ÐAÐÐҰ I

By Arty_was_here

293K 10.1K 1.2K

𝓲'𝓶 𝓬𝓸𝓿𝓮𝓻𝓲𝓷𝓰 𝓶𝔂 𝓮𝓪𝓻𝓼 𝓵𝓲𝓴𝓮 𝓪 𝓴𝓲𝓭 𝔀𝓱𝓮𝓷 𝔂𝓸𝓾𝓻 𝔀𝓸𝓻𝓭𝓼 𝓶𝓮𝓪𝓷 𝓷𝓸𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰... More

~1~
Meet the boyzzz
~2~
~3~
~4~
~5~
~6~
~7~
~8~
~10~
~11~
~12~
~13~
~14~
~15~
~16~
~17~
~18~
~19~
~20~
Δεν ειναι κεφαλαιο :(
~21~
~22~
~23~
~24~
~25~
~26~
~27~
~28~
~29~
~30~
~31~
~32~
Ενημερωση
Daddy I 2
BONUS
👽🖤
DADDY I 2 UP

~9~

9.5K 325 2
By Arty_was_here

Την επόμενη μέρα ήμουν χάλια. Ψηνομουν στον πυρετό και δεν είχα το κουράγιο ούτε τα μάτια μου να ανοίξω.

Ακουσα την πόρτα να χτυπάει και κάποιος να μπαίνει μέσα.

Απόλλωνας : Αμαρρυλίς ακόμη κοιμάσαι; Σήκω είναι ώρα να πάμε στο σχολείο.
Μου είπε. Γύρισα προς το μέρος του με κλειστά τα μάτια και ισα που μπόρεσα να ακουστεί η φωνή μου.

Αμαρρυλίς : Δεν θα έρθω σήμερα...

Απόλλωνας : Γιατί;

Αμαρρυλίς : Δεν νιώθω καλά..

Απόλλωνας : Μια στιγμή να δώ.
Μου είπε και με πλησίασε. Εβαλε το δροσερό του χέρι πάνω στο μέτωπο μου και μετά στο μάγουλο μου. Το κρύο ανακούφισε κάπως το φλεγόμενο δέρμα μου. Εσυ καις! Είπε έκπληκτος. Φυσικά και θα κάτσεις σπίτι. Θα πω στις υπηρέτριες να σου φέρουν οτι χρειάζεσαι για να γίνεις καλά. Εσυ μείνε εδώ και ξεκουράσου. Μου είπε και έφυγε.

Δεν είπα τίποτα και γύρισα πλευρό. Συνέχισα τον ύπνο μου μέχρι που ένιωσα την κύστη μου γεμάτη. Ανοιξα τα μάτια μου και είδα τον Αρη να στιβει ενα βρεγμένο ενα πανί.

Αμαρρυλίς : Τι θες εδω; Είπα ενοχλημένη.

Αρης : Μην χαίρεσαι, ο Απόλλωνας μου είπε να μείνω.

Αμαρρυλίς : Οτι δηλαδή αμα σε εχω μέσα στα πόδια μου θα γίνω καλά. Είπα νευριασμένη.

Αρης : Βούλωστο. Μου είπε νευριασμένα.

Αμαρρυλίς : Και για να ξέρεις, πρέπει να αλλάξεις το νερό. Ούτε καν κατάλαβα οτι έβαλες το πανί στο μέτωπο μου. Του είπα και κοίταξε το νερό.

Αρης : Συγγνώμη που δεν πρόσεχα και απο χθες αρρώστους. Μου είπε ειρωνικά ενω σηκώθηκε να αλλάξει το νερό. Κοίταξα λίγο την πόρτα του δωματίου μου και αφαίρεσα το πάπλωμα απο πάνω μου. Εκατσα στο κρεβάτι μου και έπιασα το κεφάλι μου. Ενιωσα μια τόσο έντονη ζάλη που νόμιζα οτι θα πέσω κάτω.

Αρης : Ει, είσαι καλα; Μου είπε βλέποντας με να πιάνω το κεφάλι μου.

Αμαρρυλίς : Καλα είμαι δεν σε χρειάζομαι. Είπα με δυσκολία και έκανα να σηκωθω. Ομως η ζάλη μου χειροτέρεψε όταν στάθηκα όρθια και πήγα να πέσω. Τότε ένιωσα δύο χέρια να με παίρνουν αγκαλιά.

