V pasti dominantního (yaoi A...

Oleh StaraGertruda

27.9K 1.2K 61

Jaké je to být jedinou omegou ve třídě? Jaké je to jet s ní na čtyřdenní zajezd? Co všechno se tam stane? Pot... Lebih Banyak

Co je to omegaverse?
Létat jako pták
Jo, to jsem mohl čekat
Prohlašuji se za pohřešovaného
A tímto končí soutěž
Mějte se krásně, odcházím
Z alfova pohledu
Myšlenky? Ne, emoce
Rozhovor za dveřmi
Jednoduchý jak facka
Příjemný pokec
Poslední doteky hřiště
Odjezd domů
Bojim bojim
Neznámé prostředí
Cáklá blondýna
Seznámení s domem a chodící párek
Bye bye obojku!
Ty voníš po alfě!
Volím jedničku
První polibek
Prosba a komplimenty
Nenasytná omega
Luštění morseovky a Shinova značka
Zastavení srdce hrůzou
Záchranář a uklízečka
Chat se Sammym a flaška
Neočekávaná návštěva
Call s Anett a procházka růžovým sadem
Táborník a nepovedené znásilnění
Tábor na Sammyho ranchi #1
Tábor na Sammyho ranchi #2
Tábor na Sammyho ranchi #3
Dodržování slibů
Někdy si říkám to samé...
Tušil jsem to...
Nevěří mi?
Henry a jeho promlouvání do duše
První den ve škole a dvojité běhání do schodů
Pane, já vás neznám

Na tohle bych si rychle zvykl

678 32 2
Oleh StaraGertruda

Tak...................to dlouhé vydechnutí bylo potřeba. Dneska je ten den, kdy jedem do Španělska. Jelikož jsme se nechtěli tahat s dvěma kufry, naše věci jsme dali do jednoho většího. Stejně jsem tam toho ze své strany moc nedal. Vzal jsem si i bundu, protože tam má prý pršet. Jede tam celá Shinova rodina. . Henry tu zůstává, aby mohl někdo řídit firmu.

Právě teď stojím před barákem a loučím se s Lunou. „Ty mi budeš chybět nejvíc," objala mě a nechtěla se pustit. „Ty mně taky," usmál jsem se na ni.
„Budu ti každej den psát neboj," uklidnil jsem ji, protože to vypadalo, že se každou chvílí rozbrečí. Tím každodenním psaním samozřejmě nemyslím, že jí budu fotit každičký malý krůček, jak je ona zvyklá.

„Spíš se víc bojím mluvit anglicky než že se mi něco stane," přiznal jsem, když už mě konečně pustila na svobodu. „To říká ten, kterej má z angličtiny čistou jedničku." Shin se k nám také při*ral. „Ti zakážu se k těm papírům přiblížovat. A vůbec, slyšel jsi mě vůbec někdy mluvit anglicky?" podezíravě jsem na něj hodil oči.  „Ne, jenom nadávat německy," protočil oči.

„Varuju tě, že má výslovnost je na úrovni batolete," pousmál jsem se.

„Tak jo ty můj šikulo, jestli chceš, budu místo tebe mluvit já ok?" Přehodil mi ruku přes rameno a pohladil mě na zádech. „Fajn, měj se krásně Luno," zamával jí a ona ho ještě jednou objala. „Postarej se mi o Buddyho," připomněl jsem jí ještě než jsem vstoupil do vozu. Blondýnka jen zakývala hlavou a začala mávat, když auto opouštělo pozemek.

Zastavili jsme na letišti, Shin vyndal kufr z kufru a musel několikrát odmítnout mou pomoc. Jakmile jsme vešli dovnitř, kousek od vchodu seděli na lavičkách Shinovo rodiče. Všimli si nás poměrně rychle, na to jaký tu byl nával. „Shine! Ethane!" zamávala na nás Annie v domnění, že jsme ještě nezjistili, že čekají právě na tomto místě. Probojoval jsem se jako první davem a černovlásek hned za mnou s kuframa. „Jste tu první, ještě nikdo nepřišel," poznamenal Charlie a pro jistotu se ještě jednou rozhlédl, jestli náhodou neuvidí někoho dalšího z party.

