Jocuri Ilegale ✓

By QuyenStefi

492K 33.5K 2.6K

[+18] Te-ai gândit vreodată că noul tău vecin nebun, de care ajungi să te îndrăgostești, este de fapt un poli... More

Prolog
Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39
Capitolul 40
Capitolul 41
Capitolul 42
Capitolul 43
Capitolul 44
Capitolul 45
Anunţ
Capitolul 46
Capitolul 47
Capitolul 48
Capitolul 49
Epilog

Capitolul 4

11.6K 764 83
By QuyenStefi

„Focul întărește întotdeauna ceea ce nu poate distruge."

– Oscar Wilde

Capitolul 4

Neprevăzut


Chicago în luna august oferea mult prea multă căldură și zăpușeală decât ți-ai fi putut dori de la întreaga vară. Soarele pârjolea străzile, trotuarele, pe oricine și orice aflat sub razele sale. Transpirația era inevitabilă și, odată cu asta apărea și tortura de a merge afară prin caniculă. Toți oamenii se aflau în mare parte în casele lor feriți de căldură, bucurându-se de aerul condiționat sau de cel provenit de la ventilatoare, ori la piscină sau pe plaje, bălăcindu-se în apa ușor încălzită. Eu eram cea înghesuită în camera mea cu vreo două ventilatoare îndreptate înspre locul unde eram tolănită în pat. Un cap cu părul roșcat apăru în cameră acaparându-mi toată atenția.

-Samantha Tyler, unde te duci? am întrebat-o în timp ce aceasta pășea în cameră prezentându-și ținuta.

Avea un corp de invidiat iar, pantalonii scurți și sutienul colorat îmi dădeau de înțeles că era o costumație de plajă.

-Mă duc la plajă. Erik vine să mă ia în cinci minute. Vrei să ni te alături?

Își puse ochelarii de soare pe față și păși înspre ușă, nu înainte de a-și îndrepta din nou fața înspre mine ca să îmi vadă mișcarea negativă din cap, răspunzându-i la întrebare.

-Știam eu. Oricum, ne vedem în câteva ore!

I-am auzit pașii grăbiți pe scări, ca mai apoi ușa de la intrarea în casă să fie închisă cu zgomot. Am oftat ușurată în timp ce am auzit mașina lui Erik plecând și am știut că ăsta era semnalul meu. Mi-am dat jos tricoul și pantalonii scurți, scăpând de aproape orice articol vestimentar care mă făcea să mă scald în propria sudoare. Acum că eram aproape goală, am lăsat aerul ventilatoarelor să îmi mângâie pielea, răcorindu-mă.

Am închis ochii gândindu-mă la evenimentele de săptămâna trecută. Trecuseră mai bine de șapte zile de la incidentul cursei ilegale, respectiv, de când am fost arestată. Paul nu a mai organizat nicio cursă de atunci, spunându-ne că trebuie să o lăsăm mai moale, acum că gaborii sunt cu ochii pe noi. Nici eu nu am mai scos Nissanul din garaj, lăsându-mi timp să îmi pun ordine în gânduri și să mă calmez.

Degetele mi-au cautat frenetic prin playlistul din telefon până am găsit melodia dorită. Am pus Baby Got Back de la Sir-Mix-a–Lot. Știam că Samanthei nu îi plăceau alegerile mele în materie de muzică și ori de câte ori mă auzea fredonând sau ascultând vreo melodie, nu rata oportunitatea de a face mișto de mine. Însă nu putea nega că avea câteva melodii din playlistul meu care îi plăceau. Purtând doar o pereche de chiloți din dantelă albă, singura lenjerie intimă pe care o suportam vara, căci lăsa pielea să respire, m-am dat jos din pat și am început să dansez pe versurile melodiei.

Well, use me, use me

Cause you ain't that average groupie

I've seen them dancing

To hell with romancing

She's sweat, wet,

Got it goin like turbo Vette

I'm tired of magazines

Sayin' flat butts are the thing"

Am zâmbit cu gura până la urechi în timp ce ritmul muzicii îmi încânta timpanele și începeam să mă las purtată de val. Nu mai dansasem singură de multă vreme, iar acum chiar simțisem nevoia să fac ceva nebunesc.

