Smile, please (YAOI)

By Elis_Nordan

46.1K 3.2K 355

Yaoi Příběh pojednává o dvou chlapcích s rozdílnými zájmy, životem a vlastnostmi, ale i tak je osud dá do hro... More

Hlavní Postavy
Vedlejší postavy
1. kapitola-Nová škola
2. kapitola-nový kamarád?
3. kapitola- Nepřátelé
4. kapitola- Bazén
5. kapitola- Pravda nebo Úkol?
6. kapitola- Že by...?
7. kapitola- Polibky ❤
8. kapitola- Schůzka
9. kapitola- Oficiálně?
10. kapitola- Strach
11. kapitola- Vzpomínky
12. kapitola- Začátek víkendu
13. kapitola- TO
14. kapitola- Ráno
15. kapitola- Aquapark
16. kapitola- Rebecca
Speciál za 1000 přečtení 💓
17. kapitola- Tma
18. kapitola- Dariánův pohled
19. kapitola- Nemocnice
20. kapitola- Procitnutí
21. kapitola- ,,Popovídat si"
22. kapitola- Konečně doma!
23. kapitola- Cucflek
24. Kapitola- Déšť
Ohlášení
25. kapitola- Sprcha
27. kapitola- Sen
28. kapitola- Zábavní park
29. kapitola- Thobias pov
30. kapitola- Darián pov
31. kapitola- Third person pov
32. kapitola- EPILOG
33. kapitola- Bonus 💦

26. kapitola- Sex a palačinky

1.1K 56 12
By Elis_Nordan


Věnováno BornToShipVkook (Rozhodně se běžte podívat na její tvorbu. MILUJU❤)

Thobias
Oba jsme se v osuškách mrtvě svalili do nadýchaných peřin, které stále voněly jako levandule. ,,Ahhh...spánééék" zasmál jsem se a obličej zabořil do polštáře.

Darián

Pousmál jsem se nad jeho roztomilým chováním a přehodil přes nás bílou pokrývku. ,,Taky se mi chce spát" Zavřel jsem se zívnutím oči a rukou obejmul Thobiase kolem pasu.

,,Dobrou lásko" Zašeptám, už na pokraji spánku a dál už nevnímám realitu...Jen krásný sen plný čokolády, slunce, smíchu a mého úžasného černovláska.

,,Brou" Zamumlal jsem s malým, ale zato šťastným úsměvem na tváři a propadl se do říše snů.

------
#Ráno... Sobota
(Zdá se mi to nebo přetáčím, až moc často... XD )
------

Tiché, ale zato melodické bubnování deště na okenní parapet mě probudilo z velmi inteligentního snu o vykrádání banky...ehm jo. Pomaličku jsem otevřel se rozespalé oči a porozhlédl se po zatemnělém pokoji. Moji pozornost upoutal náhlý pohyb na mém boku. Pomalu jsem se otočil na černovláska za mnou a více se natiskl do jeho paže na mém pasu.

Mrvení druhého těla nalepeném na tom mém mě začalo probouzet z 'bezesného' spánku. Pomalu jsem otevřel své oči a se spokojeným úsměvem se co nejpevněji natiskl na menší tělo přede mnou. ,,Dobré ráno, lásko" zamručel jsem svým ranním chrapláčkem a s hlasitým zívnutím se protáhl.

,,Dobré" zamumlal jsem a s tichým smíchem si schoval hlavu pod peřinu, abych se uchránil tomu nepopsatelnému zvuku.

(Pozn. autorky... proč mi to přijde tak strašně moc přeslazený XD ♡ )

Zasmál jsem se ,,Mě se neubráníš, zlato." Na ta slova jsem ztrhl pokrývku z toho schovávajícího se klubka a ihned ho i zalehl.

Snažeje ho ze sebe strhnout jsem sebou s hlasitým smíchem házel ze strany na stranu. ,,S-slez" přestal jsem se hýbat a z hluboka se nadechl. To, ale ztroskotalo vzhledem k mému dalšímu záchvatu smíchu.

Začal jsem se také hlasitě smát a raději se z toho prcka odvalil. Chvíli jsme vedle sebe tiše oddechovali, ale jeden pohled na druhého stačil k tomu se začít tlemit úplně od znova.

Katarina
Už probuzená jsem našvaně vstala z postele a s dupáním si to nakráčela k pokoji mého bratra. Ti idioti...asi je zabiju. Postavila jsem se přede dveře a párkrát do nich zabouchala, až jsem nakonec vlezla dovnitř a zařvala... ,,Uvědomujete si, že je víkend a já chci spát?"

Nevině jsem se podíval na mne podobnou blondýnku ve dveřích a jen tak, tak v sobě držel další výbuch smíchu.

Skousl jsem si spodní ret a se zavřenýma očima se zhluboka nadechl...Dobře, tohle zvládnu. Nádech. Výdech.

Podle Dariho vzoru jsem se taky pokusil uklidnit. Naštěstí to vyšlo a Katarine se slovy ,,Buďte zticha nebo vás nakopu," odešla pryč z mého pokoje.

