Direksiyonu sinirle kavramıştı.

Kısa süren sessizliği Kutay "Başka bir şey söyledi mi?" diyerek bozduğunda kafasını iki yana sallayıp "Az önceki gibi özür dilememiz gerektiğini söyledi." dedi.

"Saçmalıyormuş gibi gelmiyor bana ama..." dedikten sonra durdum söyleyecek bir şeyim yoktu.

Sergen telefonuyla uğraşırken "Mekanına gidebiliriz. Davete gittikten sonra veya yarın gider konuşmaya çalışırız." dediğinde Kutay ona dönüp "Mekanını biliyor musun?" diye sordu.

"Elbette. Gizli bir mekan, işletilen bir kumar yeri falan bekliyordum ama değil."dedikten sonra bunları nereden öğrendiğini anlamamıştım.

Kutay da merakla "Nasıl yaptın?" dediğinde Serhata bakıp içinde olduğumuz durumdan dolayı gergince gülümsedi. "Yakasına boşuna yapışmadı."dediğinde Sergen onun kolunu tuttuğunda takip cihazını vermiş olmalıydı. Onlara bakıp yavaşça alkışlarken eve gelmiştik.

Dışarıda yemek yemediğimiz için evde bir şeyler atıştırdıktan sonra hazırlanmaya gidecektik. Kutay hızla ağzına bir şeyler atıp telefonunu ve anahtarını alıp "Kaçıyorum." diyerek evden çıktı. Arkasından biz de masayı toplayıp içeri geçtik.

-

Aynada kıyafetimi düzeltirken Sergen odaya girip gülümseyerek "Güzel, hatta çok güzel." dedikten sonra beni etrafımda döndürdü. "Analar neler doğuruyor?" Dolaylı yoldan annemizi ve kendini de övüyor gibiydi. Arkasını dönüp hazırlanmaya gitti.

Küpelerimi takıp kolyemi elime aldığım sırada yavaşça kapı çalındığında arkamı dönüp içeri giren Serhat'a baktım. "Ceketten dolayı takamadım." dedi.

Elindeki ince zinciri bana uzatarak yanıma yaklaşınca gülüp zinciri elinden aldım. Ucunu açıp ona doğru yaklaştım, kollarımı boynunun etrafından sarınca görmek için yaklaşıp ensesine bakarken zinciri takıp kollarımı yakasına getirdim. Yakalarını kaldırıp zinciri altına getirdikten sonra tekrar indirip düzeltmek için bir iki dokunuş yaptım.

Sergen lavabodan çıktığında iki adım geri gidip Serhat'a bakarak "Mükemmel." dedim. Ne zaman bu kadar yakışıklı olmuştu bu herif?

İkisi yan yana geçip aynı anda göz kırpınca bir elimi belime koyup diğerini kırarak önüme getirip hafifçe eğildim. Birlikte aşağı indik.

-

Arabadan inip ikisinin koluna girdim. İçeri girerken Sergen "Bir defa konsere gitmiştik, gününü karıştırıp bizi zorla götürmüştün ve geldiğmizde başkasının konseri vardı, bir de..." dedikten sonra durduğunda, ben saçmalığıma sırıtıyorken Serhat gülerek cümlesini tamamladı. "Kutayın üstüne kusmuştun." Sergen'i kastediyordu.

"Çok dans ettirmişti beni. Başım dönmüştü. Kendi düşen ağlamaz."

Biz içeri girdiğimizde gülüşürken Sergen bize sinirle baktıktan sonra yanından geçen garsonun tepsisinden bir bardağa uzanıp "Eğlenin biraz." dedi ve uzaklaştı. Biz onunla gayet eğleniyorduk zaten.

Ailemiz için ayrılan yerlere oturup oradaki ortakları selamladık. Serhat'ın kulağına doğru yaklaştığımda hafifçe irkilip bana doğru yaklaştı. "Yeşil elbiseli kadının gözleri sende." diyerek hafifçe güldüğümde kafasını eğip o da güldü.

