ÐAÐÐҰ I

By Arty_was_here

293K 10.1K 1.2K

𝓲'𝓶 𝓬𝓸𝓿𝓮𝓻𝓲𝓷𝓰 𝓶𝔂 𝓮𝓪𝓻𝓼 𝓵𝓲𝓴𝓮 𝓪 𝓴𝓲𝓭 𝔀𝓱𝓮𝓷 𝔂𝓸𝓾𝓻 𝔀𝓸𝓻𝓭𝓼 𝓶𝓮𝓪𝓷 𝓷𝓸𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰... More

~1~
Meet the boyzzz
~2~
~3~
~4~
~5~
~6~
~7~
~8~
~9~
~10~
~11~
~12~
~13~
~14~
~15~
~16~
~17~
~18~
~19~
~20~
Δεν ειναι κεφαλαιο :(
~21~
~23~
~24~
~25~
~26~
~27~
~28~
~29~
~30~
~31~
~32~
Ενημερωση
Daddy I 2
BONUS
👽🖤
DADDY I 2 UP

~22~

6.9K 260 15
By Arty_was_here

Γύρισα πλευρό και προσπάθησα να κοιμηθώ. Μετα απο λίγο ξανα γύρισα πλευρό αλλά πάλι δεν βολευομουν.

Αμαρρυλίς : Ααα που να πάρει, δεν μπορώ να κοιμηθώ.

Σηκώθηκα απο το κρεβάτι μου και άνοιξα το τεράστιο παράθυρο του δωματίου μου. Ενα παγωμένο κύμα αέρα με χτύπησε στο πρόσωπο μα δεν ήταν αρκετό για να κατεβάσει την θερμοκρασία του σώματος μου. Η ώρα ήταν περασμένες τέσσερις και πάλι είχα εξάψεις. Να κάνω σεξ ήθελα δηλαδή αλλά εντάξει.

Περπάτησα πάνω κάτω στο δωμάτιο και στάθηκα μπροστά στον καθρέφτη. Εβγαλα απο τους αγκώνες μου τα χαζαπλαστ που μου έβαλε ο Απόλλωνας πριν δυο μέρες. Πλεον στην θέση των πληγών μου υπήρχε απλά μια γρατζουνιά. Το ίδιο εκανα και στα γόνατα μου.

Ανοιξα την ντουλάπα μου και εβγαλα το δώρο που μου είχε κάνει ο Ερμής. Αυτά τα τέλεια, σέξυ εσώρουχα που μου ταιριάζουν απόλυτα. Τα φόρεσα και απο πάνω έβαλα μια μαύρη μπλούζα.

Συμμαζεψα τα μαλλιά μου και έβαλα λίγο άρωμα. Ανοιξα την πόρτα του δωματίου μου και στις μύτες των ποδιών μου κατέβηκα τις σκάλες μέχρι τον δεύτερο όροφο. Προσπέρασα το δωμάτιο του Ερμή και έφτασα στο δωμάτιο του Αχιλλέα.

Αμαρρυλίς : Τι πάω να κάνω; Αναρωτήθηκα, τότε ένιωσα εναν δυνατό πόνο στην κοιλιά μου. Τώρα εσυ τι θες; Του μίλησα νοητά.

Ανοιξα σιγά σιγά την πόρτα και μπήκα μέσα. Την έκλεισα σιγα σιγα και προχώρησα προς το κρεβάτι του. Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή και η ανάσα μου ήταν βαριά. Παναγία μου ντρέπομαι.

Αμαρρυλίς : Ωραία, ουφφφ ηρέμησε. Ψιθυρισα. Δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι τόσες φορές το κάνατε.. Πήρα μια βαθιά ανάσα και πλησίασα τον κρεβάτι του. Σήκωσα το πάπλωμα σιγά σιγά αλλά δεν είδα πουθενά τον Αχιλλέα. Τι; Που πήγε; Ψιθυρισα.

Αχιλλέας : Εμένα ψάχνεις; Ακουσα την φωνή του. Πεταχτηκα απο τον φόβο μου, γύρισα και τον είδα να ακουμπάει πάνω στην πόρτα του μπάνιου με σταυρωμένα χέρια.

