Smile, please (YAOI)

By Elis_Nordan

46.1K 3.2K 355

Yaoi Příběh pojednává o dvou chlapcích s rozdílnými zájmy, životem a vlastnostmi, ale i tak je osud dá do hro... More

Hlavní Postavy
Vedlejší postavy
1. kapitola-Nová škola
2. kapitola-nový kamarád?
3. kapitola- Nepřátelé
4. kapitola- Bazén
5. kapitola- Pravda nebo Úkol?
6. kapitola- Že by...?
7. kapitola- Polibky ❤
8. kapitola- Schůzka
9. kapitola- Oficiálně?
10. kapitola- Strach
11. kapitola- Vzpomínky
13. kapitola- TO
14. kapitola- Ráno
15. kapitola- Aquapark
16. kapitola- Rebecca
Speciál za 1000 přečtení 💓
17. kapitola- Tma
18. kapitola- Dariánův pohled
19. kapitola- Nemocnice
20. kapitola- Procitnutí
21. kapitola- ,,Popovídat si"
22. kapitola- Konečně doma!
23. kapitola- Cucflek
24. Kapitola- Déšť
Ohlášení
25. kapitola- Sprcha
26. kapitola- Sex a palačinky
27. kapitola- Sen
28. kapitola- Zábavní park
29. kapitola- Thobias pov
30. kapitola- Darián pov
31. kapitola- Third person pov
32. kapitola- EPILOG
33. kapitola- Bonus 💦

12. kapitola- Začátek víkendu

1.3K 89 35
By Elis_Nordan

Thobias
Probudil jsem se na školní ošetřovně, kde to páchlo po dezinfekcí a kdoví čím ještě. Najednou jsem ucítil pomalý pohyb u mé ruky. Podíval jsem se tam a spatřil mého černovláska jak si spokojeně pochrupuje. Seděl na židli v nepřirozené poloze, hlavu položenou na lůžu a jemně svíral jednu mou ruku. Pomalu jsem se posadil a lehce mu prohrábl jemné vlásky, přičemž on se lehce zavrtěl a vzápětí mi ukázal svá rozespalá očka a já kdybych stál, tak by se mi podlomily nohy. Vzápětí si uvědomil situaci...zrychleně vstal, přičemž převrátil židli na které seděl a pevně mě objal.

Darián
Po tom co jsem opustil střechu a našel bezvládně ležet Thobíkovi tělo na mezi patře, jsem ho odnesl do ošetřovny, kde jsem se dozvěděl že se mu skoro nic nestalo. Jen omdlel z šoku...chudáček. Divím se, že i po tom co mu udělal se chová tak v pohodě. Být na jeho místě, tak nesnesu jakýkoliv dotek. Mezitím co jsem u něj seděl si spánek vybral svou daň a usl na lůžku. Ve snu jsem jen seděl a koukal do prázdnoty, když začal probouzet dotek na ruce. Nejdříve jsem se nechápavě podíval na blonďáčka na lůžku a po uvědomění ho objal ,,bál jsem se o tebe" zašeptal jsem a pohladil ho po tváři.

Začervenal jsem se a chytil jeho dlaň na mé tváři do své ,,omlouvám se za starosti" zašeptal jsem lehce posmutněle a stáhl nohy z postele, že se postavím. Nebýt Dariho za, už dávno ležím na zemi. ,,Děkuji" špitl jsem a vzápětí zívl.

Uculil jsem se a dostal nápad. Vyhoupl jsem si ho do náruče a i přes jeho vzpouzení si ho se slovy ,,rád si svou princeznu odnesu" odnesl k němu domů.

---- #ČASOVÝ POSUN ----

Je pátek po škole a my se sestřičkou připravujeme naši přespávačku. Už od rána je zataženo a k tomu začíná foukat...což znamená, že na nějakou venkovní výzdobu kašlem. Rozložili jsme gauč a hodili tam deky a polštáře. Dali jsme namrazit pití a každý si uklidil ve svém pokoji.

Ode dneška začíná přespávací víkend u sourozenců Alentaksonových. (Kdo to jméno sakra vymyslel XD ) Rychle jsem si zabalil vše potřebné, hodil na sebe bundu a vyrazil. Musím přiznat, že jsem měl co dělat s tím, aby ten vítr neodfoukl...ale nějak se to zvládlo. Teď tu čekám přede dveřmi na to, mi nějaká dobrá duše otevře.

Najednou byl slyšet zvonek a já si s úsměvem na rtech pouze v tričku vyběhl do té zimy. V zápětí jsem litoval, ale už nebylo cesty zpět. Po odemčení branky jsem mu hned skočil kolem krku. Rázem jsem ho čapl za ruku a se slovy ,,ať nezmrzneme" jsme doběhli dovnitř. ,,Áááa tam je zimááá" zápískal jsem, už na chodbě a třel si dlaně o sebe.

