V utajení

By Tiktakbum

85.8K 7.9K 829

Život plný stereotypu nese plno výhod: 1. Nic vás nepřekvapí. 2. Jste si jistí, že když s nikým nechodíte, n... More

Charaktery postav
1. Kapitola
2. Kapitola
3. Kapitola
4. Kapitola
5. Kapitola
6. Kapitola
7. Kapitola
8. Kapitola
9. Kapitola
10. Kapitola
11. Kapitola
12. Kapitola
13. Kapitola
14. Kapitola
15. Kapitola
16. Kapitola
17. Kapitola
18. Kapitola
19. Kapitola
20. Kapitola
21. Kapitola
22. Kapitola
23. Kapitola
24. Kapitola
25. Kapitola
26. Kapitola
27. Kapitola
28. Kapitola
29. Kapitola
30. Kapitola
31. Kapitola
32. Kapitola
33. Kapitola
34. Kapitola
35. Kapitola
36. Kapitola
38. Kapitola
39. Kapitola
40. Kapitola
41. Kapitola
Epilog
Poděkování
❤️
🎆Nový příběh🎆

37. Kapitola

1.6K 134 55
By Tiktakbum

Josh

Mason (Luke): píše Hanka124

"Hmm... To bude pětadvacet ran na holou, otče, měl jste mě poslouchat a neodmlouvat, " ten jeho zadek, a jak se chvěje díky vajíčku a strachu. Perfektní. Kalhotky jsou dole a už chápu, proč je Ross kupuje Brandonovi, je to tak sexy. Prvně po pohladím a pak ho začnu jemně plácat po zadku, přeci jen je to můj Josh a má v sobě tu hračku. "Dvacet dva... Dvacet tři... Dvacet čtyři a jedna je dvacet pět. Vidíte otče, zvládl jste to, ale doufám, že jste se poučil."

Zrychleně dýchám a snažím se nějak soustředit. Pozornost mi ale ruší slabé pálení a slast. Asi se zblázním. K tomu počítá každou ránu a já mám pocit, že se co nevidět udělám. Náhle skončí a já přivřu oči. Jsem nadržený. Hodně nadržený a nechci jen, aby mě dodělal jen... prostě obyčejně. Chci, aby si to užil pořádně i on. Pomalu se postavím na roztřesené nohy. Sleduje mě. Vylezu si na postel, lehnu si na záda a roztáhnu nohy. Rozpakům nezabráním. „Asi by bylo nejlepší, " mám úplně sucho v krku. „Kdybyste mi to poučení, abych si ho pořádně zapamatoval, aby jste mi ho dal pořádně..." Nevím jak to říct. Co když ho tím co dělám znechutím.

Vyrazil mi dech? Vážně? Je připravený? No, určitě je nadržený...Chvíli se na něj jen koukám, jak tam celý nejistý leží. "Otče, to bych od vás nečekal, " jdu pomalu k němu a oči mi snad musí úplně zářit. Kleknu si mu mezi nohy a pohladím ho na vnitřních stranách stehen. "Ale prvně si vás připravím a zbavím vajíčka, " oznámím ho, abych ho nevylekal a on si to nerozmyslel.

Upírám na něj svůj pohled. Celý se klepu a vyjeknu, když vyndá vajíčko. „Proč připravovat? " zakňourám. „Jsem roztáhlý dost." Plácne mě přes jednu z bolavých půlek a já zasténám. Brzy už cítím jeho prsty, doopravdy se za chvilku nechám ojet svým přítelem? „Udělám se, " zaskučím. Je to až moc intenzivní.

Už je roztáhnutý dostatečně, ale nechci, aby se ještě udělal, takže prsty chvatně vytáhnu. "Ne, ne, ještě ne... Uděláš se až s mým penisem hluboko v sobě, " šeptnu mu do ouška.