Αμαρρυλίς : Παναγία μου με τρόμαξες! Φώναξα ψιθυριστά. Γέλασε και με πλησίασε.

Αχιλλέας : Τι κάνεις εδω τέτοια ώρα; Με κοίταξε με ενα αυστηρό μα σέξυ βλέμμα καθώς σχεδόν κόλλησε πάνω μου. Εκανα μερικά βήματα πίσω ενω τα μάγουλα μου φουντωσαν απο ντροπή.

Αμαρρυλίς : Εμ, να απλά περνούσα και...

Αχιλλέας : Είπες να μπείς να πεις ενα γειά; Ρώτησε και γέλασε.

Αμαρρυλίς : Χαχα τι λες φυσικά και όχι..
Γελασα νευρικά.

Αχιλλέας : Τότε; Επέμεινε και ενα σέξυ χαμόγελο χαράχτηκε στο πρόσωπο του. Ω θεε πόσο με ανάβει αυτό το χαμόγελο.

Αμαρρυλίς : Εμμμ τότε εμμ εγω... Προσπάθησα να σκεφτώ μια δικαιολογία αλλά τίποτα δεν μου ερχόταν στο μυαλό.

Αχιλλέας : Εσυ; Με ρώτησε και πλέον το χαμόγελο του είχε απλωθεί σε όλο του το πρόσωπο.

Αμαρρυλίς : Να εμμ εγω θέλω να εμμμ μιλήσουμε... Είπα βλακωδώς.

Αχ ψόφα λίγο Αμαρρυλίς ευχαριστώ. Σκέφτηκα. Ενα γέλιο του ξέφυγε και αφού έφυγε απο κοντά μου πήγε και έκατσε στο κρεβάτι του.

Αχιλλέας : Μάλιστα, μάλιστα. Με κορόιδεψε. Ναι αλλά είναι τέσσερις και μισή το χάραμα και θα έπεφτα για ύπνο. Συνέχισε και έκατσε στο κρεβάτι.

Γύρισα προς το μέρος του και τον πλησίασα λίγο.

Αμαρρυλίς : Εμ σωστά, έχεις δίκιο καλύτερα να φύγω.. Ψιθυρισα και έκανα να φύγω.

Τότε ένιωσα το χέρι του να πιάνει το δικό μου και να με τραβάει προς εκείνον. Επεσα πάνω στο στήθος του και βρέθηκα να κάθομαι πάνω του.

Αχιλλέας : Γιατί ήρθες Αμαρρυλίς; Με ρώτησε και με κοίταξε βαθιά στα μάτια.

Αμαρρυλίς : Εμ, εμ εγώ ένιωθα μια αναστάτωση... Ψιθυρισα και έσκυψα το κεφάλι μου.

Αχιλλέας : Χαχ θέλεις να κάνουμε έρωτα μικρή..

Αμαρρυλίς : Μμμμ ναιι.. Ψιθυρισα κλαψουριζωντας και έθαψα το πρόσωπο μου στο στήθος του απο την ντροπή.

Ενα γέλιο του ξέφυγε ενω με χάιδευε απαλά στην πλάτη.

Αμαρρυλίς : Μην με κοροϊδεύεις.. Ψιθυρισα και σήκωσα το κεφάλι μου για να τον αντικρίσω.

Αχιλλέας : Δεν σε κοροϊδεύω..

Αμαρρυλίς : Τότε γιατί γελάς;

Αχιλλέας : Γελάω γιατί εισαι τόσο γλυκιά. Είμαι πολύ τυχερός που σε εχω.. Μου ψιθύρισε και ένωσε τα χείλη μας.

Ανταπεδωσα και τον φίλησα πιο έντονα. Τον έπιασα απο τα μάγουλα και τον χάιδεψα. Σπάσαμε το φιλί μας και κοιταχτήκαμε. Εβγαλα την μπλούζα μου. Και επιτέθηκα ξανα στα χείλη του. Ανάπνεε βαριά και ένιωσα τον ανδρισμό του να γίνεται σκληρός.

Τα χέρια του χάιδεψαν τα πλευρά μου και κατέβηκαν στούς γλουτούς μου.