Zasmál jsem se a přitiskl si ho k sobě ,,s radostí zahřeju" vešel jsem s ním k nim do obýváku, kde byla Katarine a něco dělala s televizí ,,ahóóój" mávnul jsem na ni a rázem vyběhl schody a hodil si tašku do Thobíkova pokoje.

Katarine
,,Čusík" usmála jsem se a snažila se znovu naši 'inteligentní' televizi připojit k notebooku. Plánuju, že si večer pustíme horor...přeci jenom...můj bráška se hororů neskutečně bojí. Ďábelsky jsem se uculila. Tak co, dělám to přeci pro jeho dobro.

Svalil jsem se na mou postel a unaveně si povzdechl. ,,Tak co? Těšíš se na 'párty'" naznačil jsem uvozovky a zasmál se.

,,Těším se všude tam, kde jsi ty" sledce jsem se usmál a lehl si na bok vedle něho, přičemž jsem ho prsty něžně pohladil po tváři.

Sakrááá...zase se červenááám. Lehce jsem se kousl do rtu a vzápětí se natáhl pro polibek, kterého se mi hned dostalo.

Něžně jsem ho líbal...ne dravě, ale procítěně, tak aby poznal veškerou lásku co k němu cítím. Odtáhl jsem se, když se domem rozezněl zvonek ,,tak asi půjdeme za nima ne?" zvedl jsem se a jemu pomohl na nohy také.

S radostí jsem spolupracoval tak jako on. V tu chvíli jsme byli jen my dva...nic víc. ,,JoJo" řekl jsem a ruku v ruce jsme se vydali dolů, kde už nově příchozí Ema něco nadšeně vyprávěla Katarině, která se smála jako lachtan.
Jako první si nás všimla brunetka, zasněně se usmála a hned nás přišla obejmout ,,Ahojky " řekli jsme s Dariánem na ráz a začali smát.

,,Tak, co budeme dělat?" naklonil jsem hlavu na stranu. Katarine se podívala na hodiny a začala mluvit ,,No je čas večeře, takže si ohřejeme každý svou pizzu, protože o tu se zásadně nedělím a pak se můžeme na něco koukat" výskla a rozeběhla se do kuchyně. Nezaostával jsem a šel také, protože jíííídlóóóó... (Připomíná mi to XD )

S Emou jsme se zasmáli a šli za nimi. Samozřejmě jsem si vybral svou oblíbenou čili Al Pacino hmmm...cibulkááa. Em měla Hawai, Kat zase 4 druhy sýra a Darík měl se špenátem a smetanovým základem.
Museli jsme počkat než se to v troubě ohřeje.

Všichni jsme jako nějaké hladové šelmy čekaly v kuchyni a pohledem hyspnotizovali troubu, kde se dělaly všechny čtyři naráz. Opíral jsem se o linku a zezadu objímal blonďáčka. Najednou to oznámilo, že prostě hotovo a se s chňapkami na rukou vrhl troubě a začal vyndávat plechy.

každý se svou porcí jsme si sedli na gauč a přikrili se dekou. ,,Tak máme v plánu dva filmy. Druhý podle mého výběru a první jaký chcete " kousla jsem si do jednoho trohúhelníčku a snažila se je poslouchat, ale ona ta pizzáááá...

,,Znáte The Mortal Instruments?" Usmál se Darián a my všichni zakývali hlavou na náznak nesouhlasu.

,,Takže jako host vybírám tento film" přešel jsem k notebooku, našel ho a pustil. Sedl jsem si zpět a přitulil se k Thobíkovi.

Takžéééé čusíííík...asi se ptáte proč jsem nevydala díl včera. Odpověď je jasná- a to jest ďábelské místo jménem škola. Ne fakt...vždyť my jsme v pátek psali pět testů T-T
Tak snad se líbilo...doufám, že chápete k čemu se bude jejich přespávačka schylovat 😏😏

A pak ještě jedna otázka...na hudebce jsme o tom dost spekulovali

Co v tom vidíte za pohlaví... Podle to jsou určitě kluci 😂😂...
-Elis ❤=❤

Continue Reading

You'll Also Like

57.1K 1.7K 47
Příběh je dokončený. začátek: 16.7.2023 konec: 8.1.2024 V příběhu se nachází návykové látky a sexuální scénky.
12.3K 732 22
Dva kluci Dva odlišné životy Dva studenti Dva rivalové.. Nebo snad milenci? Víc se dozvíš v první kapitole tohoto příběhu ;)) Toto je moje druhá fanf...
384K 16.6K 200
Vstup cizinče,leč pamatuj, poklad jenž nikdy nebyl tvůj, hledáš-li v našich sklepeních krutě odpykáš svůj hřích. Koho by zlákal cizí skvost, zaplatí...
2.7M 167K 78
Každý, kdo říká, jak je láska krásná, sladká, dokonalá, bezchybná a úžasná, tak nikdy opravdu nemiloval. Láska je krutá, zvrácená svině, v jejímž jmé...