Po chvíli čekání v podobě povídání si s dospělými se tu objevila Bethany s její omegou - myslím, že se jmenuje Sionna, podle toho, co mi Shin říkal. Je to poměrně vysoká omega -tedy já jsem pořád vyšší, ale i tak není moc nízká. Úplný opak Beth. To je blondýna po své matce, trochu vlnité vlasy, štíhlá a s výraznými rysy v obličeji. Sio je oproti ní menší, tmavé rovné vlasy, nosí brýle a je vidět, že stejně jako já není ráda středem pozornosti. Hned, jakmile ucítila mé feromony se zaměřila na mě. Trochu mě vylekal její obličej, ale jakmile mě začal Shin hladit na zádech, trochu jsem se uklidnil. On cítí to, co já, takže je mu jasné, co má dělat, aniž bych mu musel cokoli říkat. Měla na tváři docela viditelnou jizvu. Chudinka.
„Ahój rodino!" pozdravila ženská alfa a sebevědomá omega vedle ní se jen hezky usmála.

„Moc jsme se na vás těšili," poznamenala Shinova matka a objala svoji dceru. Taktéž její omegu. Ta jen stála a nechala se. Nemůže si dovolit na ni sáhnout. Teda alespoň si to tak myslíme. Nevím, co se honí hlavou vysoce postaveným dominantním alfám. „Čus sestřis!" pozdravil ji ten imbecil vedle mě a taktéž ji objal. Takovouhle přezdívkou začnu říkat i Anett. Hehe. (˵ ͡° ͜ʖ ͡°˵) Bethany najednou přesměrovala pozornost na mne. Zakrývala obrovské nutkání mě obejmout jako to dělá moje známá Luna. (Začínám mít pocit, že všechny blondýny v tomhle příběhu jsou hrozně hyperaktivní🤔)

Neudržela se a s pískotem na mě vletěla. „Promiň, ale na tvoji jemnou kůži se prostě nedá jen tak koukat," vysvětlovala, když mě objímala. „Vidím, že sis ho oblíbila," ozvalo se přede mnou těsně u alfího ramena. Beth mě pustila a usmála se na svoji veselou omegu. „Tebe mám nejradši, to přece víš," vydechla a hladila ji po hlavě. Mezitím se hodlali přiřítit i zbývající členi rodiny a tak musela blondýnka odběhnout se s nimi přivítat. „Ty jsi Ethan že? Hodně jsem toho o tobě slyšela," začala brunetka, když jsme měli trochu prostoru. „Vážně?" usmál jsem se. „Ano! Tak je to pravda. Shin si konečně našel omegu!" vyjekla tišeji, než bylo potřeba.

Je očividně dost plachá, ale už na první pohled vím, že s ní bude zábava. „Sionno!" zavolal na ni jemný mužský hlásek omegy, která patřila Rochi. Myslím, že se jmenuje Light. A ta dáma vedle něj bude nejspíše patřit Hiirovi. To bude určitě Kath. Hnědovláska vedle mě jim zamávala, zatímco se oni přibližovali postupně čím dál víc. Stáli jsme totiž kousek opodál. „Ty budeš Ethan, Shinova omega," oslovil mě ten stejný hlas, který před chvílí volal na Sio.

Všechny tyhle omegy jsou už dávno dospělé. Já, kterému je pořád sedmnáct bych se měl stydět. Sionna a Light už jsou dokonce pokousaní a mě naskočila husí kůže, když jsem si uvědomil, že se mi to dřív nebo později stane také. Musí to bolet. 

Po chvíli představování se a mluvení o úplně random věcech ze života těchhle tří omeg jsme zůstali všichni potichu čekat, až se alfy uráčí něco dělat a ne jen si povídat. Škoda, že tu není Henry. Ty rozhovory by podle mě rád slyšel. Nedávno mi i zavolal. To on mě tak nějak přinutil k tomu být se Shinem víc v kontaktu a podle mě jen díky jemu jsem teď mnohem víc v pohodě v přítomnosti alf. Tedy těch, které znám.