Αμαρρυλίς : Αχιλλέα σε θέλω...

Βογγηξα με αναποδογύρισε και ανέβηκε πάνω μου.

Αχιλλέας : Μικρή μου, θα σε κάνω να με παρακαλάς να σταματήσω..

Ψιθύρισε και εβγαλε την μπλούζα του. Δάγκωσα τα χείλη του και τον αγκάλιασα καθώς έπεσε στον λαιμό μου και ξεκίνησε να τον γλύφει έντονα. Με δάγκωσε δυνατά και έβγαλα ενα βογγητο ευχαρίστησης.

Κατέβασε τις τιράντες του σουτιέν μου και μου το έβγαλε.

Αχιλλέας : Μικρή μου μπορώ να ακούσω την καρδιά σου να χτυπάει δυνατά.. Ψιθύρισε και αφού με χάιδεψε στο μάγουλο με φίλησε αργα στα χείλη..
Σε αγαπάω.. Ψιθύρισε σπάζοντας το φιλί μας.

Αμαρρυλίς : Και γω σε αγαπάω Αχιλλέα, παρά πολύ.. Του είπα με βραχνή φωνή.

Με χάιδεψε στα μαλλιά και με φίλησε στο μάγουλο. Κατέβηκε στο στήθος μου και ξεκίνησε να το γλύφει. Εκλεισα τα μάτια μου και αναστεναζα.

Οι ρώγες μου ηταν σκληρές και άρχισα να νιώθω την κοιλιά μου να καίγεται. Η γλώσσα του χάιδευε κυκλικά τις πρησμενες ρώγες μου και το σκουλαρίκι του τις ερεθισε ακόμα πιο πολύ.

Τον άκουσα να βογγάει και δάγκωσα τα χείλη μου. Αφησε το στήθος μου και κατέβηκε πιο κάτω. Χαραξε ενα μονοπάτι απο φιλιά στην κοιλιά μου μέχρι που έφτασε στην περιοχή μου.

Εβγαλε το εσώρουχο μου και μου άνοιξε τα πόδια. Χωρις να χάσει χρόνο ξεκίνησε να με γλύφει κάνοντας με πιο υγρή απο οτι ήδη ήμουν. Ενα δυνατό βογγητο μου ξέφυγε και τέντωσα την πλάτη μου. Η γλώσσα του έπαιζε με την κλειτορίδα μου και ένιωσα εναν απαλό πόνο. Την δάγκωνε απαλά και μετά την έγλυφε.

Θεέ μου ήταν τόσο τέλειο. Με έκανε να τρελαθώ. Φώναξα, και τον παρακαλούσα να συνεχίσει. Ενιωσα εναν πιο δυνατό πόνο και ξανά η γλώσσα του να χαϊδεύει την κλειτορίδα μου. Επισα το κεφάλι του και τον πίεσα μέσα μου.

Και μόνο απο αυτό ήμουν έτοιμη να τελειώσω. Αρχισα να κουνάω γρήγορα τους γοφούς μου ενώ η γλώσσα του έμπαινε μέσα μου.

Αμαρρυλίς : Ναι, ναι Αχιλλέα ναι... Φώναξα και τελείωσα στο στόμα του. Κούνησα για λίγο, πιο αργά αυτήν την φορά, τους γλουτούς μου ενώ εξακολουθούσε να γλύφει την περιοχή μου.

Αχιλλέας : Παρόλο που είσαι μικρή το σώμα σου έχει τόση ένταση... Είσαι τόσο γαμημένα σέξυ. Μου είπε και με φίλησε.

Επιασε τους καρπούς μου και με γύρισε μπρούμυτα. Αφου χάιδεψε και ζουπιξε τους γλουτούς με έβγαλε τον ανδρισμό του και άρχισε να τον τρίβει πάνω τους.