,,Raději se ztišíme" zamumlal jsem a ušklíbl se podobně jako lupič při vykrádání banky (kúl přirovnání, co? )

Jen jsem přikývl ,,Nepůjdeme si udělat něco k snídani?" Navrhl jsem a sápaje se z postele jsem úspěšně ignoroval černovláskovi protesty za mými zády.

S hraným vzlykem jsem opustil bezpečí teploučké postele, ale i tak se poslušně vydal za Thobim, kterého jsem už slyšel scházet schody.

Sedl jsem si na linku a vyčkával, až se ta věc uráčí přijít dolů. Lehce jsem pohupoval nohama v kolenou a s podrbáním hlavy si zívl na celou kuchyň.

Vyčkal jsem blonďáčkovi nepozornosti a v době jeho zívnutí se 'ladně' vecpal mezi jeho nohy.

Lehce překvapeně jsem vykulil oči a hned na to se lehce ušklíbl ,,Jdeme vařit, zlato" Vyplázl jsem jazyk.

,,Tss" neodpustil jsem si a raději šel najít pánvičku, která se předemnou schovává...lépe řečeno...Nevím kde je.

Seskočil jsem z linky a vydal se na průzkum lednice. Vytáhl jsem potřebné ingredience jako jsou- vajíčka, mléko a šlehačka. Dále jsem z horní skříňky vytáhl mouku, sůl, vanilkový cukr a olej. Vše jsem naskládal na kuchyňskou linku a se smíchem si založil ruce na prsou, když jsem sledoval Dariána, jak nemůže najít pánev.

Po úmorném hledání jsem našel pouze lívanečník. ,,A co udělat palačinky ve tvaru lívanců" Podíval jsem se na mého přítele s nadšením v očích.

Nedůvěřivě jsem nakrčil obočí ,,Nooooo...můžeme se o to pokusit." Řekl jsem a následně se tedy pustil do přípravy těsta.

Celou dobu jsem opřený o linku sledoval, jak to Thobi kuchtí. Já, i když miluji jídlo, tak jsem se k tomu raději nepřibližoval.

---

Nalil jsem poslední naběračku těsta do lívanečníku a donutil Dariána všechno umýt. Sice chvíli odmítal, ale po menším přemlouvání a slíbeném překvápku, svolil.

Přemýšlel jsem nad tím jeho překvapením...a popravdě jsem ani nedospěl k žádnému závěru. Po konečném umytí všeho nádobí jsme se oba společně usadili ke stolu a začali baštit palačinky ve tvaru lívanců.

Poklidně jsem jedli a u toho si povídali o naprostých blbostech, když v tom se do jídelny přiřítila upravená Katarine, vzala nám dva lívanco-palačinky a rozloučením utekla z domu

,,Ehmm...Nevíš, kam šla?" Zeptal jsem se s jistým zájmem.

Jen jsem pokrčil rameny a dojedl svůj poslední kousek. ,,Později ji zavolám.." pousmál jsem se a donesl svůj talíř do myčky. ,,A teď bych byl rád, kdyby jsi na chvíli zůstal v obýváku" Ušklíbl jsme se.

S nechápavým výrazem, jsem se nechal dotáhnout na gauč. ,,A-a proč?" Musel jsem se zeptat.

,,Překvapení~" Olízl jsem si suché rty a vyběhl schody do svého pokoje. Přešel jsem ke skříni a vytáhl jednu krabici úplně na dně. Rukou jsem přejel přes zaprášené víko a následně ho i otevřel a vyndal z něj jediné dvě věci.

Svlékl jsem ze sebe všechno své oblečení a navlékl si to krajkové. S rudými tvářemi jsem na sebe pohlédl do velikého zrcadla a přejel si po křivkách mého těla. Snad se mu to bude líbit.

Se zavřenýma očima jsem seděl na gauči a nic nedělal. Netrvalo to dlouho a byly slyšet opatrné kroky na schodech. Nechtělo se mi otáčet. Otevřít oči mě donutilo až usazení menšího těla na můj klín. Překvapeně jsem vydechl nad tím úchvatným pohledem. ,,Jsi překrásný~" zavrněl jsem.

Líbí se mu to. Jooo~. Zvenku jsme to na sobě nedal znát, ale vevnitř jsem jásal. Ruce jsem sepl za jeho krkem a nahodil štěněčí pohled. ,,Pane~"

Nad tím oslovením, jsem si musel skousnout spodní ret. ,,Copak babyboy~?"

,,Víte...vždy jsem chtěl být ošukán na gauči~." Může mi někdo vysvětlit, kde se to ve mě sakra bere.

Zadrhl se mi dech. Ruce jsem přemístil na ten jeho dokonalý zadeček a promnul ho v dlaních. ,,Musíš být, ale hodný chlapeček a zasloužit si to~"

,,Ale pane...Když já nevím jak" Dělal jsem ze sebe naschvál hloupého a cítil, jak se mi tvoří zatím menší problém.