„Máš zajímavé oči," podotkla Katherine, když se dotkla mého bledého obličeje, aby se mohla podívat hlouběji do mé modré tůně. Začal jsem se třást z jednoho prostého důvodu. Nesnáším, když se někdo až moc dlouho kouká do mých očí. Vyvolá to ve mně strach jen proto, že vždy, když jsem byl někde venku třeba jen se Sammym, alfy okolo se nemohly odtrhnout. Je vám asi jasné, na co při pohledu do mých očí myslely - jak dobrý jsem v posteli. (To se rýmovalo)

Kath si toho všimla a pustila mě. „Promiň, nevěděla jsem, že ti to vadí," omluvila se. „Ty jsi asi hodně plachý co?" zeptal se mě Light s nevině milým úsměvem. „Bohužel. Mé chování mi přijde až moc přehnané a snažím se toho zbavit, ale kdykoli jsem mezi velkou skupinou lidí, jde to na mně poznat," pokrčil jsem rameny.

„Tohle se dělo nám všem. Rochi mi říkala, že je to možná proto, že patříme do vysoce postavené rodiny a tím pádem se od nás očekává hodně. Jsi prostě jen ve stresu, ale neboj, dá se na to zvyknout," ujistil mě Light a já se mu s úsměvem na tváři poděkoval.

Po pár minutách talkingu jsme se teda přesunuli na druhé patro eskalátorem, kde nám prohlédli nějakou mašinkou kufry, zda-li tam náhodou neukrýváme zbraně nebo drogy.

Museli také zkontrolovat i nás a tak jsme jeden po druhém procházeli jakýmsi divným portálem. První šli Sio s Bethany, dále Kath s Hiirem, potom jsem se odvážil to projít já se Shinem, za námi Rochi s Lightem a uzavřeli to Annie s Charliem. Let začínal až za necelou půl hodinu a protože už byl oběd a nikdo z nás nic krom snídaně nejedl, rozhodli jsme se se ještě rychle naobědvat. Měli jsme krásný výhled na startující a přistávající malá i velká letadla. „Tamhle to je nejspíš naše," ukázal Shin za bílo modré velké letadlo. Nikdy jsem neletěl, takže jsem z toho byl krapet nervózní. Naštěstí jenom trochu. Kdyby tu se mnou nebyl on a každou minutu mi neříkal uklidňující slova, asi bych zešílel.

V čekárně jsme seděli ani ne deset minut a šly se ukazovat pasy nějaké paní. Potom jsme jakýmsi tunelem prošli do vnitřku letadla a hledali místa podle čísla na letence. Já chtěl být samozřejmě u okna a po menší hádce se svým snoubencem - je hrozně divný to říkat nahlas - jsem nakonec spokojeně seděl na svém tvrdě vybojovaném místečku. Dohodli jsme se, že já bude sedět cestou tam a on cestou zpátky. Jak dva sourozenci.
Stejně ho přemluvím, abych tam seděl i zpátky. Je to můj první let tak si to musím užít ne?

Před námi seděli Shinovi rodiče, pak my a zbytek seděl za námi. Dali mi žvýkačku a řekli, že to je na vzlet. Takže jakmile se letadlo začalo hýbat, dal jsem si ji do pusy. Chvíli jsme se různě otáčeli a pak jsme konečně přijeli na rozjezdovou dráhu.

Úplně mě to tlačilo dozadu, jak rychle jsme jeli. Nakonec se letadlo zvedlo a mnou projela vlna takového zvláštního pocitu. Shin mě chytil za ruku, za což jsem byl rád, protože bych to bez něj rozhodně nezvládl a buď omdlel a nebo hodil šavli. Po chvíli už bylo letadlo nad mraky a já to jako správný infulencer vyfotil a poslal to Luně, aby viděla, jaký krásný výhled mám.

***

Za necelých pět hodin - které jsme si zkracovali buď povídáním přes chat s omegami, nebo se Shinem či zbytkem alf, prohlížením si random letáků v přihrátce, koukáním  z okna, sledováním filmů, čtením japonských textů a naposled mojí oblíbenou aktivitou - spaním - jsem v okénku zahlédl ostrov, na který letíme - Grand Canaria.

(Už vidím, jak mě v komentářích zabijete, když řeknu něco špatně)

Přistáli jsme a ocitli se v úplném horku. To slunce pálilo jako čert. Rychle jsme zalezli do autobusu, kde bylo celkem plno. Jsem sice vysoký, ale na tu úchytnou tyč nahoře jsem nedosáhl. Shin se mi mezitím posmíval. Tak jsem se tedy držel jeho a asi dvakrát spadl na jeho hruď. Vypadal, že je nad míru šťastný.

