ÐAÐÐҰ I

By Arty_was_here

293K 10.1K 1.2K

𝓲'𝓶 𝓬𝓸𝓿𝓮𝓻𝓲𝓷𝓰 𝓶𝔂 𝓮𝓪𝓻𝓼 𝓵𝓲𝓴𝓮 𝓪 𝓴𝓲𝓭 𝔀𝓱𝓮𝓷 𝔂𝓸𝓾𝓻 𝔀𝓸𝓻𝓭𝓼 𝓶𝓮𝓪𝓷 𝓷𝓸𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰... More

~1~
Meet the boyzzz
~2~
~3~
~4~
~5~
~6~
~7~
~8~
~9~
~10~
~11~
~12~
~13~
~14~
~15~
~16~
~17~
~18~
~19~
~20~
Δεν ειναι κεφαλαιο :(
~21~
~22~
~23~
~24~
~25~
~26~
~27~
~29~
~30~
~31~
~32~
Ενημερωση
Daddy I 2
BONUS
👽🖤
DADDY I 2 UP

~28~

5.7K 244 17
By Arty_was_here

Δεν ξέρω τι ώρα ήταν αλλά υποθέτω βράδυ. Με είχανε δέσει σε μια καρέκλα για ώρες επειδή προσπάθησα να το σκάσω. Με κλείδωσαν μέσα στο δωμάτιο και απλά περίμενα. Ακουσα την πόρτα να ανοίγει και για κάποιο λόγο ήλπιζα οτι θα ήταν ο Αχιλλέας. Τόσες ώρες εδώ μέσα το σκέφτηκα καλά. Οντως τους αγάπησα και τους τρείς αλλά οχι όπως τον Αχιλλέα. Οταν έβλεπα τα παιδιά η καρδιά μου δεν χτυπούσε τόσο γρήγορα ούτε μου κοβόταν η ανάσα. Ουτε πρόσεχα τι θα πω η τι θα κάνω μπροστά τους. Και δεν μου λείπουν τόσο οσο ο Αχιλλέας.

Παύλος : Τι κάνεις πριγκίπισσα; Με ρώτησε και μπήκε μέσα.

Αμαρρυλίς : Πάντως δεν περιμένω τον πρίγκιπα μου. Ειρωνευτικα.

Γέλασε και πήρε μια καρέκλα. Την γύρισε και έκατσε μπροστά μου.

Παύλος : Δεν ξέρω αν είναι δικό σου η του Βίκτωρ αλλά έχεις πολύ πείσμα να το ξέρεις.

Αμαρρυλίς : Να το πάρω ως κοπλιμέντο αυτό;

Παύλος : Οπως θες πάρτο, δεν με νοιάζει και πολύ. Είπε αδιάφορα και άναψε ενα τσιγάρο. Δεν μιλησα και απλά κοίταξα αλλού. Στο έχουν πει οτι είσαι πολύ όμορφη, έτσι;

Αμαρρυλίς : Ναι.. Τον τελευταίο καιρό το ακούω συχνά.

Παύλος : Είναι γιατί είναι αλήθεια. Είσαι πολύ όμορφη. Σηκώθηκε απο την καρέκλα και με πλησίασε. Αφησε κάτω το τσιγάρο και τα μάτια του άρχισαν να λάμπουν. Φαίνεσαι τόσο μικρή, τόσο ευάλωτη και ταυτόχρονα τόσο πολλά υποσχόμενη, τόσο σέξυ. Ψιθύρισε μπροστά απο τα χείλη μου.

Τον κοίταξα επίμονα δίνοντας του να καταλάβει οτι δεν είχε επιρροή πάνω μου. Γέλασε και απομακρύνθηκε.

Παύλος : Ξέρεις γιατί είσαι εδώ σωστά;

Αμαρρυλίς : Ξέρω. Είπα κοφτά.

Παύλος : Και ξέρεις τι πρέπει να κάνουμε; Τον κοίταξα περίεργα και γέλασε.

