Smile, please (YAOI)

By Elis_Nordan

46.5K 3.2K 356

Yaoi Příběh pojednává o dvou chlapcích s rozdílnými zájmy, životem a vlastnostmi, ale i tak je osud dá do hro... More

Hlavní Postavy
Vedlejší postavy
1. kapitola-Nová škola
2. kapitola-nový kamarád?
3. kapitola- Nepřátelé
5. kapitola- Pravda nebo Úkol?
6. kapitola- Že by...?
7. kapitola- Polibky ❤
8. kapitola- Schůzka
9. kapitola- Oficiálně?
10. kapitola- Strach
11. kapitola- Vzpomínky
12. kapitola- Začátek víkendu
13. kapitola- TO
14. kapitola- Ráno
15. kapitola- Aquapark
16. kapitola- Rebecca
Speciál za 1000 přečtení 💓
17. kapitola- Tma
18. kapitola- Dariánův pohled
19. kapitola- Nemocnice
20. kapitola- Procitnutí
21. kapitola- ,,Popovídat si"
22. kapitola- Konečně doma!
23. kapitola- Cucflek
24. Kapitola- Déšť
Ohlášení
25. kapitola- Sprcha
26. kapitola- Sex a palačinky
27. kapitola- Sen
28. kapitola- Zábavní park
29. kapitola- Thobias pov
30. kapitola- Darián pov
31. kapitola- Third person pov
32. kapitola- EPILOG
33. kapitola- Bonus 💦

4. kapitola- Bazén

1.8K 138 11
By Elis_Nordan

Darián
Když pomineme přestávku mezi první a druhou hodinou, tak zbytek školy proběhl pohodově. Thobi se se mnou moc nebavil a tak jsem na něj po obědě čekal před školou.

Thobias
Nemám moc rád rvačky. Ano, tam ten si to určitě zasloužil, ale...i tak. Do konce školy jsem toho moc neřekl a na obědě jsem seděl s Katarine a Emou, které se ze mě snažily dostat přesný popis toho co se stalo, ale beznadějně. Vyšli jsme před školu a holky se pořád něčemu chichotaly. Najednou mě někdo čapl za ruku a odtáhl dál od ostatních.

Seděl jsem na zídce a vyhlížel Thobiho. Po chvíli vyšel ven s dvěma dívkami a podle podoby byla jedna jeho sestra, o které se včera zmínil. Přiblížil jsem se k němu, chytl ho za ruku a odtáhl pryč, přičemž jsem ho posadil na zídku, kde jsem před tím seděl já a stoupl si tak abych mu koukal do očí, takže...mezi jeho nohy.

Trochu vystrašeně jsem se na něj podíval a po uvědomění jak to asi vypadá trochu zrudl. ,,C-co?" Zakoktal jsem se a s mírným úsměvem sklopil pohled.

Nechápavě jsem naklonil hlavu na stranu a pak si to uvědomil, ale neměl jsem se k tomu odstoupit. ,,Takže za prvé" nadechl jsem se ,, ten kluk...jmenuje se Jordan je strašnej hajzl a všechny šikanuje"

Přikývl jsem, že poslouchám a nenápadně se podíval za jeho rameno kde stály holky, upřeně se na nás koukaly a tlemily se.

,,A za druhé" pokračoval jsem ,, bylo to varování, že jestli na tebe šáhne tak skončí hůř. Je to slizoun" zavrčel jsem a opřel se dlaní o kmen stromu vedle jeho hlavy, jenž rostl za zídkou.
(Protože proč ne XD)

Usmál jsem se ,,Tak vlastně děkuju" objal jsem ho a uslyšel dvojí ,, Awwwww" Na ty dvě jsem hned ukázal prostředníček.

Pousmál jsem se a objal ho nazpět ,, Nemáš zač" Pomohl jsem mu slést dolů a i s ním se vydal k děvčatům.

Došli jsme k nim a já se je rozhodl představit. ,,Takže děvčata toto je Darián-můj spolužák, kamarád a zachránce" uculil jsem se a pokračoval ,, toto je Katarine-má mladší sestra" ukázal jsem na blondýnku a následně na brunetku ,,a toto je Ema-její nejlepší kámoška." Vydechl jsem všechen vzduch a dal ruce v bok.

,,Ahoj" představil jsem se a zase se trochu pousmál. Všichni jsme se dali do pohybu a vyšli z areálu školy až do parku, který dělil naše cesty.


Došli jsme do parku a Darián s Emou chtěli odejít a tak mě napadl super nápad. Pošeptal jsem ho sestře a ta doběhla za brunetkou a já se rozeběhl za svým černovláskem ,, Počkej chvilku" zavolal jsem a chytil ho za ruku ,, nechtěl by si k nám domů do bazénu?" Otázal jsem se.

Otočil jsem se a zamyslel se ,, Asi bych přijít mohl" pokýval jsem hlavou na souhlas a znovu se otočil ,,nějak příjdu" zavolal jsem na něj a ještě zamával.

Radostně jsem se zasmál a doběhl za Katarine, která na mě mávala kousek od východu z parku ,, Příjde" zavýskal jsem nadšeně a pevně ji objal ,, Ema taky!" Opětovala mé nadšení a my se po chvilce objímání rozešli zpět domů.

Doma nikdo nebyl a tak jsem si došel do pokoje, kde jsem z tašky vyházel učení a hodil si tam plavky a ručník. Převlékl jsem se do černých kraťasů a bílého trička a vydal se k Thobimu domů.