Bazen birbirimize yaklaşıp sessizce konuşuyor bazen de insanların nazik sorularını yanıtlıyorduk.

Bir kadın bize bakarak "Hiç bilmiyorduk iki ailenin varislerinin sevgili olduğunu." dediğinde ikimiz de gülüp açıklayacakken Birkan'ı karşımızda görünce durduk. Bize doğru yaklaştığında ayağa kalkıp sarıldım onunla. Serhat hâlâ otururken bana baktıktan sonra ayağa kalkıp elini sıktı.

Ben tekrar oturacakken kısık sesle çalan dans şarkısıyla beni kaldırmak isteyen Birkan belimden tuttu. Ona, hareketlerini anlamsız bulduğumu düşünerek bir bakış attığımda "Dans edebilir miyiz hanımefendi? "diye sordu gülerek.

O sırada Serhat sandalyesini geri iterek beni bileğimden tutup ondan ayırdı. Yeşil elbiseli kadın hemen "Sevgilisi ile dans etmek istiyorlar herhalde oğlum." dediğinde düzeltemediğimiz yanlış anlaşılma aklıma geldi. Ayrıca Birkan ortaklarımızdan birinin oğluydu. Her gün bir yeni bilgi.

Bu sırada Serhat beni yavaşça çekmeye başlayınca neden böyle tepkiler verdiğini anlayamıyordum. Durup iki elini belime rahatça koyunca ben de boynuna doladım kollarımı.

Hafifçe sallanırken "Birkan'ı tanıyor musun?" dedim. Dudağını büküp "Hayır ama ondan uzak durman gerektiğini düşünüyorum." dedi huysuzca.

"Yeni tanıştık." dediğim sırada Sergen dans eden bir kaç kişinin arasından hızla geçerek yanımıza gelince ellerimi alıp kendi boynuna koyarak karşısına bakıp "Dans edeceğiz." dediğinde kime söylediğine baktım. Birkan.

Ne dertleri vardı bunların? Serhat omzuna yavaşça vurup gülümsedi ve uzaklaştı. Müzik bittiğinde Sergen ile birlikte masaya döndük.

-

Sergen'den;

Onlardan uzaklaştığımda kız arkadaşımın yanına gittim. Adı Serra. Bir süre sonra dans eden bizimkileri görünce gülüp Serra'yı dansa kaldıracaktım ama Birkan'ı onlara doğru gelirken görünce "Affedersin." diyerek hızla yanlarına gidip dans etmeye başladım Çağrı'yla.

Daha sonrasında birlikte masaya döndüğümüzde Serhat oradaki insanlarla konuşuyordu. Değişmişti Serhat. Onun yanına oturduğumda Çağrı "Lavaboya gidiyorum."diyerek yanımızdan ayrıldı.

Serraya baktığımda yalnız kaldığı için sinirliydi. Tekrar önüme döndüm ve Serhat'a eğilip "Değişmiş mi buralar?" dedim.

Kafasını olumlu anlamda sallayıp "Havalar soğumuş." diyerek ellerini birbirine sürttü.

Ona bakmadan "Sen de değişmişsin." dedim. Hepimize olmasa bile aramızdan bazı kişilere ya da bir kişiye olan bakışları gözle görülür şekilde değişmişti.

Diğer insanlar da aralarında sohbet ediyorlardı. Çağrı gelince Serhat'a baktım kontrol eder gibi. O da düz bir ifadeyle bana bakıyordu.

Birkan gelip Çağrının yanına oturunca ise ikimiz aynı anda ona baktık. Ama benim gözüm aynı anda Serhat'ı da izliyordu. Bakmayı bıraktığında ben de önüme döndüm. Yemeklerimizi yedikten sonra "Ah, Galip bey de geldi." diyen kadına baktıktan birbirimize baktık.

Benim sağımdaki boşluğa oturup herkesle merhabalaştı. Daha sonra bize dönüp "Nasılsınız gençler?" dedi.

Biz şaşkın bakışlarımızı sildiğimizde
"İyiydik, siz?" diye sordu Çağrı. Sinirliydi.