Παύλος : Πρέπει να βγάλω το τέρας απο μέσα σου.

Τότε σαν αστραπή πέρασε μπροστά απο τα μάτια μου εκείνη η πρόταση, " Η ερωτική πράξη είναι ίσως η καλύτερη μέθοδος για τον σκοπό αυτό."

Αμαρρυλίς : Δεν θα τολμήσεις. Γρυλισα ξαφνιασμένη και τον κοίταξα με ορθάνοιχτα μάτια.

Παύλος : Ω ναι πριγκίπισσα, και όμως.. Είπε και με κοίταξε με ενα μεγάλο χαμόγελο.

Αμαρρυλίς : Οχι, οχι σε παρακαλώ. Τα πάντα εκτός απο αυτό. Παρακάλεσα και ξέσπασα σε κλάματα. Θέλω την μαμά μου... Συνέχισα και καυτά δάκρια έπεφταν απο τα μάτια μου. Με κοίταξε και αναστέναξε.

Παύλος : Φφφ ελα τώρα μην κλαίς. Είπε γλυκά και έπιασε ενα χαρτομάντιλο. Κάνεις λες και είμαι κανένας βιαστής. Εσκυψε στο ύψος μου και σκούπισε τα μάγουλα μου. Πίστεψε με ούτε και για μένα είναι εύκολο να κάνω σεξ με μια ανήλικη. Ομως δεν εχω άλλη επιλογή. Συνέχισε και σκούπισε και άλλα δάκρυα απο τα μάτια μου. Εξάλλου δεν πρέπει να φοβάσαι εμένα, θα σου συνιστούσα να ανυσηχείς πιο πολύ για τον Μιχάλη.. Συνέχισε, με έλυσε απο την καρέκλα και με πήρε αγκαλιά. Με κράτησε σε στύλ νύφης και μας πήγε στο κρεβάτι. Με ξάπλωσε και ανέβηκε πάνω μου.

Αμαρρυλίς : Δεν θέλω, φοβάμαι.. Ψιθυρισα κουρασμένη απο το κλάμα.

Παύλος : Το ξέρω, αλλά θα φροντίσω να σου αρέσει. Πολύ... Ψιθύρισε και με φίλησε. Τον κοίταξα στα μάτια του που έλαμπαν και φοβήθηκα για λίγο. Βαθυνε το φιλί μας και πίεσε την γλώσσα του μέσα στο στόμα μου. Αναζήτησε την δική μου και άρχισε να παίζει μαζί της. Χωρίς να το θέλω έκλεισα τα μάτια μου και έβαλε τα χέρια του στα πλευρά μου.

Ενα βογγητο μου ξέφυγε και τον ένιωσα να με πιέζει στα πλευρά. Εσπασε το φιλί μας και με κοίταξε.

Παύλος : Γαμώτο, σίγουρα ξέρεις πως να ανάβεις εναν άντρα. Μου είπε, με κοίταξε και τα μάτια του είχαν πια αλλάξει χρώμα. Ηταν κατακόκκινα και με κοιτούσε έτοιμος να με κατασπαράξει.

Αρχισα να ακούω ενα γρυλισμα στο κεφάλι μου και να νιώθω μια κινητικότητα στο σώμα μου. Μην μου πεις, ξυ-ξυπνησε;! Γουρλωσα τα μάτια μου και κοίταξα τον Παύλο.

Παύλος : Χαχ, μην είσαι τόσο έκπληκτη πριγκίπισσα, είναι το ταλέντο μου να ξυπνάω το τέρας του αλλού, το χάρισμα μου.. Συνέχισε και έπεσε στον λαιμό μου.

Αρχισε να γλύφει λαιμαργα τον λαιμό μου και να τον δαγκώνει απαλά. Γρυλιζε και τα λίγα γενιά του γρατζουνουσαν το δέρμα μου. Ενα βογγητο μου ξέφυγε και άκουσα το τέρας μέσα μου να ουρλιάζει.