Αρης : Τσ θα πρέπει να σταματήσεις να είσαι τόσο ξεροκέφαλη. Για που το έβαλες;

Αμαρρυλίς : Κατουριέμαι. Είπα απλά.

Αρης : Χα τόσο γοητευτικό. Είπε.

Αμαρρυλίς : Δεν είχα σκοπό να σε γοητευσω. Είπα απλά.

Αρης : Απλά σκάσε για μια φορά. Μου είπε καθώς με πήγαινε στην τουαλέτα.

Αφου έκανα την ανάγκη μου τον φώναξα να με πάει στο κρεβάτι μου.

Αμαρρυλίς : Δεν νιώθω καθόλου καλά γαμώτο.. Είπα την ώρα που με έπαιρνε αγκαλιά.

Αρης : Ισχύει. Εσυ καις.. Είπε ενω είχε βάλει το χέρι του στο μέτωπο μου. Θα γεμίσω την μπανιέρα με νερό. Μου είπε και με άφησε πάνω στον πάγκο του νιπτήρα. Μόλις γέμισε την μπανιέρα γύρισε σε μένα. Θα πρέπει να σε γδυσω τώρα.. Μου είπε. Σήκωσα το βαρύ κεφάλι μου και τον κοίταξα. Επιασε την μπλούζα μου και την έβγαλε. Πιάσε τους ώμους μου. Είπε και υπάκουσα. Μου κατέβασε και το κάτω μέρος τις μπιτζαμας μου και πήγε να κατεβάσει την τιραντα του σουτιέν μου. Επιασα αδύναμα το χέρι του και τον σταμάτησα.

Αμαρρυλίς : Είμαι εντάξει έτσι. Του είπα.

Αρης : Τσ. Είπε. Με πήρε αγκαλιά και με έβαλε στην μπανιέρα, το δροσερό νερό χάιδεψε το δέρμα μου και σχεδόν μαγικά με συνέφερε.

Αμαρρυλίς : Αχχ ανακούφιση. Είπα και άνοιξα τα μάτια μου. Ο Αρης καθόταν δίπλα στην μπανιέρα και με κοιτούσε.

Αρης : Σκύψε θα σου πλύνω τα μαλλιά. Μου είπε και πήρε το τηλέφωνο του μπάνιου.

Αμαρρυλίς : Δεν χρειάζεται απλα-

Αρης : Σκύψε είπα. Μου είπε απότομα. Εσκυψα το κεφάλι μου και το δροσερό νερό ανακουφησε τις ζαλάδες μου και πήρε μακριά το κάψιμο που ένιωθα.
Τα χέρια του χαϊδευαν απαλά το κεφάλι μου. Ηταν τόσο χαλαρωτικο που σχεδόν με πήρε ο ύπνος. Ενιωσα σιγά σιγά τα χέρια του να κατεβαίνουν στον σβέρκο μου και να με χαϊδεύουν απαλά.

Αμαρρυλίς : Αρη είμαι άρρωστη ήμαρτον. Είπα αγανακτισμένη.

Αρης : Τσ καλά. Μου είπε και πήρε τα χέρια του απο πάνω μου. Αφου έκατσα λίγο ακόμη με πήρε αγκαλιά και με έβαλε να κάτσω στον έπιπλο του νιπτήρα. Επιασε την τιραντα του σουτιέν μου και με κοίταξε. Πρέπει να σου αλλάξω τα εσώρουχα, δεν γίνεται να μείνεις με βρεγμένα. Μου είπε σοβαρά.

Αμαρρυλίς : Θα τα αλλάξω μόνη μου. Του είπα και τον κοίταξα.

Αρης : Ναι, όπως θα πήγαινες και τουαλέτα μόνη σου. Μου είπε ειρωνικά.
Τον κοίταξα νευριασμένη και κούνησα καταφατικά το κεφάλι μου.

Κατέβασε τις τιραντες μου και ξεκουμπωσε το σουτιέν μου με κοιτούσε με ένταση στα μάτια. Με αποτέλεσμα να αναπνέω βαριά. Δάγκωσε τα χείλη του και έβαλε το σουτιέν μου στα άπλυτα. Με πλησίασε ξανά και τα μάτια του έπεσαν στο γυμνό στήθος μου. Τον κοίταξα και με κοίταξε και αυτός. Εβαλα τα χέρια μου στούς ώμους του για να μου βγάλει το κάτω. Επιασε τις άκρες του και σιγά σιγά μου το έβγαλε.