Vešli jsme tentokrát do té budovy, kde se berou kufry. Moje alfinka mi mezitím, co jsme šli za jakýmsi Romanem řekla, že máme dva hotely. Jsme rozděleni na poloviny, takže jedna má přímo pokoj v hotelu a druhá má bungalov - což je podle jeho popisu jednopatrový domeček se vším potřebným. Takže taková chatička.

Zanedlouho jsme viděli našeho delegáta Romana, který nám řekl vše důležité ohledně našeho pobytu a dal nám letáček s různými výlety, které budeme moct podniknout kromě válení se u pláže nebo u bazénu. Nasměroval nás na zastávku, kde jsme počkali na autobus a ten nás odvezl po hodině objíždění asi tří hotelů konečně do našeho. Byl jsem hrozně unavený a Shin by řekl, že i protivný. Já si to nemyslím, protože bych mu v tom stavu dovolil mi na krk vykousat další značku a to je už hodně špatný. Vystoupili jsme u vchodu do hotýlku, kde strávíme celý týden. Nebyli jsme tu jen my dva. Jak už Shin říkal, rozdělili jsme se na polovinu, takže je tu s námi Beth a Rochi s omegami. Na recepci jsme se nahlásili a oni nám předali kartu od chatky a nasměrovali nás kudy. Zaplacené jsme to měli předem a tak jsme nemuseli nic moc řešit.

Se zavazadly jsme prošli okolo bazénu a kousek od toho byl náš baráček. Před ním rostla krásná vysoká palma a já si musel ihned udělat fotku. Kartičkou jsme odemkli dveře a vešli dovnitř. Ofoukl mě vánek z klimatizace a také nádherný vzduch novoty nebo jak to mám popsat. Prohlédl jsem všechny místnosti, které tu byly. Prostorná koupelna, mini obýváček spojený s kuchyňkou a pokoj pro dva s manželskou postelí, která nebyla vůbec malá.

Po asi hodině vybalování jsme se rozhodli se projít po pláži. Měli jsme štěstí, že tam nebylo moc lidí, protože jsme přijeli večer. Všichni už odcházeli a dělali nám tak prázdnou pláž. Já žasl hned, co jsem viděl moře. I přes moji úmornou unavenost jsem se rozběhl přímo do vody. Na sobě mám stejně kraťasy, takže se smočit můžu alespoň po nohy. Jakmile se voda dotkla mých noh se ve mně probudilo štěstí. Sice máme doma bazén a můžu si kdykoli zaplavat, ale tohle je jiné. Tohle je úžasné. Navíc ta voda nebyla ani studená - spíše osvěžující, což se v takových vedrech hodilo. Shin mě spokojeně sledoval, jak se čvachtám ve vlnách a směju se. Vzal jsem ho za ruku a i přes to, že měl nazouváky jsem ho zatáhl do vody za mnou. Byl to skvělý pocit. Máčet se v moři při západu slunce, smát se, být se svou alfou, být s ním.

Na tohle bych si rychle zvykl...

Chápete to, že zítra jsou vánoce a já píšu o tom, jak jsou v polovině léta na dovolené a koupou se v moři.

No, kdybych nestihla vydat kapitolu na vánoce, omlouvám se, ale máme toho opravdu dost naplánovaného s rodinou a ke všemu ještě musím zpívat v kostele vánoční písničky👌

Mějte se krásně a já vám za sebe přeji nádherné svátky plné klidu. (Kdybych ten klid měla že? Po prázdninách píšeme asi čtyři testy👍)

2094 slov

Pápá❤

Lanjutkan Membaca

Kamu Akan Menyukai Ini

4.6M 213K 200
The main character always ends up with the male lead? Even if they're backstabbing, evil, and cruel, they will live happily ever after just because t...
55.1M 1.8M 66
Henley agrees to pretend to date millionaire Bennett Calloway for a fee, falling in love as she wonders - how is he involved in her brother's false c...
191M 4.5M 100
[COMPLETE][EDITING] Ace Hernandez, the Mafia King, known as the Devil. Sofia Diaz, known as an angel. The two are arranged to be married, forced by...
17.6K 419 39
Co se stane když se dívka z chudých poměru dostane do španělské smetánk? Svět plný intrik,lásky i nenávisti. „Všechno bylo perfektní" „Ale byl tu jed...