Hned jak jsme dorazili dom tak jsem se převlékl do plavek a na horní část těla jsem si dal pouze modrou mikinu na zip s krátkými rukávy a šel přichystat bazén. Jako vytáhnout všechny nafukovací kravinky, hodit je do bazénu a na rychlo zapnout čističku.

Ema
Domů jsem skoro doběhla a hned si ze skříně vytáhla tašku do, které jsem hodila- plavky, deku pro několik lidí, opalovací krém a sluneční brýle. Rychle jsem se navlékla do šatů a vydala se ke Katrine.

Katarine
Doma jsem na sebe navlékla plavky a na to volné, kratší tričko. Šla jsem přichystat občerstvení. Do misek jsem dala- brambůrky, oříšky, třešně a nakrájený meloun. To vše jsem společně s velkou citronádou a ledovým čajem dala na stůl pod velkou sakuru uprostřed naší zahrady.

Po cestě jsem potkal Emu a do cíle jsme dorazily společně. Zazvonili jsme u branky, čekajíce než nám někdo přijde otevřít.

Dodělali jsme poslední úpravy, když v tom zazvonil zvonek ,,Jdu tam" zakřičel jsem a hned na to se u mě objevila Katarine a tak jsme nakonec šli naše hosty uvítat společně.

,,Tak nás tady máte" zamával jsem a po otevření vešel na zahradu, prošly jsme luxusním domem a skončily na zahradě. Páni...tak tohle je ráj.

Rychle jsem se ujal vedení. ,,Takže Emo ty se půjdeš převléct dolů do koupelny a Dariáne ty pojď se mnou nahoru. Půjdeš do mojí koupelny" usmál jsem se a gestem naznačil aby šel za mnou.

,, Jojo" odpověděl jsem a šel za ním. Dovedl mě do modro-bílé velké koupelny a hned poté odešel. Převlékl jsem se do plavek a s ručníkem okolo ramen se vrátil dolů. Baťoh s oblečením jsem si dal venku na zem a šel k Thobimu, který seděl na lehátku.

,,Jdeš do bazénu?" Zeptal jsem se, když se ke mě dostal Darián. Zvedl jsem se z lehátka, sundal si mikču a došel k bazénu, přičemž jsem vypl čističku ,, nebo je na tebe studená?" Řekl jsem provokativním hlasem.

Ušklíbl jsem se a přistoupil blíže k němu, tak že jsme se dotýkali ,,Na mě určitě ne, ale co na tebe?" Použil jsem stejný tón.

Přivřel jsem oči a skousl si ret ,, hmmm...to se za chvíli zjistí" dloubl jsem ho prstem do ramene aby odstoupil.

Ušklíbl jsem se, chytil ho za pas a i s ním skočil do vody, přičemž jsem ho při vynoření pustil.

Ze vteřiny na vteřinu jsem byl schozen do vody. Vynořil jsem se...chvíli lapal po dechu a pak se začal nahlas smát. Doplaval jsem na schody, tam si sedl a ušklíbl se ,,tak co...jaká je voda?" Naklonil jsem hlavu na stranu.

Připlaval jsem k němu a znovu se ušklíbl ,,Hmmm. Tak s tebou dobrá" zavrněl jsem mu u ucha a sedl si vedle něj.

Trochu jsem zrudl a po těle se mi objevila husí kůže. Zvedl jsem pohled a chtěl něco říct, ale uslyšel jsem za mými zády dvojí zakřičení ,, už jsme tadýýýý" pokýval jsem hlavou a zvedl se.

Otočil jsem se k dívkám a zamával na ně. Přiběhly k nám a koukly se na nás nebezpečně podezíravým a vševědoucím pohledem náraz.

Uculil jsem se na ně a rukou si prohrábl mokré vlasy. ,, Tak co budeme dělat?" Otázal jsem se když jsem se brodil vodou, abych mohl vyskočit na lehátko, které vypadalo jak pizza.

,,Vám to tu patří...vy přemýšlejte" zamručel jsem, když jsem si lehl na kruh, který vypadal jak jednorožec s duhovou hřívou.

Zazubil jsem se ,,Tak můžeme se koupat a pak třeba..." ,,Zahrajeme si flašku" skočila mi do řeči nadšeně Katarine s já ji probodl napůl naštvaným a napůl vyděšeným pohledem...jen to prosím ne...

××××××××××××××××××××××××××××××××

Hi guyyyyyys!!!♥♥♥
Jsem zpět s novou kapčou :-*
Doufám, že si užíváte zbytku prázdnin.
Hvězdičky★ a komenty ,," potěší
-Elis ♥~♥

Continue Reading

You'll Also Like

559K 16.4K 50
Už jako malá chodila se svým tátou hrát hokej. Tátovi spoluhráči o ní mluvili jako o 'Malé hokejové princezně'. Co když se Suzen seznámí s hokejisty...
340K 14.1K 34
///Nejdřív ji okouzlil a poté jí vše vzal.../// Myslela si, že ho zná. Že je to nejlepší člověk, kterého kdy mohla potkat. Pak poznala jeho pravou tv...
1.4M 117K 81
"Mám tak milion důvodů tě nemít rád." "Například?" "Máme byty naproti sobě a ty neustále chodíš bez trička." "Neřekl bych, že zrovna to ti vadí."
22.8K 1.1K 22
Chantal - studentka z Krásnohůlek, přestoupí do školy čar a kouzel v Bradavicích, na přání svého otce. Sama ale ví, že on má ke všemu rozumné vysvětl...