„Prosím, " zakňourám zoufale a sleduju, jak si nasazuje kondom. Kde ho ten úchyl vzal? Je tak malinkej a tak... Působí tak nevinně a přitom je to ďábel s velkým penisem. Začne se o mě otírat a mně už se z úst opět derou steny a prosby.

Pomalu se do něj zasouvám, bože, je tak úzkej, kdybych do něj zajel naráz, hned bych se udělal. A to jeho slastné sténání... Přivádí mě to k šílenství. Když jsem v něm po kořen, zastavím se, aby si zvyknul a abych si mohl prohlédnout výraz v jeho tváři. Doufám, že se mu to líbí jako mně a že ho to moc nebolí. "Otče Joshi, teď vás dostanu nad nebesa, " pronesu zadýchaně a pak se v něm začnu pohybovat.

Zvládám jen kňučet, už ani křičet nemůžu. Nohy mám až gymnasticky roztáhlé od sebe a on už na mě nebere žádné ohledy a tvrdě přiráží. Líbí se mi to. Moc se mi to líbí. „Ma-masone, " vydechnu a on mě konečně začne líbat. Úlevně vydechnu a po pár dalších přírazech se konečně udělám.

Když ho ke konci začnu líbat, jakoby ze mě všechno spadlo a já mohl létat. Bylo to tak osvobozující, tak dokonalé. Ve chvíli, kdy se kolem mě rozkoší stáhnul, myslel jsem, že se rozletím na miliony kousíčků, tak úžasný to byl pocit. Taky jsem se udělat a nemohl tomu uvěřit. My měli právě sex a já topoval.

Unaveně vydechuju. Stále je ve mně a očividně si užívá onen výhled a pocit moci. Zavřu únavou oči. Chce se mi strašně moc spát. Když ze mě vyjde, cítím se podivně prázdný. „Právě jsi mě ošukal, " vydechnu se smíchem a zakryju si obličej rozpaky.

"A už se těším, až ty ošukáš mě." odeženu jeho ruce a znovu ho políbím. Sundám si šprcku, zavážu a vyhodím do koše. Pak se vrátím do postele, kde Joshe pevně obejmu a on si mě k sobě ještě víc natiskne. "Bylo to... Skvělý, děkuji ti..."

„Chtěl jsem ti udělat radost, " usměju se šťastně. Líbilo se mu to. „Pomůžeš mi, ehm, sundat tu věc?" se smíchem přikývne a úplně mě svlékne. „Jsi malý úchyl, " rozesměju se. „Máš tak zvrácené představy," začnu jej líbat a pusinkovat. „Miluju tě. "

Směju se a nechám se pusinkovat. "Já tebe taky, a moc. Ale stejně nemůžu uvěřit, žes to pro mě fakt udělal, " široce se na něj usmívám.

„Já zas nechápu, jak tě něco takového napadlo. " Zakroutím hlavou. Vyruší nás klepot na dveře. Zakryju se peřinou a Mason se vydá otevřít. Samozřejmě v kalhotech. Do pokoje nakoukl Brandon s Rossem. „Patriša vzkazuje, že bude oběd a taky, že... Jestli je Josh spokojený nebo cosi." Ross se tvářil zmateně, ale mě děsil Brandonův výraz. „To je mnišský oblek?" zeptal se a sjel mě pohledem. Zamyšleně se díval střídavě na mě a pak na Masona a nakonec se smíchem odešel. Rosse odtáhl sebou.

"Myslím, že Brandon něco tuší." zavřu radši dveře a otočím se na Joshe. "Asi se bude vyptávat a smát se, co?" povzdechnu si a podrbu se na hlavě. "Oběd a pak šlofík? "

Vyčerpaně si povzdechnu a zakňučím. „Nechci nic dělat. " Zakryju se peřinou. Oči se mi zavírají, jsem vyčerpaný a chci spát. Nejdu na oběd.

To jsem ho tak vyčerpal? Budu taky tak unavený? Místo toho, abych se šel najíst, si lehnu zpátky do postele k Joshovi. Hned se ke mě natiskne a schová mě ve svém objetí.