Επιασε γρήγορα την μπλούζα μου και την έβγαλε. Κοίταξε το στήθος μου και τα μάτια του αστραψαν. Επεσε με τα μούτρα στην τρυφερή μου σάρκα και προσπαθούσε να την χορτάσει. Θεε μου δεν μπορούσα άλλο, δεν μπορούσα να σκέφτομαι οτι το έκανα αυτό στον Αχιλλέα. Ενα δάκρυ μου ξέφυγε, το κατάλαβε και με πλησίασε.

Παύλος : Πριγκίπισσα, επειδή το κάνουμε δεν σημαίνει οτι απατάς αυτόν που αγαπάς η οτι άλλο. Ψιθύρισε και μου χαμογέλασε. Μου χάιδεψε τα μαλλιά και συνέχισε. Οπότε τι λες να ηρεμήσεις και να το απολαύσεις; Ενας λυγμος μου ξέφυγε και έγνεψα. Πολύ καλά πριγκίπισσα. Επεσε στα χείλη μου και με φίλησε έντονα. Μου δάγκωσε το χείλος και άρχισε να κατεβαίνει πιο κάτω.

Επιασε το παντελόνι μου και μου το έβγαλε. Ειχα ενωμένα τα πόδια μου αλλά τα έπιασε απο τα γόνατα και απομάκρυνε το ενα απο το άλλο.

Παύλος : Ακόμη και το βρακάκι σου είναι σέξυ. Γρυλισε, τότε ενας κεραυνός χτύπησε τον ουρανό. Ξανά και ξανά, λες και άκουγες πυροτεχνήματα. Φαίνεται οτι σε εχω ανάψει πριγκίπισσα ε; Ρώτησε και ανέβηκε πάνω μου.

Η ανάσα μου ήταν βαριά και τα μάγουλα μου κατακόκκινα.

Αμαρρυλίς : Οχι.. Ψιθυρισα και προσπάθησα να κρατήσω έναν αναστεναγμό που απειλούσε να βγεί απο τα χείλη μου.

Παύλος : Χμμμ ούτε αν κάνω αυτό; Ψιθύρισε και χάιδεψε απαλά την περιοχή μου πάνω απο το εσώρουχο μου. Δάγκωσα τα χείλη μου και τέντωσα την πλάτη μου.

Αμαρρυλίς : Οχι.. Ψελισα έχοντας κλειστά τα μάτια μου. Τα δάχτυλα του παραμερισαν το εσώρουχο μου και άγγιξαν την κλειτορίδα μου. Ενα βογγητο μου ξέφυγε και δάγκωσα τα χείλη μου. Ακουσα το γέλιο του καθώς έβαζε βαθιά τα δάχτυλα του μέσα μου. Τεντωσα και άλλο την πλάτη μου και συνεχόμενοι κεραυνοί άρχισαν να ακούγονται.

Παύλος : Τώρα; Ψιθύρισε.

Αμαρρυλίς : Ν-ναι.. Ψελισα.

Παύλος : Χμ, πολύ ωραία πριγκίπισσα. Και τώρα λιώσε στα χέρια μου. Γρυλισε και άρχισε να κουνάει τα χέρια του μέσα μου.

Ουρλιαξα και άνοιξα απότομα τα μάτια μου. Κοίταξα τον καθρέφτη απο τα δεξιά μου και τα είδα να λαμπυρίζουν κόκκινο χρώμα.

Παύλος : Εμένα θα κοιτάς πριγκίπισσα. Επιασε το πηγούνι μου και με έκανε να τον κοιτάξω.

Αμαρρυλίς : Μην, μην σταματάς. Βογγηξα καθώς σταμάτησε να κουνάει τα δάχτυλα του. Το σώμα μου είχε τρελαθεί. Πρώτη φορά ένιωθα έτσι. Ηταν σαν να μην έλεγχα εγω αυτά που έλεγα και έκανα. Σαν κάτι απο μέσα μου να με έπαιζε σαν μαριονέτα.

