Capitolul 9- consecinte

10.2K 685 11
                                    

Lucrurile erau pe cale sa se schimbe. Poate ca totusi norocul meu chiar se schimba. Chiar daca este teribil uneori, Harry nu a fost asa rau pe cat credeam ca va fii. Cand mi-a spus ca nu trebuie sa fac nimic ce nu vreau, am fost atat de usurata.

I-am multumit cand m-a lasat sa merg pentru o scurta plimbare afara. Am promis ca nu voi face nimic imatur. Dar daca dau si eu telefon intr-o cabina telefonica nu va durea, nu-i asa?

M-am asigurat ca am inchis usa cabinei telefonice inainte sa pun banii si sa formez numarul. Degetele mele au apasat repede pe butoane, formand singurul numar de telefon pe care mi-l mai amintesc.

A raspuns repede. M-am calmat instant cand am auzit vocea pe care nu am mai auzit-o de atata timp.

"Alo. Cine este?"

"Sunt Lia. Derren sunt eu."

"Doamne, Lia...." aud un murmur. "Jur ca am de gand sa-i rup fundului lui Richard sau celui cu care stai acum. Am de gans sa-"

"Darren, stop."

"Eu doar.. I... Nu voi lasa pe nimeni sa te raneasca." a spus cu voce stinsa.

"Doamne, imi lipsesti."

"Lia, voi face ceva cu asta. Stiu cativa oameni care ar putea sa ne ajute. trebuie doar sa stai la telefon putin mai mult. Ai putea sa suni mai des?"

"Nu, e prea riscant. Nu stiu ce se va intampla daca voi fi prinsa."

"Ar trebui sa scrii tunci. Scriene si nu iti vom scrie inapoi. Am de gand sa stau cu familia ta pentru o perioada mai lunga. Trebuie sa stiu daca esti ok."

"Voi incerca."

Zgomotul usii m-a facut sa sar. Inainte de a raspunde, usa a fost deschisa. Telefonul a fost luat repede din mana mea, si linia a fost intrerupta.

"Ce dracu faci?" Harry are mana pe rama cabinei telefonice, asa ca nu pot sa scap.

"Am vrut doar..." incerc sa spun, degetele mele tremurand.

"Am avut incredere in tine sa mergi la o mica plinbare si sa vii inapoi mai linistita dar tu ai vrut sa strici tot, nu ?"

Mi-a luat incheietura mainii si m-a scos afara.

"Nu intelegi. Eu-"

"Asta e ceea ce primesc daca sunt dragut, nu?" arunca, luandu-ma de brat. "Cu cine vorbeai oricum? Tata ar putea intra in probleme pentru asta, stii asta!"

"Nu ar fi trebui sa iti faci griji daca nu ai fi facut nimic gresit! " ii returnez.

"Uite, stiu ca asta e gresit, crede-ma. Am protestat impotriva asta. Si, sunt sigur ca orice at barbat ar fii de acord, ar prefera sa vin acasa in fiecare seara cu alta fata decat sa te am pe tine." spune cand ajungem pe presul de la intrare. " Dar tatal meu face mereu lucrurile ca el. "

Apuca manerul si deschide usa larg . "Si aici esti tu." termina si ma baga inauntru.

Urasc cat de repede se poate schimba de la o persoana buna si intelegatoare la una rea.

Trebuie sa fie verificat de doctor.

Harry tine usa deschisa, ofteaza, si spune. "Merg afara acum si am nevoie sa nu faci nicio prostie, ai inteles?"

Nu am raspuns. Urmarile actinilor lui Harry fiind preocuparea mea. Bratul ma doare si probabil am o vanataie. Sparncenele mi s-au unit intr-o incruntatura, exprind faptul ca nu sunt atenta la el.

"Nu incerca sa faci nimic amuzant. Sunt consecinte." m-a anuntat, luand cheile de la masina lui.

________

Baby doll(tradusa)Where stories live. Discover now