Baby doll(tradusa)

By wavene

362K 23.4K 1.3K

Intr-o comunitate corupta, fetele tinere sunt vandute barbatilor ca pe niste obiecte menite sa le ofere place... More

Prolog
Capitolul 1- Ghinion
Capitolul 2 - fata draguta
Capitolul 3 - Baiatul
Capitolul 4- Frica
Capitolul 5- intimidarea
Capitolul 6- Prins
Capitolul 7- cantecul de leagan
Capitolul 8- Intre noi
Capitolul 9- consecinte
Capitolul 10- Agresivitate
Capitolul 11- necinstit
Capitolul 12- Angels Watching
Capitolul 13- spulberat
Capitolul 14- Decizii
Capitolul 15- Expus
Capitolul 16- Dimineata
Capitolul 17-Deranjat
Capitolul 18- Conflict
Capitolul 19-Acasa
Capitolul 20- Revelatie
Capitolul 21- Ne la locul tau
Capitolul 22- Gresit
Capitolul 23-Crippled
Capitolul 24- Soc
Capitolul 25 - Conceptii gresite
Capitolul 26 - In the way
Capitolul 27- Incredere
Capitolul 28- Reckless
Capitolul 29- Schimbare
Capitolul 30- Furie
Capitolul 31- Fragil
Capitolul 33- Rece
Capitolul 34- Viu
Capitolul 35- Consecinte
Capitolul 36- Dubii
Capitolul 37 -Ostil
Capitolul 38- Panică
Capitolul 39- 48 de ore

Capitolul 32-Pierduta

7.7K 563 31
By wavene

Harry's point of view

Regret ca am ratat oportunitatea de a ma lua de tipul ala. Cine dracu se crede sa intre pe proprietatea mea? Curajul lui! Si faptul ca Thalia a fost atat de dulce si afectiva cu el ma face sa imi pierd mintile. Probabil ca a fost iubitul ei. Nu a mentionat niciodata ca are unul. Avand in vedere ca este atat e lipsita de experienta, nu cred ca a avut vreodata unul.

Si chiar ar fi fost impreuna, cine le-a dat dreptul sa fie atat de indragostiti in spatele casei mele? Audi-ul din spatele meu ma clacsoneaza si ma depaseste, iar eu clacsonez mult mai tare, chiar daca stiu ca este vina mea. Am mers inainte cand semaforul era rosu. Imi infig unghiile in volan cand imi dau seama ca nu stiu ce sa mai fac.

Doamna Jones, femeia care sta in josul strazii, mi-a zis odata ca a vazut cum un baiat vorbeste cu Lia. Oare a facut asta de fiecare data cand eram plecat? Si-a petrecut Thalia tot timpul ala cu el? Oricat de data peste cap este situatia, ea era proprietatea mea. Ea statea cu mine. Era a mea. Ma rog, cel putin pana in dupa-amiaza asta.

Nu am fost la nicio "intalnire", cum a presupus Thalia. Mi-am petrecut toata dimineata in acel loc de rahat pe care Richard il detine. A fost nevoie sa semnez atat de multe harti si sa astept ca si ei sa faca la fel - un loc plin de vrajeli. Mi-am imaginat cum Thalia era in acel bordel, mintea mea si-a imaginat-o plangand. Nu puteam suporta asta. Ea ar trebui sa fie in oricare alt loc de pe Pamant inafara de ala. Voiam ca ea sa iasa cat mai repede din situatia aia.

Dupa-amiaza, contractul a fost inchis complet. Ce spunea tatal meu despre contract cum ca nu se poate face nimic pentru a-l inchide erau doar minciuni. Cand va afla, probabil ca se va supara si imi va spune ca nu sunt destul de barbat, dar nu imi poate pasa mai putin. Thalia era libera. Sa o las sa plece era sigurul lucru pe care as fi vrut sa-l fac, dar faptul ca o vedeam atat de nefericita ma devasta. Nu voiam ca ea sa fie in felul ala. Nu voiam ca eu sa fiu cauza suferintei ei.


Eram constient ca o raneam, si in acelasi timp ma raneam si pe mine. Ea nu stia asta, si nici nu va stii. Nu stia nici ca am petrecut ultimile doua saptamani pictandu-i un porter si incercand sa-l perfectionez. Sau cel putin am crezut ca nu stie. A fost in camera mea de arte. Poate ca si-a dat seama ca toate acele priviri pe care i le aruncam nu erau neglijente si fara niciun motiv.


