Capitolul 16- Dimineata

9K 603 39
                                    

M-am trezit brusc. Dimineata era rece si eu eram infasurata in cea mai moale si confortabila plapuma posibila.

Patul era prea mare pentru mine. Era atat de mare incat toata familia mea ar fi incaput. Dar niciodata nu m-am simtit mai confortabil si placut intr-o dimineata. Nu am mai dormit asa de bine de ani. Ma intreb daca a fost aruncata o vraja in camera asta pentru ca am dormit atat de bine. Nu voiam sa ma trezesc.

Ochii mei erau inca grei cand i-am deschis. Capul mi s-a scufundat in perna moale si m-am intors pe partea dreapta.

Chiar cand aveam de gand sa adorm din nou, am auzit pasi. Apoi un ciocanit s-a auzit. Am devenit treaza in totalitate si m-am ridicat in fund, plapuma cazandu-mi pe talie. Doamna Briffen statea langa noptiera.

"Thalia?" sprancenele ei erau incruntate generand confuzie. A pus o cana de cafea pe noptiera. Mirosul cofeinei mi-a salutat narile si speram ca era pentru mine.

"Tu..." se balbaie. "Tu si Harry, tu..."

M-am incruntat, scuturandu-mi capul. "Nu. E complicat, dar nu. Nu s-a intamplat nimic. Nici macar nu este aici. " Am fluturat patura goala ca sa o asigur.

"Pentru ca este in dus." Degetul ei mare arata usa baii. Mi-am simtit ochii cum se maresc cand la Doamna Briffen cand am observat ca luminile baii erau deschise, si se putea auzi vag sunetul apei care curge.

A dormit Harry in patul lui? Imi amintesc ca am adormit dupa ce a plecat, chiar daca imi propusesem sa stau treaza pana se intoarce.

Gandurile de aseara mi-au invadat capul. Mi-l amintesc pe Harry parasind casa. Ce a facut? Poate ca l-a confruntat pe Richard. Poate ca Richard este chiar acum pe drum catre apartamentul meu cu slugile lui.

Doamne Briffen a dat usor din cap inainte de a parasi camera. Mi-am aranjat parul cu mainile, sperand ca nu este chiar un dezastru asa mare. Inima mi s-a oprit cand l-am vazut pe Harry deschizand usa baii. Parul lui era ud, stropi de apa cazandu-i pe umeri.

Era acoperit doar de un prosop la sold. Muschii spatelui sau s-au incordat cand si-a intins mainile pentru a lua un prosop mai mic din sertar. Si l-a dus la parul umed, ciufulindu-si-l cu materialul. Ttuajele lui inca ma fac sa ma simt incomfortabil, pentru ca nu eram obisnuita sa il vad cu ele.

Imaginile si cuvintele negre care ii acopera pipeptul imi amintesc de oamenii lui Richard. Si ei erau tatuati de asemea. Ei m-au indepartat de familia mea, si unul dintre ei chiar incerca sa profite de mine. Urasc sa ma gandesc la asta.

Respiratia mi-a ramas in gat cand Harry s-a intors la mine. Ochii lui luminosi erau in contrast cu restul corpului. A disparul in dressing.

Eram pe cale sa ma dau jos din pat cand el a aparut din nou, de data aceasta imbracat complet. Purta blugi negre si un tricou alb. Parul lui incepea sa arate normal din nou, ciufulit.

"Neata' " a fulgerat un zambet la mine.

"Unde ai fost? " Asta era tot ce voiam sa stiu.

"Calmeaza-te. Am fost doar in dus."

"N--nu. Unde ai fost seara?"

Ochii lui Harry au coborat asupra umarului meu si au zabovit acolo. Nu mi-am dat seama ca gaura de la gat a puloverului meu ajunsese pana la umarul meu drept, pana cand degetul lui a apucat materialul de lana si a fixat-o cum trebuie. M-am cutremurat din cauza reactiei pielii mele goale cu degetul lui.

"Hai sa luam micul de jun. Iti voi spune." A zis si a parasit incaperea.

____________

Situatia din bucatarie incepea sa devina din in ce mai tensionata. Cumva simteam ca sunt singura din incapera care simte tensiunea incomfortabila. Nu as putea sa ma uit la Harry fara sa am.... evenimentele de aseara jucandu-se in capul meu.

De ce m-a sarutat?