Αρης : Που είναι τα ρούχα σου; Μου είπε με βραχνή φωνή.

Αμαρρυλίς : Στο δωμάτιο. Είπα σιγανά ενω η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει δυνατά. Οι σκέψεις μου οργιαζαν καθώς με κοιτούσε μέσα στα μάτια.

Δεν ξέρω γιατί, αλλά το σώμα μου τον ζητούσε.

Αμαρρυλίς : Αρη..
Αρης : Αμαρρυλίς..

Είπαμε και οι δύο ταυτόχρονα. Κοιταχτήκαμε έντονα μέσα στα τα μάτια και με πλησίασε αργά.

Εφτασε μπροστά στα χείλη μου αλλά δεν τα άγγιξε. Χριστέ τι μαρτύριο ήταν αυτό. Ηταν τόσο κοντά και όμως δεν με είχε αγγίξει. Ειχα ανατριχιάσει ολόκληρη και εκείνος το κατάλαβε, άρχισε να χαϊδεύει το γυμνό μπούτι μου.

Φίλα με, φίλα με επιτέλους που να πάρει. Σκέφτηκα και τον κοίταξα έντονα στα μάτια. Σαν να διάβασε την σκέψη μου ένωσε τα χείλη μας και με έπιασε απο τα πλευρά. Με κόλλησε πάνω του και τυλιξα τα πόδια μου γύρω του. Φιλιόμασταν έντονα και με πάθος, άγρια και αυταρχικά. Τα μάγουλα μου είχαν κοκκινίσει και δεν ήταν απο τον πυρετό.

Επιασε τους καρπούς μου και με ακινητοποίησε. Με φίλησε έντονα με πάθος. Το αίμα στις φλέβες μου έβραζε και το μυαλό μου θόλωσε. Μια τρομερή καταιγίδα έπιασε έξω και οι δυνατοί ήχοι συνόδευαν τα βογγητά μου.

Αφησε τα χέρια μου και με σήκωσε στην αγκαλιά του. Τυλιξα τα χέρια μου γύρω του και οσο τα χείλη μου πάλευαν με τα δικά του, τραβούσα απαλά τα μαλλιά του. Βγήκε από το μπάνιο και χωρίς να καταλάβω πως φτάσαμε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα στο δωμάτιο μου.

Ανοιξε την πόρτα και μπήκαμε μέσα. Πλησίασε το κρεβάτι και με άφησε πάνω του. Ανέβηκε πάνω μου και στήριξε με τα χέρια του το σώμα του.

Η καρδιά μου χτυπούσε τόσο γρήγορα που ήμουν σίγουρη ότι μπορούσε να την ακούσει.

Αρης : Τι σκέφτεσαι; Ψιθύρισε.

Αμαρρυλίς : Δεν μπορώ να σου πω... Είπα σιγανά, και φυσικά δεν μπορούσα να του πω οτι σκεφτόμουν οτι έμπαινε άγρια και βίαια μέσα μου. Οτι το σκεφτόμουν τόσο πολύ που η περιοχή μου ήταν υγρή.

Αρης : Πες μου. Γρυλισε και με κοίταξε σοβαρά.

Αμαρρυλίς : Σκέφτομαι οτι μπαίνεις μέσα μου. Του είπα κοιτάζοντας τον σοβαρά.

Αρης : Και, σου αρέσει; Επέμεινε.

Αμαρρυλίς : Πολύ. Αποκρίθηκα και είδα τις κόρες των ματιών του να μεγαλώνουν.
Γρυλισε και έπεσε ξανά στα χείλη μου με φίλησε βίαια και μου δάγκωσε τα χείλη. Με άφησε και έβγαλε την μπλούζα του. Κοίταξα το γεροδεμένο σώμα του και ανατρίχιασα.

Αρης : Θέλω να σε ακούω να ουρλιάζεις. Μου είπε και το χέρι του άρχισε να χαϊδεύει την κοιλιά μου.

Νόμιζα οτι θα τελειώσω μόνο απο τις σκέψεις μου. Ανεπνεα βαριά και άρχισα να κουνάω τους γοφούς μου στον ρυθμό που κουνούσε το χέρι του. Ενα δυνατό βογγητο μου ξέφυγε και γέλασε. Μας έφερε τούμπα και βρέθηκα να κάθομαι ακριβώς πάνω στον ανδρισμό του.