Am vrut-o atat de mult ca incepuse sa ma sperie. M-am gandit la ea mai mult decat e nevoie. Voiam sa o ating si sa o sarut de fiecare data cand o vedeam. Ajunsesem in punctul in care chiar si cel mai mic contact cu ea imi dadea un sentiment nemasurabil de satisfactie. Si dintr-o data toate celelalte fete au parut... neinteresante. Asta ma ingrozea foarte tre.


Nu imi placea efectul pe care il avea asupra mea, nu imi placea ca nimeni sa aiba un efect asupra mea. Dar crestea zi cu zi. Nu trebuia sa se intample asa. Planul meu era sa merg la facultate, sa ma casatoresc cu Kaylee si tatal meu sa taca odata din gura si sa ma innec in bani, mai multi decat imi pot imagina.


Tot ce imi doream ar fi putut ajunge la mine pe o farfurie de argint. Dar am avut diferite ganduri despre unde si cum imi doresc cu adevarat sa imi petrec viata. Totul nu mai pare atat de usor cum era atuni inainte sa apara ea.


Trebuia sa o las pe Thalia sa plece, inainte sa devina dificil.


Nu am nicio idee unde ma duc acum. Eram doar furios si aveam nevoie sa ies afara. Am tras masina pe marginea drumului. Oftez si imi duc mainile la cap.


Nu am fost prea rau cu Thalia, nu? Dar de ce a trebuit sa se vada cu tipul ala? Ar fi trebuit sa stie mai bine, mai ales ca am avertizat-o de multe ori. I-am spun ca nu vreau straini in casa mea.


Dar daca era ceva urgent? A spus ca mamei ei ii era rau sau ceva de genul asta. Eram prea suparat ca sa imi dau seama. Doar ca nu ma asteptam sa merg acasa si o vad pe ea... cum se saruta cu un tip. Si tinandu-se de mana. Mereu am crezut ca eram singurul care face lucruri ca astea cu ea.


Am mers pe scaunul din spate si am luat de acolo o cutie pe care am pastrat-o in locul ala de ceva vreme. Am tras de funda care era pe ea si am ridicat capacul, oftand la lantul care era inauntru. Am tinut obiectul sclipicios in mana, plimbandu-mi degetul mare pe diamantele de pe el.


Il luasem pentru Thalia in ziua in care am fost la magazinul de bijuterii din afara orasului. Kaylee si tatal ei erau acolo, dar l-am cumparat fara ca ei sa-l vada. Nu i-l dasem ei inca pentru ca am eviat-o in ultima perioada. Nu am vrut sa i-l dau pur si simplu, voiam sa o fac intr-un mod frumos, pe care va putea sa si-l aminteasca. Ma indoiesc ca ar vrea sa isi aminteasca vreodata de experienta asta, dar nu vreau sa ma uite pe mine.


Probabil ca plange acum. Si, din nou, eu sunt cauza. Am oftat si am decis ce trebuie sa fac. Ma voi intoarce inapoi acasa si voi vorbi cu ea, ii voi spune ca totul s-a terminat- de data asta pe mine. Va fi fericita ca se va intoarce la familia ei si la papusa aia Ken afurisita, apoi va trai o viata mai fericita ca a mea.


Am pus cu grija lantul inapoi in cutie si am inchis-o. Nu m-am deranjat sa incerc sa pun fundita la loc pentru ca nu stiu cum se face.


Apoi am condus inapoi.


_____________

Thalia's point of view



Am mers pe atatea strazi ca nici nu mai stiu care este calea pe care am venit. Devin din ce in ce mai confuza cu fiecare pas pe care il fac. Eram departe de conac si de oricare strada in apropierea lui, eram sigura ca nimic nu imi era familiar. In enervarea mea, am incercat sa merg cat mai departe posibil de conac incat m-am pierdut.


La inceput, m-am gandit sa iau trenul. Dar am uitat sa iau orice ban care era al meu cu mine. Regret ca am luat-o pe calea asta. Nu stiu pare a asta a Freese-ului.


Soarele incepea sa apuna. Rozul, purpuriul si alastrul imaculat al cerului se imbinau cu norii. Dar frumusetea zilei nu ajungea la mine azi, soarele apunea si va fi in curand intuneric. Sa merg prin oras noaptea o sa fie atat de dificil.


