ÐAÐÐҰ I

Arty_was_here tarafından

293K 10.1K 1.2K

𝓲'𝓶 𝓬𝓸𝓿𝓮𝓻𝓲𝓷𝓰 𝓶𝔂 𝓮𝓪𝓻𝓼 𝓵𝓲𝓴𝓮 𝓪 𝓴𝓲𝓭 𝔀𝓱𝓮𝓷 𝔂𝓸𝓾𝓻 𝔀𝓸𝓻𝓭𝓼 𝓶𝓮𝓪𝓷 𝓷𝓸𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰... Daha Fazla

~1~
Meet the boyzzz
~2~
~3~
~4~
~5~
~6~
~7~
~8~
~9~
~10~
~11~
~13~
~14~
~15~
~16~
~17~
~18~
~19~
~20~
Δεν ειναι κεφαλαιο :(
~21~
~22~
~23~
~24~
~25~
~26~
~27~
~28~
~29~
~30~
~31~
~32~
Ενημερωση
Daddy I 2
BONUS
👽🖤
DADDY I 2 UP

~12~

8.5K 289 8
Arty_was_here tarafından

Αμαρρυλίς : Γιατί χαμογελάς; Ρώτησα ενω ενα απαλό χαμόγελο είχε απλωθεί στο πρόσωπο του.

Απόλλωνας : Γιατί, είσαι τόσο γλυκιά όταν ντρέπεσαι.. Μου είπε και ενα γλυκό γέλιο του ξέφυγε. Τότε ενας δυνατός κεραυνός ακούστηκε, τα μάτια μου πήραν φωτιά το ίδιο και τα μάγουλα μου.

Αμαρρυλίς : Εγω!; Ε-εγω δεν ντρέπομαι. Κάλυψα τα μάγουλα μου με το χέρι μου και κοίταξα απο την άλλη πλευρά.

Απόλλωνας : Μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η πλευρά σου.. Επιασε το πιγούνι μου και γύρισε το κεφάλι μου σε αυτόν. Μια ακόμη δυνατή βροντή χτύπησε τον ουρανό. Χωρίς να σκέφτομαι τι κάνω έπεσα πάνω του και τον φίλησα έντονα στα χείλη. Οταν κατάλαβα τι έκανα ήταν αργά. Με φίλησε και εκείνος και έπιασε τα μάγουλα μου. Με φιλούσε έντονα μα απαλά, ήρεμα μα βίαια. Μας γύρισε και ανέβηκε πάνω μου. Στήριξε τα χέρια του ανάμεσα στο κεφάλι μου και έσκυψε για να με φιλήσει. Τα χείλη του χαιδευαν τα δικά μου και η γλώσσα του άγγιξε την δική μου. Τύλιξα τα χέρια μου γύρω απο τον λαιμό του και τον πίεσα πάνω μου. Ενας αναστεναγμός μου ξέφυγε μέσα στο φιλί μας και μου δάγκωσε το χείλος. Σπάσαμε το φιλί μας και κοιταχτήκαμε. Τώρα ντρεπόμουν ακόμα πιο πολύ απο πριν. Τα μάγουλα μου φουντωσαν περισσότερο και ενα γέλιο του ξέφυγε. Εσκυψε και μου χάρισε ενα φιλί στο μάγουλο. Στην συνέχεια το φιλί στο μάγουλο έγινε ενα αργό φιλί στον λαιμό και μετά ενα φιλί στο στέρνο. Ωσπου έφτασε στο στήθος μου. Με κοίταξε και τον κοίταξα με τα λαμπερά μου μάτια. Επιασε τις άκρες της μπλούζας μου και σιγά σιγά μου την έβγαλε. Κάτω απο την μπλούζα δεν φορούσα σουτιεν αυτή τη φορά και έτσι μπόρεσε κατευθείαν να δει το μεγάλο μου στήθος. Δάγκωσε τα χείλη του και χωρίς να πάρει τα μάτια του απο πάνω μου έσκυψε και το φίλησε. Το ενα φιλί έφερε το άλλο ώσπου εφτασε στις ερεθισμενες ρώγες μου. Εβαλε την μία στο στόμα του και με το χέρι του τσιμπουσε την άλλη.