Παύλος : Οτι διατάξεις πριγκίπισσα. Είπε και έπεσε στα χείλη μου. Με φιλούσε και ταυτόχρονα κουνούσε τα δάχτυλα του μέσα μου. Κουνουσα τους γοφούς μου στο ρυθμό του και προσπαθούσα να νιώσω το άγγιγμα του στην κλειτορίδα μου. Σπάσαμε το φιλί μας και τα χείλη μου ήταν κόκκινα και υγρά. Γέλασε και έβγαλε το χέρι του. Το έφερε στο στόμα του και το εγλυψε.

Παύλος : Θεε, θέλω και άλλο. Ψιθύρισε, και πλησίασε τα χείλη μου. Θέλω να τελειώσεις, ξανά και ξανά. Θέλω να σε γευτώ και να νιώθεις την γλώσσα μου μέσα σου. Γρυλισε και η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει δυνατά. Πραγματικά έκανα σαν λυσσασμένο ζώο.

Εβγαλε το βρακάκι μου και επεσε στην περιοχή μου. Αρχισε να με γλύφει αργά και λαιμαργα κάνοντας με ακόμη πιο υγρή. Ουρλιαξα και τεντωσα την πλάτη μου. Ενιωθα ζαλάδα και το σώμα μου να παίρνει φωτιά. Τα ελάχιστα γενιά του γρατζουνιζαν ευχάριστα την κλειτορίδα μου και την έκαναν ακόμη πιο ευαίσθητη απο οτι ήταν. Ειχα φτάσει στα όρια μου έπιασα το κεφάλι του και το πίεσα μέσα μου.

Αμαρρυλίς : Παύλε τελειώνω, πιο γρήγορα. Παρακάλεσα και ένιωσα την γλώσσα του να με χαϊδεύει επίμονα. Η αναπνοή μου σταμάτησε και νόμιζα οτι με χτύπησε κεραυνός. Βογγηξα δυνατά και τελείωσα. Τον άκουσα να βογγαει όσο ακόμη με εγλυφε και να καθαρίζει σχολαστικά την περιοχή μου απο τον οργασμό μου.

Τα χείλη του άφησαν την περιοχή μου και ένιωσα το παγωμένο αεράκι να χτυπάει στην πρησμένη σάρκα μου.

Παύλος : Είχες τόση ένταση, ανυπομονώ να σφίξεις έτσι και την στύση μου. Ψιθύρισε και μου έδειξε τον πρησμένο ανδρισμό του.

Αμαρρυλίς : Είναι τεράστιο, απολύεται να χωρέσει.. Ψιθυρισα και τον κοίταξα έκπληκτη.

Ηταν τεράστιος κυριολεκτικά, ήταν πρησμενος σε σημείο τα υγρά του να στάζουν λίγο λίγο και οι φλέβες του να αγκαλιάζουν τον ανδρισμό του κάνοντας έντονη την παρουσία τους.

Παύλος : Χα, πως φαίνεται οτι είσαι μικρή ακόμη. Μου ψιθύρισε και με χάιδεψε.

Τον έπιασα απο τα μάγουλα και τον κοίταξα.

Αμαρρυλίς : Μην με βασανίζεις άλλο, μπες μέσα μου. Παρακάλεσα και τον κοίταξα στα λαμπερά του μάτια. Γέλασε και έτριψε την στύση του στην περιοχή μου. Βογγηξα δυνατά και μίλησε.

Παύλος : Πραγματικά η φωνή σου με καυλωνει τόσο πολύ. Θέλω να σε γαμήσω τόσο άγρια... Ψιθύρισε και χάιδεψε τα χείλη μου.