Nu pot sa cred ca un tip ca el ar fi interesat de o tipa ca mine. Nu are sens. Facem parte din lumi diferinte si clar eu nu sunt genul lui. Mi s-a spus ca am o fata draguta, dar nu m-am considerat niciodata atractiva. Nu am avut niciodata forme, nu prea am folosit machiaje si eram alba ca un cadavru.

Nu ca mi-ar fi pasa, pe bune. Mi-am neglijat aspectul pentru ceva timp deoarece nu mai aveam nici o speranta. Harry nu ma place, probabil ii place compania mea pentru ca este singur in aceasta casa. Si daca e asa, nu as mai vrea sa am multe contacte cu Harry pentru ca inima mi-o ia la goana. Si nu vreau sa cad in speranta falsa.

"Am vorbit cu tatal meu." Harry a luat o gura de cafea inainte de a vorbi din nou. "A spus ca nu avea nicio idee de ce a facut Richard." Sigur ca nu. Sarpele ala! " A spus ca va vorbi cu el . "

Doamna Briffen asculta, uitandu-se la noi din cand in cand in timp ce spala vasele.

"Am mintit ca deja ne-am culcat impreuna." m-am cutremurat la sinceritatea lui. "Stii, doar ca isi tin familia departe de pericol. Stiu ca Richard spune un lucru si face altceva pe la spatele oamenilor. Nu poti avea niciodata incredere in el."

Asta a fost? Asta era ce voia Damian, nu? Ca fiul lui sa se culce cu o virgina? Acum sa a facut asta, nu as mai avea de ce sa mai stau aici. In plus nu vreau sa ca sentimentele mele fata de Harry sa se dezvolte, am fost prea fragila pentru asta si nu sunt sigura ca daca mai stau mult aici o sa ajute.

"adica s-a terminat,nu? Pot pleca acasa? " am sperat.

se incrunta. "nu chiar."

"Ce vrei sa spui?"

"Contractul este inca intact" Explica. " Nu se termina pana in cinci luni."

"Oh" am oftat. Ce o sa fac timp de cinci luni?

"Dar poate as putea sa-l reduc la partru. O sa incerc, nu sunt sigur ca e posibil."

Pai, o luna e o luna.

"Multumesc, Harry." am fortat un zambet. Daca el nu m-ar fi inteles, as fi putut fii intr-o situatie mult mai rea. A facut lucrurile mult mai usoare pentru mine. A avut grija de mine cand eram ranita. Poate ca am inceput cu stanga, dar el a avut grija de asta.

A zambit inapoi, si felul in care buzele lui s-au ridicat mi-a adus aminte instant de cum s-au simtit in contact cu ale mele. Care a fost treaba cu mine? De ce sunt atat de afectata? Am ajuns la concluzia ca ma simt in felul asta pentru ca Harry este primul tipul care m-a atens in felul asta. Deci natural, ca orice fata, am fluturasi in stomac. Asta e tot.

Trebuie sa gasesc un mod de a ma distrage de la... el in urmatoarele patru sau cinci luni pe care le voi petrece aici.

"M-am distrat aseara." am fost intrerupta din gandurile mele. Harry a ranjit, stand in cealalta parte a masei din bucatarie.

"Harry, unde ai dormit aseara?" Trebuia sa stiu.

"Conteaza?"

M-am uitat in jos la clatita mea. M-am rusinat pentru ca l-am intrebat, chiar daca am dreptul sa stiu.

"Langa tine." A raspuns in final dupa o lunga pauza si am simtit cum pieptul mi se incarzeste.

___________

Cateva ore dupa Harry a plecat la facultate, steam pe veranda cu Doamna Briffen. E dragut sa mai iei o gura de aer din cand in cand.

Eram in mijlocul unei explicatii, pentru ca Doamna Briffen era confuza dupa ce a auzit de dimineata in bucatarie si am decis ca ar trebui sa ii spun ce s-a intamplat cu adevarat. Dar nu i-am dat detalii intime.

Conversatia noastra a fost intrerupta brusc de un barbat ce a aparut in fata gardului. Se tinea de barele lui si ne privea. In distanta, putea fii recunoscut ca un strain. Dar cand m-am uitat mai atent, mi-am dat seama cine era.

Darren.

_____________*nota traducatoarei*

scuze ca a durat asa mult adica... mdeah scoala chestii

daca cititi asta

CINE VREA DEDICATII?!

o sa pun cat de repede pot cand am timp liber sper incerc sa pun MACAR o data pe saptamana DMN ma urask scuze

scuze

scuze

vbx

Baby doll(tradusa)Where stories live. Discover now