Τεντωσα λίγο την πλάτη μου ενω ενα αργό βογγητο βγήκε απο τα χείλη μου. Ενιωσα υγρή ανάμεσα στα πόδια μου ενω ολόκληρο το σώμα μου ανατρίχιασε. Εμπλεξα το χέρι μου ανάμεσα στα μαλλιά του και του τα τράβηξα απαλά. Η γλώσσα του χάιδευε το στήθος μου και τα χείλη του το ρουφουσαν ερωτικά. Ενιωσα ενα απαλό δάγκωμα που με έκανε να τρελαθώ. Τράβηξα και άλλο τα μαλλιά του και έκλεισα τα μάτια μου. Ενα νιαουρισμα μου ξέφυγε. Τότε άφησε το στήθος μου και ανέβηκε πάνω μου.

Απόλλωνας : Είσαι τόσο γλυκιά οταν νιαουριζεις.. Ψιθύρισε δίπλα στο αυτί μου.

Αμαρρυλίς : Δεν νιαουριζω... Απλά..

Απόλλωνας : Τι απλά γατούλα μου; Μου ψιθύρισε με την βραχνή φωνή του.

Γατούλα.. Πόσο σέξυ είναι αυτό. Δεν αντέχω. Ο κάθε ενας τους είναι τόσο σέξυ με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Και εγώ είμαι τρομερή πουτ@να που πάω μαζί τους. Αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ.

Απόλλωνας : Σου αρέσει που σε χαϊδεύω; Με ρώτησε και το χέρι του χάιδεψε το εσωτερικό του ποδιού μου. Γύρισα και τον κοίταξα.

Αμαρρυλίς : Μμμμ πολύ.. Είπα τελικά νιαουριζοντας.

Απόλλωνας : Χαχ μικρή μου γατούλα, είσαι τόσο γλυκιά. Με χάιδεψε στο μάγουλο και μου χάρισε ενα παθιασμένο φιλί.

Αμαρρυλίς : Θέλω.. Να με χαϊδεψεις και άλλο.. Δεν πίστευα αυτά που έλεγα. Ποτέ μα ποτέ στην ζωή μου δεν εχω ξανα πει αυτό το πράγμα σε άντρα. Ποτέ! Χαμογέλασε και ανέβηκε πάνω μου.

Απόλλωνας : Που θέλεις να σε χαϊδέψω; Ρώτησε παιχνιδιάρικα.

Αμαρρυλίς : Ανάμεσα στα πόδια μου... Νιαουρισα ξανά. Χαμογελασε και έβαλε το χέρι του ανάμεσα στα μπούτια μου.

Απόλλωνας : Εδω; Με ρώτησε ερωτικά πάνω στα χείλη μου.

Αμαρρυλίς : Πιο πάνω..

Απόλλωνας : Εδω;

Αμαρρυλίς : Λίγο πιό πάνω... Είπα γουργουριζοντας. Τότε το χέρι του ακούμπησε την περιοχή μου και άρχισε να την χαϊδεύει απαλά.

Απόλλωνας : Εδω; Εκλεισα τα μάτια μου και έβγαλα ενα βογγητο.

Αμαρρυλίς : Αχχχ ναι, εκεί.. Είπα με και εγλυψα τα χείλη μου ενω είχα κλειστά τα μάτια μου. Τότε το χέρι του παραμέρισε το εσώρουχο μου και μπήκε μέσα μου. Ενα δυνατό αυτή τη φορά βογγητο μου ξέφυγε και τέντωσα την πλάτη μου.

Απόλλωνας : Γατούλα μου θέλω να σου κάνω τόσα πολλά. Μου είπε και με φίλησε ενω το χέρι του συνέχισε να μπαίνει μέσα μου. Τον φίλησα και γω και του δάγκωσα το χείλος. Τότε έβγαλε τα δάχτυλα του απο μέσα μου και ενα κλαψουρισμα μου ξέφυγε.

Αμαρρυλίς : Ειιι.. Είσαι κακός μαζί μου.. Τον κοίταξα με τα λαμπερά παραπονεμένα μάτια μου και έβαλα την άκρη του δαχτυλου μου στο στόμα μου.
Εβγαλε τα ρούχα του και ανέβηκε πάνω του.

