Capitolul 23-Crippled

8K 612 22
                                    

"Ce?" se incrunta.

"Ce vrei de la mine? Vrei sa fi cu mine?" cuvintele ma parasesc inainte sa ma pot gandi de doua ori.

"Lia, este complicat pentru ca-"

"Sunt o Baby Doll." il completez. Ochii mei s-au umplut cu dezamagire.

"Nu spune asta." degetul lui mare imi mangaie buza de sus.

"Pentru ca am fost fortata sa devin o prostituata." Emotiile mele nu mai puteau fi controlate mult timp. Lacrimile au iesit afara.

"Opreste-te, Thalia." Harry spune hotarat. "Nu esti asa ceva."

"Dar sunt. Sunt o tarfa fortata sa-ti daruiasca toata placerea de care ai nevoie." Durerea chinuietoare mi-a facut vocea sa cedeze. "Ar trebui sa fac doar asta, nu? Stiu ce vre-"

"Opreste-te." Vocea lui era puternica, terifiata. Se vedea cat de frunstat era in timp ce ma privea cu ochii lui intunecati. Respiratiile noastre erau neregulate, a mea era mult mai rapida decat a lui.

M-am luptat sa ies din spatiul asta mic, dar Harry m-a tinut pe loc, punandu-ma sub el. Mainile mele se agitau sub stransoare lui. Mi-am tinut ochii strans inchisi pentru opri lacrimile ce amenintau sa iasa.

Scancete si urlete zburau prin camera. O senzatie de nesiguranta m-a cuprins. Am simtit cum inima imi atinge cutia toracita in timp ce capul meu se agita dintr-o parte in alta. Degetele lui Harry erau peste tot pe fata mea, mangaind peste tot pe unde atingeau pentru a ma calma.

"Lia, opreste-te." comanda, dar il ignor.

"Lia." spune iar, mainile lui fiind pe fata mea. M-am oprit pentru ca obosisem. Din nefericitre, din cauza respiratiilor mele gatul mi s-a uscat, pieptul meu ridicandu-se si cazand repede. Am simtit cum el imi saruta pleoapele, durerea din interiorul meu diminuandu-se cand a facut asta.

"Uita-te la mine." Sopteste. "Te rog uita-te la mine."

"Thalia." m-a strigat pe cel mai jos ton posibil, ducand cateva suvite de par in spatele urechilor mele. M-am uitat la el si mi-am dat seama cat de disperati pareau ochii lui in timp ce el se uita la mine.

"Eu pot sa... pot vedea asta." Murmura. "Pot vedea cat de... trista esti." Degetul lui mare imi mangaia acum obrazul, usacand umitatea de acolo.

"Vreau sa.. Eu vreau sa te ajut, Lia." Era atat de ne-Harry sa spuna lucrurile alea.

"Mama mea e bolnava." Vocea mea tremura cand am vorbit. "Trebuie sa o vad."

"Presupun ca putem face asta. Dar nimeni nu poate stii." Spune. "Nu te-as rani niciodata, Lia. Vreau sa stii asta."

Am dat din cap in sens ca am inteles. Nu pot sa cred ca se intampla asta. Mi-am lasat garda jos, am cazut. Harry m-a vazut in cel mai vulnerabil mod si lucrurile dintre noi nu vor mai fi la fel. Dar aveam nevoie de asta. Aveam nevoie de cineva care sa vada ce fel de dezastru sunt, cineva care sa vada cum sunt in interior.

"Si este ok sa plangi." A durat ceva pana sa-mi dau seama ca Harry s-a dat jos de pe mine. Avea spatele presat de pat. M-am ridicat in fund, stergandu-mi ochii. S-a uitat la mine cat timp am facut asta apoi si-a intins bratul spre mine. "Vino aici."

I-am dat mana mea, iar el mi-a condus incet capul pe pieptul lui. Era gresit si stiam ca asta va avea consecinte dupa, dar chiar am nevoie de asta. Am incercat sa alung gandul asta in fundul mintii mele.

"Nu vreau ca tu sa faci ceva stupid... ca data trecuta." spune, miscandu-si mainile prin parul meu.