Pun pariu că Samantha se distra acum la plajă și, pentru o secundă, mi-a părut rău că nu am plecat cu ea. Nu era faptul că nu îmi plăcea marea, adoram apa, valurile, nisipul, însă nu îmi plăcea să fiu alături de prietenul sau prietenii ei. Aveam cercuri diferite de persoane, iar eu nu îmi petreceam timpul cu cercul ei de prieteni. Poate ar fi trebuit să accept invitația ei. Și în fond, mai aveam doar câteva zile de vacanță, trebuia să mă distrez și să profit de ele.

Dintr-o dată soneria de la ușa de la intrare răsună în toată casa, oprindu-mă din dansat. Cine putea fi? Se putea să se fi întors Samantha atât de devreme sau să își fi uitat loțiunea de plajă acasă şi să îl fi trimis pe Erik să o ia în locul ei? Mi-am luat un tricou larg pe mine, care îmi acoperea aproape în totalitate zonele intime. M-am îndreptat sceptică înspre scări coborându-le în grabă. Dacă era Samantha, de ce nu mi-a dat un mesaj sau măcar să fi încercat să mă sune, dacă și-a uitat ceva acasă?

Încă auzind muzica cântându-mi în timpane și rămânând cu ritmul în minte, am deschis ușa cu voioșie, însă aceasta se frânse imediat descoperind cine era persoana care stătea în fața mea. Aproape că îmi venea să trântesc ușa și să mă duc să mă ascund, sau să mă duc în garaj să scot un topor să îi dau în cap celui ce stătea în fața ușii mele.

-Îmi cer scuze de deranj, domnișoară, spuse Sin zâmbind șarmant în timp ce ochii săi sclipeau privind înspre mine.

Nu îmi dădusem seama cât de înalt era Sin față de mine, însă acum privindu-l atât de aproape, statura sa era mai mult decât impunătoare, iar asta îmi transmitea o stare de neliniște în întreg corpul. Inima îmi bătea cu încetinitorul și totodată simțeam cum voia să îmi iasă din torace. Respirația mi se regla încet și îmi puteam auzi plămânii mulțumindu-mi că le redădusem aerul. Nici nu îmi dădusem seama că îmi ținusem respirația.

Ofițerul Brekker purta uniforma sa de polițist bine călcată și aranjată pe corpul său musculos, cu chipiul pe cap și cu pistolul la centură.

-Ce dorești, ofițere? îl chestionez cu un glas tăios.

Sin zâmbi nonșalant, plimbându-și ochii asupra corpului meu din cap până în picioare, amintindu-mi că purtam doar un tricou care să îmi acopere în mică măsură corpul. Am tras de material în jos, încercând să-mi acopăr măcar coapsele, însă tricoul îmi era mult prea scurt.

-Doar mă plimb prin vecinătate și mă prezint vecinilor. M-am mutat chiar în casa de lângă tine.

Vocea lui răsuna ca un ecou în mintea mea, iar accentul său era acum și mai ciudat decât îmi aminteam ultima dată când l-am întâlnit. Încercam din răsputeri să îmi dau seama de unde provenea accentul său, în timp ce îmi reveneam în fire. Îmi simțeam obrajii arzând sub privirea sa fără scrupule. Ochii săi prinseseră o tentă albăstruie, însă striațiile gri încă îi dominau irișii minunați. Am înghițit în sec, simțind cum resentimentele de ură îmi reveneau în minte, amintindu-mi de ce simțeam nevoia să îi dau un pumn în gură.

-Dacă nu te-aș fi cunoscut, aș fi zis că mă spionezi, ofițere, i-am răspuns glacial. Mă rog, bun venit în vecinătate.

Mă pregăteam să mă retrag înapoi în casă și să îi trântesc ușa în nas nemernicului, când vocea lui mă opri:

-Am întrerupt ceva? spuse cu jumătate de zâmbet.