Pomalu usínám, uklidňuje mě jeho přítomnost. Jeho teplo, jeho vůně. Jsem s ním šťastný. Probudím se a nikdo vedle mě neleží. Zmateně se posadím a syknu bolestí. „Masone!?"

Vzbudil mě hlad, opravdu velký hlad, takže jsem byl nucen vymanit se Joshova z objetí a jít navštívit kuchyni. Plížím se chodbami jako ninja a snažím se být potichu. Nemíním poslouchat jejich kecy o tom, co jsme s Joshem dělali. V kuchyni naštěstí nikdo není a na lince leží dva talíře s jídlem. Rizoto? To vařil Ross?

Pomalu na sebe nasoukám oblečení a chci zrovna jít ven, když se přede mnou objeví Brandon. Zakleju a on se uchechtne. „Ty ses nechal ojet, " zasměje se a já si povzdechnu. „Jsem rád, vyhrál jsem týden topování." Vytřeštím oči. „Ross to teď vydýchává," znovu se zasměje. „Takže díky." Poplácá mě po zádech.

Nesu nám talíře nahoru, ale skoro se s Brandonem srazím na chodbě. Usmívá se, moc se usmívá a poplácá mě uznale po zádech. "Díky." řekne a s tím odejde. Nechápavě na něj koukám, ale to už z pokoje vykulhá Josh. "Nesu jídlo," usměju se na něj a on sebou trhne.

Lekl jsem se ho a pomalu jsem se zase po mírném vzpamatování, vydal zpět. „Oni se vsadili, kdo z nás bude nahoře a Brandon vyhrál," začnu mu okamžitě žalovat a všechno mu dopodrobna popisuju. „To není fér, " zakončím svou stížnost.

Jí a stěžuje si, je to roztomilé. "Je mi Rosse líto, " povzdechnu si a přitáhnu si ho k sobě. "A tobě vadí, že jsi byl ten dole?

„Ne, to mi nevadí, " zazubím se na něj. „A Rosse nelituju," řeknu lehce povýšeně. „Miluju sex s tebou." Políbím ho a nechám ho, aby mi zmáčkl zadek. „A tebe taky dost potěšil fakt, že jsem roztáhl nohy já, nezapírej," zahihňám se.

"Vždyť já to nezapírám, " usměju se a natáhnu se pro polibek. "Ale upřímně jsem si myslel, že ty budeš topovat, " směji se a on mi zacpe pusu rizotem.

„Bylo to jen zapříčiněno situací, " zamumlu s rudými tvářemi, ale poté co vidím, jak se spokojeně šklebí, tak změním taktiku. „Ale cítit v sobě tvého," zaseknu se, ale pak pokračuju. „Tvého velkého, tvrdého ptáka uvnitř sebe, byl zatraceně úžasnej pocit.

"Celý zrudnu, to, co říká je, je to tak vzrušující. "Jo? Tak to se už určitě těšíte, až si to zopakujeme, otče, " škádlivě na něj mrknu a plácnu ho po zadečku. Být v něm, bylo něco neuvěřitelného, ale jaké je to být ten dole, ten opečovávaný?

Kníknu. „Ne, že mi tak jednou řekneš před nimi, " pohrozím mu a následně jej sám chytím za zadek. „Jakmile se budu moct pořádně hýbat, tak si tě pořádně užiju. Dostaneš Boží trest," zachraptím mu do ucha a sleduji jeho reakci.

"Boží trest, jo?" zrudnu a povytáhnu obočí. Ten jeho chraplavý hlas mi nahání husí kůži, proto se mírně otřesu. "Takže se hodláš za otce převléct ještě jednou? Nebude se ti v tom hábitu špatně šukat?" směju se a on mě plácne po zadku.

„Nebuď drzej, " zasměju se. „A neboj. V tom tě šukat doopravdy nehodlám," znovu jsem jej plácl po zadečku. „Nebudeš moct chodit hódně dlouho."