Απόλλωνας : Συγγνώμη γατούλα μου, δεν θα ξανά γίνει. Από εδω και πέρα θα είμαι μόνο καλός μαζί σου. Μου είπε και μου έδωσε ενα πεταχτό φιλί. Πολύ καλός.. Συνέχισε και με φίλησε με πάθος. Ενας δυνατός κεραυνός έπεσε απο τον ουρανό και φώτισε το σκοτεινό δωμάτιο.

Εσκυψε και πλησίασε την περιοχή μου. Αρχισε να την φιλάει πεταχτά και να την χαϊδεύει με τα δάχτυλα του.

Απόλλωνας : Γατούλα μου, τι όμορφη που είσαι.. Είπε και έβαλε ενα δάχτυλο μέσα μου.

Ενα απαλό βογγητο μου ξέφυγε και δέχτηκα τα δάχτυλα του με χαρά μέσα μου. Πλησίασε την περιοχή μου και η γλώσσα του άγγιξε την κλειτορίδα μου. Τεντωσα την πλάτη μου και φώναξα. Αρχισε να με γλύφει αργά οσο το χέρι του έμπαινε μέσα μου. Νόμιζα οτι θα τελειώσω απο την ένταση. Επιασα το σεντόνι και το τράβηξα καθώς τεντωνα την πλάτη μου και βογγουσα απο ηδονή.

Αμαρρυλίς : Αχ Απόλλωνα θα τελειώσω. Φώναξα και συνέχισα να τραβάω τα σεντόνια.

Απόλλωνας : Ναι γατούλα μου, αυτό θέλω. Μου είπε και άρχισε να με γλύφει πιο έντονα. Τελείωσα και ενας δυνατός κεραυνός έσκισε τον ουρανό. Τεντωσα την πλάτη μου και βογγηξα.

Ανέβηκε πάνω μου γελώντας.

Απόλλωνας : Χαχα γατούλα μου, σου άρεσε πολύ ε; Χάιδεψε τα μαλλιά μου και μου έδωσε ενα φιλί στο μάγουλο.

Αμαρρυλίς : Μην με κοροϊδεύεις. Είπα θυμωμένη και τον κοίταξα στα μάτια.

Απόλλωνας : Δεν σε κοροϊδεύω, στο εχω ξανά πει, δεν εχω γνωρίσει άλλη γυναίκα σαν εσένα. Αποκρίθηκε και με κοίταξε στα μάτια.

Ασταμάτητοι κεραυνοί άρχισαν να πέφτουν απο τον ουρανό καθώς μπήκε μέσα μου. Εσκιζα με τα νύχια μου την πλάτη του καθώς τελείωνα πάνω του. Συνεχισαμε να κάνουμε έρωτα όλη τη νύχτα και η καταιγίδα συνόδευε τα βογγητα μας. Με κοιτούσε στα μάτια και έβλεπα την απόλαυση του μέσα τους. Κοιμηθήκαμε αγκαλιά μέχρι το πρωί.

Okumaya devam et

Bunları da Beğeneceksin

59K 3.2K 42
Εκείνη μια νεαρή γυναίκα που λόγω των οικονομικών προβλημάτων που έχει είναι αναγκασμένη να δουλεύει σε οίκο ανοχής. Κάνει ότι περνάει από το χέρι τη...
88.7K 3K 21
Υποτίθεται πως θα ήταν ένα κανονικό πρωινό όπου εγώ και η Άρια θα τρώγαμε γελώντας όπως κάθε μέρα . Ξαφνικά όμως η ζωή σου αλλάζει ο 26χρονος Κριστιά...
144K 6.4K 26
(δεν μπορεί να το εννοείς αυτό, σίγουρα μου κάνεις πλάκα!) Λέω καθώς κάνω να σηκωθώ αλλά ξαφνικά εκείνος με αρπάζει από το πιγούνι και στρέφει απότομ...
300K 12.6K 48
Τι θα γίνει όταν ο μπαμπας σου φευγει για επαγγελματικο ταξίδι και βάζει τον πολυ νεοτατο και σεξυ φίλο του να σε προσεχει? Η Ava είναι μόλις 18 και...