Capitolul 2 - fata draguta

13.2K 722 10
                                    

Capul meu se invartea iar gandurile imi erau peste tot. M-am oprit din a mai lupta. Vulnerabilitatea mea ma speriat. Mereu am fost sub protectia mamei.. niciodata nu am fost expusa unui asa pericol .

Un pulover de lana imi acoperea rochia de noapte pe care o purtam. Al doilea rand de haine ma faceau sa ma simt mai in siguranta, pentru ca rochia aceea era ultima chestie in care voiam sa fiu vazuta. Nu avusesem timp sa iau ceva mai lung. Nu avusesem timp sa iau nimic cu mine.

Liftul era vechi si urca lent, ocazional oprindu-se pentru cateva secunde si continuand sa mearga apoi. Oglinda liftului reflecta o imagine distrusa a noastra. Eu eram cea mai scunda si eram inconjurata de trei figuri intunecate... sau asa imi imaginam.

"Totul are un pret, draga . " Vocea inceata a lui Richard mi-a dat frisoane. "Mama ta trebuie sa invete o lecti . Nu poate trai pe banii celorlalti oameni . "

"E-ea era pe cale sa plateasca " Am replicat eu slaba .

"Asta spun mereu. " rade, aranjandu-si palaria.

Reflectia a disparut indata ce usile liftului s-au deschis si au lasat intunericul noptii sa intre. Speram sa fie cineva aici... poate doamna Winters isi uda garoafele din nou. Poate ea ne-ar fi vazut si ar fi realizat ce monstru este Richard. Poate ea ar fi strigat dupa ajutor. 

Sperantele mele au fost distruse cand am vazut ca nu e nimeni aici. Richard era destept, el voise sa fie sigur ca nu sunt vazuta de vreun vecin asa ca m-au scos din spate unde gunoiul era aruncat. Niste caini au inceput sa latre cand am trecut pe acolo.

Ma intrebat de ce Richard tine caini aici. Oamenii rai erau deja inauntru.

O masina neagra era in intuneric, iar luna era singura sursa de lumina cand usa cladirii se inchise. 

"Te rog" Am soptit cand am observat ca sunt trasa spre masina.

"Nu fii rebela acum." Omul mai scund a spus in timp ce deschidea usa masinii.

Richard s-a asezat in fata in tip ce omul mai scund s-a asezat pe locul soferului . Am fost bagata in vehicul de unul dintre asasini. Usa a fost trantita, iar respiratia mea a luat-o razna. Am inchis ochii si m-am gandit cum as putea scapa. Stresul ma obosea, iar mintea mea se inchidea incet. Neclar, l-am auzit pe Richard razand cu ceilalti doi oameni si auzeam  bataile aginate ale inimii mele.

___________________

Ochii mei indurerati se uitau la puternica lumina care m-a trezit. Cand vederea mea a devenit mai clara, mi-am dat seama ca lumina nu era asa putenica. Doar ca avusesem ochii inchisi mult timp. M-am uitat la imprejurimi, eram intr-un dormitor necunoscut.

Stateam in pat si ma uitam la mine. Puloverul meu a fost dat jos si aruncat pe podea. Am tras aer adanc in piept inainte sa imi pun picioarele pe podea.

"Te-ai trezit prea curand . " A spus tipul mai inalt iesind din baie. Degetele imi tremurau cand el a inceput sa mearga spre mine cu un zambet ciudat, foarte rau barbierit.

"Victor ! " O voce puternica de femeie m-a speriat. Totul ma speria. Mi-am intors capul si am vazut o femeie inalta si blonda cu o tava de metal in mana . "Ce dracu faci ?! " 

"Bee, haide. Ea e o virgina. "S-a aparat in timp ce m-am dat rapid jos din pat si m-am indepartat de el. Si-a apropiat buzele de mine si a mimat sunetul unui sarut. Niciodata nu am fost asa dezgustata.

"Si trebuie sa fie una " Blonda s-a plimbat inauntru si a lovit usa. " A fost cumparata. Pe termen lung. "

M-am incordat si m-am asezat intr-un colt al camerei . 

"Dar ea de abia a ajuns aici . "

"Stii acel barbat bogat care umbla mereu cu Richard . " Fata i-a explicat in timp ce a pus tava pe masa. "O vrea pentru fiul lui sau ceva. Incurcat, nuh? "

Baby doll(tradusa)Where stories live. Discover now