Am stat pe o alee o vreme in timp ce incercat sa gasesc o solutie. Am observat mai multi oameni cum treceau si m-am gandit sa ii intreb. Am mers in josul strazii si am vazut mai multe grupuri de oameni. Era un market acolo.


Am intrat inauntru si am simtit cum cineva m-a atins pe umar. Eram constienta ca unii oameni nu au maniere, dar nu am mai experimentat niciodata asta pe pielea mea, si eram ingrozita.


"Nuci, nuci proaspete avem!" Vanzatorii strigau in urechea mea si am simtit cum incepe sa ma doara capul in timp ce am mers printre ei.


"Ma scuzati!" i-am zis unei doamne mai in varsta, dar m-a ignorat. "Domnule!", m-am intors la altcineva, si am fost ignorata complet.


Am mers mai departe si a inceput sa miroasa a peste. Un clopotel de bicicleta a sunat si m-am intors exact la timp sa vad un baiat tanar cum se indreapta spre mine. M-am dat la o parte la timp, intrand intr-o lada plina cu fruncte.


"Ai grija, fato!", il aud pe omul care vindea fructele astea si cineva m-a dat la o parte.


Unde traiam eu era atat de calm.


Cand am iesit din acel market al terorii era deja intuneric. Am oftat adanc, fericita ca macar am reusit sa ies. Mi-am infasurat mai bine haina in jurul meu si am continuat sa merg pe strada. Nu o sa reusesc niciodata sa ajung in seara asta.


Am simtit cum mi se aduna lacrimi in ochi, dar nu am de gand sa las asta sa se intample acum. Nu pot sa plang tot timpul. Am 17 ani, aproape 18. Trebuie sa fiu mai puternica. Mi-am sters ochii cu mainile in timp ce mergeam in fata unul complex abandonat. Am vazut o fata cum merge pe alee langa cladirea micuta si am sperat ca ma poate ajuta cu ceva.


"Ma scuzi!" o strig si se intoarce. Avea o tigara in mana si buzele rosii aprins. Era rasa pe jumatate, in cealalta jumatate tinandu-si parul lung si negru peste umar.


Si-a scos rtigata din gura si a ridicat o spranceana la mine. "Da?"


"Sunt pierduta. Nu stiu unde-"


"Esti in Fleese." ma opreste


"Stiu asta, dar nu stiu in care parte a orasului. Stii unde este spitalul Sf. Johm?"


A facut un cerc din fum si apoi a ras. "Esti prea departe ca sa ajungi acolo in noaptea asta." Ochii ei se indreapta catre incaltarile mele. "Avand in vedere ca mergi." Ranjeste si se intoarce.


"Dar conacele?" Intreb. Deveneam din ce in ce mai nervoasa. "Ai vreo idee unde sunt?"


"Conacele Meadowcliff? Traiesti acolo?" Parea acum destul de interesata.


"Pai, oarecum. Chiar trebuie sa ajung acolo." Ii spun.


"Te putem ajuta." Se uita dupa umarul ei si scoate un sunet ca si cum ar saruta pe cineva. In mai putin de o secunda, sunt inconjurata de trei barbati. Toti sunt inalti si unul dintre ei este foarte musculos. Tatuajele le acopera partile vizibile ale corpului si incep sa regret ca am vorbit cu fata asta.


"Doamnelor, fata asta are nevoie de indicatii pentru Meadowcliff. Sta intr-un conac. O putem ajuta, nu?"


Imi zambeste intr-un mod nu foarte prietenos.


~IMI PARE RAU PENTRU INTARZIERE SCUZE

Continue Reading

You'll Also Like

8.5K 1K 31
Ajungând sa preia firma tatălui sau, Jimin devenise acel om de afaceri de care te temeai, o concurenta cu el era un esesc total pentru adversar. Dar...
6.4K 660 110
Riserya și Daemon Blackfyre sunt doi frați care se urăsc, dar se și iubesc. Ei doi sunt ultimii descendenți ai Casei Blackfyre, dar vor afa că și a u...
3.1K 324 39
După Primul Război Vrăjitoresc, multe vieți însemnate s-au pierdut și multe lacrimi au fost vărsate. Într-o noapte blestemată, Catherine Evans aproap...
92.5K 7.6K 62
Atunci cand inima iti joaca feste, atunci cand te simti neputincios, aceasta este povestea Yoorei, o fata simpla dar complicata in acelasi timp Era p...