-Da, ritualul meu zilnic. Mă pregăteam să fac o baie.

L-am putut auzi cum chicoti încet, în timp ce ochii săi nu mă slăbeau din priviri.

-Oh, sunt sigur. Mai ales după un asemenea dans, sigur ai nevoie de o pauză relaxantă.

Am înghețat. De unde știa că am dansat mai devreme? Am înghițit în sec, încruntându-mă și încercând să-mi dau seama ce naiba voia să spună. Mi-am simțit picioarele tremurându-mi și obrajii arzându-mi și mai puternic.

-Cum...? am murmurat neîncrezătoare.

-Oh, nu-ți face griji și eu sunt un mare fan al Six-A-Lot. Și mi-a plăcut să te văd dansând. Apropo, Saskia, de acum aș trage perdelele la geam, dacă aș fi în locul tău.

Imediat ce spuse acestea se îndepărtă cu pași mici de pe veranda casei mele cu același zâmbet enervant. Nici nu mi-am revenit bine în fire, căci el a și dispărut din raza mea vizuală. Panica începuse să pună stăpânire pe mine, făcându-mi inima să bată cu putere și corpul să îmi tremure.

Vecinul meu m-a văzut goală.

Nu, stai.

Vecinul meu polițist m-a văzut goală.

Stai, stai.

Psihopatul de Sin m-a văzut goală!

În ciuda temperaturii de afară, am dat buzna înapoi în camera mea și m-am acoperit cu păturile de pe pat, așteptând ca starea de jenă și de furie totodată, să îmi dispară. Încercam din răsputeri să-mi distrag mintea cu altceva, însă tot ceea ce vedeam în fata ochilor era zâmbetul psihopatului ăluia. Am scrâșnit din dinți la gândul că aveam să i-o plătesc retardatului ăluia. Aveam să mă răzbun și asta cât de curând.

Nu am ieșit din camera mea decât în momentul când Samantha a ajuns acasă de la plajă, îmbujorată și ușor arsă de soare. După ce m-am îmbrăcat bine, am coborât la parter să luăm cina, întrucât trecuse cu mult de când soarele apusese.

-Nu știu ce m-aș face fără tine! am spus punându-mi în farfurie o bucată de carne și câteva legume.

Samantha era cea mai bună gospodină din câte existau, deoarece talentul ei în a găti era de ne egalat. Întotdeauna mi-a plăcut să mănânc ceea ce îmi gătea ea.

-Nu știu ce te faci cu mine! râse ea. Ia spune-mi, s-a întâmplat ceva interesant cât timp am fost plecată?

Am stat puțin pe gânduri înainte de a-i răspunde. Nu îi spusesem despre Sin și nici despre faptul că fusesem arestată. Nu îi puteam spune nici acum că el era vecinul nostru și era un psihopat pe deasupra. Deși Sam știa că m-am băgat în curse ilegale, ceva îmi spunea că dacă ar afla despre Sin ar intra în panică.

-Nu. Nu s-a întâmplat nimic neobișnuit. Am murit de plictiseală, i-am răspuns scurt.

Continue Reading

You'll Also Like

10.7K 1.5K 11
Seria Alegeri Greșite- VOLUMUL #2 Se spune că alegerile greșite au întodeauna consecințe pe măsură, că orice lucru rău pe care l-ai făcut se va...
31.1K 2.5K 40
HEAVEN Păr brunet, ochi de culoarea whisky-ului, și un ten frumos bronzat. Toate astea îl reprezintă pe Vernon Russo, bărbatul de vis și de coșmar al...
105K 4.2K 46
Rafael Rossi, asemănător șefului mafiot italian fragil, care a jurat că nu va lăsa niciodată pe nimeni să se apropie de demonii săi care i-au determi...
1.5M 47.2K 105
'Dezbracă-te!' spune el nervos. 'Te rog.. ma doare tot corpul..' ii spun speriata, implorându-l din priviri sa nu-mi facă nimic. 'Prea târziu, păpu...