Αρης : Εαν το θέλεις πρέπει να δουλέψεις. Μου είπε με βραχνή φωνή και γέλασε.

Τον κοίταξα και ξάπλωσα πάνω του. Πλησίασα στο πρόσωπο του και μίλησα.

Αμαρρυλίς : Δεν φοβάσαι μην σε κολλήσω;

Αρης : Δεν κολλάω μικρή. Είπε με βραχνή φωνή.

Αμαρρυλίς : Γιατί δεν κολλάς; Δεν είσαι άνθρωπος; Αστειευτηκα.

Αρης : Οχι. Μου είπε σοβαρά κοιτάζοντας με. Να το πάλι εκείνο το συναίσθημα. Ανατρίχιασα και σχεδόν ακούμπησα τα χείλη του.

Αμαρρυλίς : Και τι είσαι; Ρώτησα.

Αρης : Ο χειρότερος σου εφιάλτης. Μου είπε και μου τράβηξε τα μαλλιά. Τεντωσα τον λαιμό μου και βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί. Εγλυφε τον λαιμό μου και μετά τον δάγκωνε. Με άφησε και τον κοίταξα. Τα μάτια μου έλαμψαν και ο ουρανός σαλεβε απο τον άνεμο.

Απομακρύνθηκα απο το πρόσωπο του και έκατσα πάνω στον ανδρισμό του. Ηταν ήδη ερεθισμενος και μόνο το εσώρουχο του μας χώριζε. Με αργές κινήσεις άρχισα να τρίβω την περιοχή μου πάνω στον ανδρισμό του. Απαλά βογγητά έβγαιναν απο το στόμα μου ενω ένιωθα τον ανδρισμό του πρισμένο.

Είχα βρέξει το εσώρουχο του με τα υγρά μου. Ο ανδρισμός του πια είχε σηκωθεί και ηταν έτοιμος. Τον άκουσα να βογγαει ενω είχε κλείσει τα μάτια του απο την ηδονή. Αρχισα να κουνιέμαι πιο γρήγορα μπρος και πίσω και αναστέναξε βαριά. Επιασε τα πλευρά μου και με πίεσε πάνω στον ανδρισμό του ενω κουνιομουν. Ημουν έτοιμη να τελειώσω. Κοφτές ανάσες μου ξέφευγαν.

Αμαρρυλίς : Αρη νομίζω οτι... Πήγα να πώ μα τότε μου έκλεισε το στόμα και μας γύρισε ξανά.

Αρης : Οχι δεν θα τελειώσεις. Γρυλισε μπροστά στο πρόσωπο μου. Τον κοίταξα έκπληκτη και τα μάτια μου αρχισαν να λάμπουν πιο πολύ.

Εβγαλε το εσώρουχο του και με πλησίασε.

Αμαρρυλίς : Αρη.. Σε θέλω μέσα μου. Είπα, δεν άντεχα άλλο. Το μυαλό μου ήταν θολωμένο το σώμα μου ερεθισμενο και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν η ηδονή.

Αρης : Τι θέλεις, πες μου. Μου είπε και γέλασε.

Γαμωτο σου βαρέθηκα να περιμένω.

Αμαρρυλίς : Πήδαμε επιτέλους! Απαίτησα αγανακτισμένη.

Ετριψε τον ανδρισμό του πάνω στην πρησμένη κλειτορίδα μου και μπήκε μέσα. Ενα δυνατό βογγητο του ξέφυγε ενω τέντωσα την πλάτη μου. Ο ανδρισμός του ήταν τεράστιος και τριβωταν βίαια πάνω μου. Σχεδόν ουρλιαζα, έπεσε πάνω μου και με τα νύχια μου γρατζουνιζα την πλάτη του.

Αρης : Είσαι τόσο στενή. Είπε και γρυλισε. Με σήκωσε στην αγκαλιά του και καρφώθηκε μέσα μου. Τυλιξα τα πόδια μου γύρω του και με τα χέρια μου χαιδευα τα μάγουλα του όση ώρα με κάρφωνε με τον ανδρισμό του.

Κυριολεκτικά δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Ηταν απλά τέλειος. Μεγάλος, βίαιος και άγριος.

Αρχισα να κουνάω τους γοφούς μου αργά και ηδονικά και τον άκουσα να βογγαει. Τον έριξα πίσω και σκαρφαλωσα πάνω του.