Δεν ξέρω γιατί το έκανε αλλά με άναβε τρομερά. Τον άκουσα να βογγάει και μαζί του και γω. Επιασα δυνατά τα σεντόνια καθώς άρχισε να τρίβει τον ανδρισμό του ολο και πιο γρήγορα. Τον ακουσα να γρυλιζει καθώς τελείωνε. Τελείωσε πάνω μου και ο οργασμός του έπεσε στους γλουτούς και την πλάτη μου. Γέλασε και με χάιδεψε εκεί όπου είχε τελειώσει με τα δάχτυλα του. Με γύρισε και με έπιασε απο τα μάγουλα. Ανοιξε το στόμα μου και έβαλε τα δάχτυλα του μέσα μου.

Αρχισα να τα γλύφω, ενώ γευομουν μια αλμυρή αίσθηση. Αφου γεύτηκα τον οργασμό του έβγαλε τα δάχτυλα του και στάθηκε απο πανω μου. Ετριψε λίγο τον ανδρισμό του στην περιοχή μου και μπήκε μέσα.

Αμαρρυλίς : Θεέ μου Αχιλλέα... Φώναξα. Γρυλισε και έπεσε πάνω μου.

Αχιλλέας : Μωρό μου, είσαι τέλεια.. Ψιθύρισε και άρχισε να με καρφώνει δυνατά. Νόμιζα θα χάσω το μυαλό μου, τον αγκάλιασα καθώς έμπαινε μέσα μου και βογγουσαμε και οι δύο μαζί.

Ξαφνικά άρχισε να μπαίνει πιο αργά μέσα μου τρελαίνοντας την περιοχή μου.

Αμαρρυλίς : Αχ Αχιλλέα είναι υπέροχα, νομίζω θα τρελαθώ... Βογγηξα, είχα κλειστά τα μάτια μου και κάθε τόσο τεντωνα την πλάτη μου οσο μπορούσα.

Ενιωθα τις φλέβες του μέσα μου καθώς χτυπούσε και τα πιο βαθιά μου σημεία. Κατάλαβα οτι ήταν στα όρια του και το ίδιο ήμουν και γω.

Αχιλλέας : Μωρό μου θα τελειώσω.. Γρυλισε και μου δάγκωσε τα χείλη.

Αμαρρυλίς : Μαζί.. Ψιθυρισα.

Αρχισε να μπαίνει πιο γρήγορα μέσα μου.

Αμαρρυλίς : Αχιλλέα πιο γρήγορα.. Φώναξα. Τελειώνω.. Τεντωσα την πλάτη μου και τον εσφιξα μέσα μου.

Τότε συνεχόμενες εκκωφαντικες αστραπές χτύπησαν τον ουρανό. Ενιωσα τον καυτό οργασμό του να χύνεται μέσα μου αλλά την περιοχή μου να μην τον αφήνει να βγεί. Επεσε πάνω μου εξουθενωμένος και προσπαθούσαμε να αναπνεύσουμε. Ξάπλωσε δίπλα μου και με πήρε στην αγκαλιά του. Ξάπλωσα στο στήθος σου ενω ένιωθα τα βλέφαρα μου βαριά. Ακουγα τον χτύπο της καρδιάς του που ήταν γρήγορος και έτσι με πήρε ο ύπνος. Με αγκάλιασε και κοιμηθήκαμε μαζί..

Continue Reading

You'll Also Like

88.6K 3K 21
Υποτίθεται πως θα ήταν ένα κανονικό πρωινό όπου εγώ και η Άρια θα τρώγαμε γελώντας όπως κάθε μέρα . Ξαφνικά όμως η ζωή σου αλλάζει ο 26χρονος Κριστιά...
1.3M 81.8K 97
"Τώρα γιατί το έκανες αυτό;" "Γιατί μόνο εγώ θα βλέπω τις sexy φώτο σου και το tattoo σου! Και κάποια στιγμή θα πηδιόμαστε όντως όπως έλεγα και στον...
90.4K 5K 17
Περσα μια 16 χρονη εφηβη η καλη κοπελα του σχολειου ,γνωστη ως το φυτο και το κοριτσι φαντασμα ✔ Ομορφη κοπελα που κρυβει την ομορφια της κατω απο φ...
300K 12.6K 48
Τι θα γίνει όταν ο μπαμπας σου φευγει για επαγγελματικο ταξίδι και βάζει τον πολυ νεοτατο και σεξυ φίλο του να σε προσεχει? Η Ava είναι μόλις 18 και...