"Teşekkürler." derken masanın altından avcundaki cihazı uzattı. Ona yerleştiğimiz dinleme cihazıydı bu. Bozuntuya vermemeye çalışıp sırıtarak "Ne gerek var hediyemiz olsun." dedim bize baksalar da kısık sesimi duyamayacakları için. Güldükten sonra cebine koyup önüne döndü.

-

Çağrı'dan;

Sergen ve Galip kısa bir süre konuşmuşlardı. Duyamamıştık. Bir süre sonra masadan kalkan Galip'in peşinden gittiler.

Parmaklarımla oynuyorken yanıma oturan kişiye kafamı çevirdim. Galip. Bizimkiler onun peşinden gitmişlerdi ama şimdi ortalıkta görünmüyorlardı. Şaşırarak ona baktığımda yine gülüp "Bu gün bana bir yere kadar eşlik eder misin?" dedi. Sergen ve Serhat hala gelmeyince "Fazla düşünme genç. Cesaret edemiyorsan hiç düşünme." diyerek ayağa kalktı.

Hızla ayağa kalkıp herkesle vedalaştım. Galip denen adamın peşinden dışarı çıktığımda birlikte arabaya bindik. Tereddüt etmiştim ama bir defa dediği gibi, onaylamıştım.

Bir binanın önünde durduğumuzda Sergen'in bahsettiği yerin burası olduğunu düşündüm.

Arabadan inip içeri girdiğimizde telefonumu kontrol ettim. Yan gözle baksa da bir şey söylemedi. Bir kaç cevapsız arama vardı ve şimdi de arıyordu. Telefonu açıp kulağıma götürdüm."Serhat."

"Çağrı nerdesin?" diye sordu endişeli ve yüksek sesle. Arabaya biniyor olmalıydılar. "Sorun yok. Sergen'in bulduğu yerdeyim büyük ihtimalle." dedim.

Galip bana bakıp kafasını iki yana saladı ve önüne döndü. "Tamam. Sakin ol geliyoruz." dedi sakin olması gereken benmişim gibi, bağırarak.

Telefonu kapattıktan sonra kilitli dolapları açarken oturmamı işaret etti. Bir kaç dosyayı karıştırdıktan sonra karşıma oturup bir dosyayı bana doğru uzattı.

"Reşat Temeler." dedi. Dosyanın içinde adını söylediği kişiyle alakalı bilgiler vardı hızla gözden geçirdiğim sırada amacını anlamak için kafamı kaldırıp "Yani?" dedim sorgularca.

"Bir kaç velet yüzünden, yerine hapis yattığım adam bu." dedi bana bakmadan öfkeli ses tonuyla. Ona inanmıyordum.

Gürültüyle kapı açıldı. Kutay Serhat ve Sergen'in koluna korumalar girmişti. Üçünün yüzünde de kanlar vardı.

Onlara doğru gidecekken tetiğin çekilme sesi ile duraksadığımda "Dön!" dedi sakin ama tehditkar bir sesle.

-

Bitti bölümümüz.
Okuduğunuz için teşekkürler. Bu resmiyet şaka ? Şaka.

Umarım beğenmişsinizdir. Yorum ve oy atmayı unutmayınn.

Continue Reading

You'll Also Like

MAFİA By A M O U R

General Fiction

703K 3.5K 3
[#Kağan 🥇] Kağan Soylu, yeraltı dünyasının en büyük mafyası. Onun tabiatı sadece kin ve öfke, bütün insanların korkulu rüyası, namı diğer büyük ta...
1.1K 44 15
'Sonsuz uçurumumdan atlamak benim en büyük korkumdu.'
21.9K 923 23
Avucunu kesen cam kırıklarına aldırış etmeden Kaya, kapıya yasladığı kadının gözlerine geçirmiş olduğu heyecandan dolayı kalbi boğazındaymış gibi bak...
20.3K 2.4K 22
(BONTEN!) Rindou Haitani herzamanki gibi şehirin en prestijli barlarının birine vakit öldürmeye gitmişti. Fakat bu prestijli bar bir de felaket bir D...