"Nu voi face." il asigur. "Deci tu... ma vei lasa sa imi vad mama." Aduc topica asta inpoi.

"Sigur." simt cum sopteste in parul meu. Si-a dus mana la a mea, degetul lui mare fiind pe incheietura mea.

Ma intreb de ce face asta pentru mine. Pur si simplu nu are sens. Piesele nu vor sa se impreuneze. Dar imi place. Ma surprinde felul in care Harry ma face sa fiu atat de calma si singura intr-un timp atat de scurt. Dar doare pentru ca aceste sentimente au si partea lor proaste. Nu simte la fel despre mine si nimic nu poate durea mai tare.

Nu am niciun indiciu cand vine vorba de lucruri de genul asta. Nu stiu de ce merg toate astea asa dar cred ca lui Harry ii este mila de mine. Ma ajuta doar pentru ca ii este mila de mine. Sa te gandesti ca un baiat ca el ar putea avea sentimente pentru o fata ca mine este stupid.

"Vorbind despre mame, vrei sa auzi despre a mea?"

Inteleg ca mama lui a insemnat toata lumea pentru el, dar mi se pare un pic ciudat ca vrea sa vorbeasca despre asta in situatii ca asta. Sincer, nu as fi vrut sa aud despre cat de stralucitoare este viata lui in timp ce eu ma ingrijores despre mama mea.

Dar am dat scurt din cap. As prefera sa ascult toata ziua povesti inofensive decat sa fiu singura cu gandurile mele. Si eram multumica ca nu a decis sa continuam conversatia aia de dinainte sa incep sa plang. Nu puteam face fata.

"Pai, mama mea m-a avut pe mine cand ea si tatal meu aveau doar 18 ani." A inceput. Am hotorat ca ii voi asculta vocea si voi adormi in bratele sale.

"Nu stiu daca au fost vreodata indragostiti pentru ca nu i-am auzit niciodata spunand asta. S-au despartit la scurt timp dupa ce eu m-am nascut si am locuit impreuna cu mama mea. Stiai asta, nu?" Am dat din cap. M-am miscat mai in fata, ducandu-mi bratul in jurul trunchiului lui Harry pentru a ma face mai confortabila.

"A trecut prin multe, majoritatea din cauza serviciului ei. Dar lucrul amuzant era, pleca mereu noapte si se intorce acasa dimineata. Prietenii mei de la scoala credeau ca este ciudat. Spuneau ca mamicile si tatici lor nu i-ar lasa niciodata singuri acasa, mai ales pe timp de noapte."

"Erai lasat singur in casa? Cati ani aveai?" Povestea lui Harry mi-a captat atentia si m-am gasit moarta de curiozitate sa ii ascult urmatoarele cuvinte.

"Aveam vreo 8 sau 9 ani. Nu am putut gasi o dadaca sau ceva." raspunde. "In orice caz, de fiecare data cand o intrebam despre asta, spunea ca trebuie sa munceasca din greu ca sa ma tine pe mine in scoala. Iar tatal meu nu s-a uitat inapoi la noi niciodata. Dar nu a vorbit niciodata rau despre asta, spunea doar ca are propriile lui treburi de facut." Eram curioasa sa aflu unde se indreapta asta.

"Asa ca viata mea a continuat, dar intr-o zi, tipul asta a batut la usa noastra si mama mi-a spus sa merg in camera mea. M-am prefacut ca fac asta, dar m-am ascuns in spatele canapelei. Voiam sa stiu ce se intampla. Asa ca ea a deschis usa si a intrat tipul asta urias si a inceput sa tipe chestii gen 'Am platit pe mai mult decat asta' si 'Nu sunt satisfacut'. Dar scapa de gura lui plecand cu el." Se opreste si eu ma ridic in fund, aruncandu-i o privire intrebatoare.

"Mama ta..." vocea mi se stinge.

El da din cap. "Mama mea a fost o Baby Doll, Lia."

"Dar nu li se spuneau Baby Doll pe atunci sau cine stie ce nume cretine. Erau doar... prostituate." Fata lui se stramba in dezgust la propriile lui cuvinte.

Baby doll(tradusa)Where stories live. Discover now