Αμαρρυλίς : Χμμμ απο οτι βλέπω σου αρέσει ε.. Τον πείραξα.

Αρης : Σκάσε. Μου είπε απότομα. Ομως τα μάγουλα του ήταν κατακόκκινα και τα μάτια του γυάλιζαν.

Αμαρρυλίς : Α οχι μωρό μου.. Είπα και ακούμπησα με το δάχτυλο μου τα χείλη του. Δεν θα κάνω τίποτα μέχρι να μου πεις πόσο με θέλεις. Συνέχισα και γέλασα.

Αρης : Αμαρρυλίς θα σου σπάσω τα κόκκαλα. Μου είπε αγριεμένα.

Αμαρρυλίς : Ναι; Είπα κοντά στο πρόσωπο του.

Αρης : Ναι.. Είπε σιγά.

Αμαρρυλίς : Είσαι σίγουρος; Του είπα και έπιασα τον ανδρισμό του στο χέρι μου.

Αρης : Ναι γαμώτο σου. Μου φώναξε.

Κατέβηκα μέχρι τον ανδρισμό του και τον έβαλα στο στόμα μου. Δάγκωσε τα χείλη του και αναστέναξε. Ο ανδρισμός του ηταν πιεσμένος και έτοιμος να εκραγεί.

Αμαρρυλίς : Εαν θέλεις να τελειώσεις μπορείς. Δεν είναι ανάγκη να κρατιέσαι.
Τον πείραξα. Με κοίταξε αγριεμένα και βογγηξε. Σηκώθηκε γρήγορα και μου έπιασε τους καρπούς.

Αρης : Σκύλα θα μου το πληρώσεις αυτο. Φώναξε και με γύρισε μπρούμυτα. Με χτύπησε στους γλουτούς και μπήκε βαθιά μέσα μου. Ουρλιαξα απο την ηδονή.

Αμαρρυλίς : Αρη μην τελειώσεις μέσα μου. Είπα ενω ένιωθα σιγά σιγά τον οργασμό του να έρχεται.

Αρης : Δεν κατάλαβες καλά σκύλα. Ψιθύρισε δίπλα στο αυτί μου. Οχι μόνο θα τελειώσω, αλλά θα στον δώσω όσο πιο βαθιά μπορώ. Μου είπε και συνέχισε να με χτυπάει δυνατά. Ενιωσα τον οργασμό του να εκτοξεύεται μέσα μου και εγω να τελειώνω πάνω του. Και οι δυο βογγηξαμε δυνατά και έπεσε μαγεμένος δίπλα μου. Με τράβηξε στην αγκαλιά του και ακούμπησε το μέτωπο μου. Σου έπεσε ο πυρετός. Είπε. Γέλασα και τον κοίταξα στα μάτια.

Αμαρρυλίς : Ναι είδες, είσαι καλό φάρμακο. Ειρωνευτηκα. Γέλασε αγανακτισμένος και μου χάρισε ενα φιλί.

Continue Reading

You'll Also Like

293K 10.1K 39
𝓲'𝓶 𝓬𝓸𝓿𝓮𝓻𝓲𝓷𝓰 𝓶𝔂 𝓮𝓪𝓻𝓼 𝓵𝓲𝓴𝓮 𝓪 𝓴𝓲𝓭 𝔀𝓱𝓮𝓷 𝔂𝓸𝓾𝓻 𝔀𝓸𝓻𝓭𝓼 𝓶𝓮𝓪𝓷 𝓷𝓸𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰 𝓲 𝓰𝓸 𝓵𝓪 𝓵𝓪 𝓵𝓪 Αμαρρυλίς δεκαεφτ...
20.5K 2.3K 55
Πίσω από κάθε ομορφιά, κρύβεται το σκότος.
20.9K 1.2K 58
Όταν μεγαλώνεις σε μια οικογένεια που δεν είναι εκεί για εσένα,όταν δεν έχεις πολλούς φίλους και κοινωνική ζωή, κλείνεσαι στον εαυτό σου αλλά δε παύε...
144K 6.5K 26
(δεν μπορεί να το εννοείς αυτό, σίγουρα μου κάνεις πλάκα!) Λέω καθώς κάνω να σηκωθώ αλλά ξαφνικά εκείνος με αρπάζει από το πιγούνι και στρέφει απότομ...