"To na tom budu ještě hůř než ty?" zeptám se provokativně a políbím ho. "Kluci, necukrujte se a honem si zapněte zprávy!" ozve se z rozhasu, co je po domě, Patrišin hlas.

Zrudnu a chystám se jej potrestat kousancem, ale vyruší mě to prapodivné hlášení. Už bych chtěl být ve svém bytě nebo někde v soukromí spolu s Masonem. „Budeš to muset zapnout, "oznámil jsem mu. Nejsem schopen pohybu.

"Ale jistě ty můj invalido, " mrknu na něj a natáhnu se pro ovladač. Zapnu televizi a přitulím se zpátky k Joshovi. Na obrazovce naskočí reportérka a mluví o nějakém uneseném klukovi. Náhle se tam objeví ta semetrika. "Ztratil se mi můj milovaný syn, nespíš ho někdo unesl a teď se někde vyděšeně krčí. Chudáček." To snad nemyslí vážně!

Mlčky se dívám na televizi. „Mluví o bráchovi, " řeknu klidně a televizi zase vypnu. „Co budeme teď dělat?" zeptám se jej a obejmu jej kolem pasu. „Jsi jako peříčko. "

"To si nemyslím, to by se netvářila tak falešně a taky by ho nezačala hledat až teď."Mluví o mém Joshovi, to je jasné, ale proč? Natahuju se znovu pro ovladač, ale když televizi zapnu, už tam jede zpráva o týrání psů.

S nezájmem se na něj koukám a následně mu začnu líbat krk. „Jsi roztomilý, když se tváříš zadumaně, " pošeptám mu do ucha a následně jej do pravého lalůčku i lehce kousnu zuby.

"Jen mi to prostě nedává smysl, " povzdechnu si a protřu si oči. Na to se ozve támlé: Awww. "Copak je?" zeptám se ho nevině a nechápavě, když si mě přitáhne blíž k sobě a začne pusinkovat.

„Jsi jako roztomilá kočička, " usměju se zasněně a rukama začnu bloudit po jeho těle. Lehce zrudnu, nad jeho připomínkou prvního sexu. „Kočička, co ráda vytahuje drápky," řeknu po chvilce. Položím ho pod sebe a pomalu mu začnu sundávat kalhoty. „Jen ti udělám dobře, " zazubím se na něj. Nevím proč po tom tak toužím, možná to je tím, že vypadá tak roztomile nevině a já jej chci takto vždy pošpinit.

"Kočička, která tě donutila sténat." zahihňám. Cítím, jak se mi jemně klepou ruce vzrušením nad tím, jak se blíží k mému rozkroku. Jsem kočičí tajný nadržený agent se svým věrným pomocníkem Zvrhlým knězem...

Nechal jsem mu boxerky a s úsměvem jsem mu dýchal na jeho polotvrdou chloubu. Nohy měl roztáhlé od sebe a já se na něj nemohl vynadívat. Stáhl jsem mu i boxerky a okamžitě jsem pocítil horkost ve tvářích. Doopravdy jsem měl jeho penis ve svém zadku. Konečně jsem se mu začal plně věnovat a užíval jsem si jeho stenů.

Continue Reading

You'll Also Like

162K 876 18
Trošku žhavější povídky.
3.8K 304 54
Děj se odehrává po 52 dílu, ale pak pokračuje jinak. Sid byla unesená a ví, že se možná nedočká záchrany. Tak moc se zklamala v lidech kolem sebe a t...
56.8K 6.2K 72
Sévil se narodil pouze pro jednu věc - aby se stal stejně slavným vojevůdcem jako jeho otec. Z ambiciózního chlapce vyrostl ještě ambicióznější mladý...
129K 11K 66
Tmavovlasý Gabriel vyrůstá téměř celý život v péči své milosrdné tetičky a přísného strýčka. Jeho rodiče zemřeli při autonehodě, když byly Gabrielovy...