,,Líbilo by se mi vidět, jak se připravuješ" Řekl jsem napůl rozkazem a čekal, jak bude reagovat.

Prudce jsme se nadechl a vzdychl. ,,A-ano, pane." Už s menší erekcí, jsem slezl z jeho klína a přelezl na gauč vedle něho. Klekl jsem si tak, že jsem vyšpulil svůj zadeček směrem k mému pánovi. Chvíli jsem si slinil své dva prsty a nakonec se rozhodl jít na věc. Rukou jsem zezadu vjel pod jemnou látku síťovaných tang a pomalu do sebe strčil jeden prst. Tiše jsem vzdychl a začal s ním v sobě pomalu hýbat.

Se zatajeným dechem jsem ho sledoval. Přes hlavu jsem si přetáhl své spací tričko a svlékl si i své boxerky. Natáhl jsem se k němu a jednu jeho půlku políbil. Nalepil jsem se celou hrudí na jeho záda ,,Jsi moc šikovný chlapeček...pokračuj~" Zašeptal jsem těsně u jeho ucha.

Nad těmi hřísnými slovy jsem tiše zakňučel a přidal i druhý prst, kterými jsem začal pomalu přirážet do svého těla. Po usouzení, že to bude stačit, jsem se vyškrábal do sedu. ,,Chci se zajezdit" zamumlal jsem s tváří sklopenou k zemi.

,,Dobrá tedy." Pověděl jsem s úšklebkem a pohodlně se usadil, přičemž jsem rozmazal preejakulát po celé délce mé chlouby.

Pevně jsem se zachytil jeho vysportovaných ramen a s menší dopomocí celý dosedl na jeho tyčící se penis. Se zakloněnou hlavou jsem trošku bolestně zasténal a nechal si znovu značkovat můj krček. Netrvalo to ani dvě minuty a já už začal opatrně dosedávat.

Na chvíli jsem zavrátil hlavu dozadu a hned na to, mu začal pomáhat s nadzvedáváním. Druhou rukou jsem vjel pod tanga a uchopil jeho pulzující penis do ruky a začal po něm přejíždět v rytmu přírazů.

Bolest ihned přestoupila ve slast a já začal vzdychat na celý dům...nekecám. Mé nehty zanechávaly na Dariánově ramenou červené, skoro až krvavé čáry a já měl co dělat, abych se neudělal moc brzo.

Bylo na něm trochu poznat, že se snaží oddálit svůj orgasmus. ,,A-ale notaak...uděl-lej se-ahmm~" Zavrčel jsem mezi přírazi a začal pociťovat i můj, blížící se vrchol.

Ta slast se už nedala vydržet a mě to donutilo se udělat na naše bříška a odhrnutá tanga.

Ještě párkrát jsem mu pomohl se nadzvednout a tentokrát i já jsem se udělal do jeho nitra.

Vyčerpaně jsem se opřel o jeho rameno a nakonec na něj položil pár unavených polibků.

,,Půjdeme spát, lásko?" Zamumlal jsem, pokládaje ho vedle sebe. Přehodil jsem přes nás fluffy deku a pevně ho objal ,,Víš, že tě miluju?" Zašeptal jsem s nepatrným úsměvem.

,,Vím...stejně jako já tebe." Vtiskl jsem mu jemný polibek na ústa a celý spocený a od spermatu jsem upadl do říše snů.

×××××××××××××××××××××××××××××
Ayo ladies and gentlemen 😘
Všimli jste si, že jsem trochu předělala cover? XD

Za pomoc u tohohle dílu děkuji z části FybiiU😁

Je tu jedna věc, kterou bych vám chtěla říct...lidi, vy jste blázni. Jak jste to zvládli?

Awwww....všem vám MOOOOOOOOOOOOOOOC děkuji. Určitě zase plánuju nějaký speciál...a vy, mi můžete psát své návrhy💞
Rozhodně to potěší, zlatíčka moje...
No, see ya later
-Elis ❤~❤

Continue Reading

You'll Also Like

Spolu By janinka123

Science Fiction

17.8K 1.5K 20
Před dvaceti třemi lety část planety postihla přírodní katastrofa. Ostrov Saerth na ni ale byl připraven. Nástupce trůnu Varius III. nechal vybudovat...
387K 24.8K 55
Všude se můžeme setkat s různými problémy, ale kdo se zajímá o problémy bisexuálů? I oni mají své problémy! *5.5.18* - # 2 V KATEGORII NÁHODNĚ (!!❤)...
12.4K 732 22
Dva kluci Dva odlišné životy Dva studenti Dva rivalové.. Nebo snad milenci? Víc se dozvíš v první kapitole tohoto příběhu ;)) Toto je moje druhá fanf...
27.6K 975 29
„Kdo z nás dvou je tedy ten opravdový padouch?" „Zlato, to jestli jsi padouch, a nebo hrdina určuje ten, kdo vypráví tvůj příběh." ...