Μπήκε απότομα και δυνατά μέσα μου και ούρλιαξα. Ο ουρανός άνοιξε και βροχή απο αστραπές χτύπησε τον ουρανό. Ηταν τεράστιος και ένιωθα κάθε λεπτομέρεια. Εμπαινε βαθιά μέσα μου και τον άκουσα να γρυλιζει απο ευχαρίστηση. Επεσε πάνω μου και κάρφωσα τα νύχια μου στην πλάτη του. Γρατζουνιζα την πλάτη του όσο βογγουσε δίπλα στο αυτί μου.

Παύλος : Πριγκίπισσα είσαι καταπληκτική. Γρυλισε και με κάρφωσε. Τυλιξα τα πόδια μου γύρω του και ένιωσα την στύση του να χαϊδεύει έντονα την κλειτορίδα μου.

Αμαρρυλίς : Θέλω να τελειώσω, πραγματικά δεν μπορώ να το κρατήσω. Σχεδόν κλαψουρισα. Τότε με μια απότομη κίνηση μας αναποδογύρισε και βρέθηκα απο πάνω. Τον κοίταξα παραξενεμενη και γέλασε.

Παύλος : Ξέρω οτι σου αρέσει απο πάνω. Οπότε αφού το κάνουμε, ας γίνει όπως σου αρέσει.

Αν δεν ήμουν ερωτευμένη με τον Αχιλλέα μπορεί να του έδινα μια ευκαιρία. Σκέφτηκα και με κοίταξε γλυκά.

Παύλος : Εαν δεν ήσουν, δεν θα σε άφηνα να μου ξεφύγεις. Μου είπε και μου χάιδεψε τα μαλλιά. Επεσα στο στήθος του και έπιασε τους γλουτούς μου. Τους κουνούσε πάνω κάτω και όταν ένιωσα τον οργασμό με κάρφωσε δυνατά. Ουρλιαξα και τον άκουσα να βογγαει το όνομα μου. Ενιωσα τον οργασμό του να εκτοξεύεται μέσα μου και την περιοχή μου να προσπαθεί να τον σφίξει πιο πολύ. Τελείωσα και έπεσα πάνω του λιποθυμη. Το κεφάλι μου σφύριζε και το αίμα μου έβραζε.

Αμαρρυλίς : Συγγνώμη Αχιλλέα.. Ψιθυρισα και έχασα τις αισθήσεις μου.

Continue Reading

You'll Also Like

3.7K 511 58
Ο Άγγελος Εωσφόρος (𝑳𝒖𝒄𝒊𝒇𝒆𝒓) εκδιώχθηκε και καταδικάστηκε να κυβερνά την κόλαση για πάντα Μέχρι που αποφάσισε να πάει διακοπές... ✿︎ "Μαχαίρ...
41.5K 1.4K 31
Ο Άλεξ και η Νάντια...... Η Νάντια και ο Άλεξ....... 2 τελείως διαφορετική άνθρωποι....... Ο Άλεξ το συνηθισμένο "bad boy" του σχολείου θα χρειαστεί...
58.9K 3.2K 42
Εκείνη μια νεαρή γυναίκα που λόγω των οικονομικών προβλημάτων που έχει είναι αναγκασμένη να δουλεύει σε οίκο ανοχής. Κάνει ότι περνάει από το χέρι τη...
293K 10.1K 39
𝓲'𝓶 𝓬𝓸𝓿𝓮𝓻𝓲𝓷𝓰 𝓶𝔂 𝓮𝓪𝓻𝓼 𝓵𝓲𝓴𝓮 𝓪 𝓴𝓲𝓭 𝔀𝓱𝓮𝓷 𝔂𝓸𝓾𝓻 𝔀𝓸𝓻𝓭𝓼 𝓶𝓮𝓪𝓷 𝓷𝓸𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰 𝓲 𝓰𝓸 𝓵𝓪 𝓵𝓪 𝓵𝓪 Αμαρρυλίς δεκαεφτ...