Capitolul 28- Reckless

7.9K 567 35
                                    

Am clipit. Mi-au transpirat palmele. Un miros ciudat plutea prin aer. Puteam sa-mi dau seama ca era din cauza omului grasut din fata mea.

Damian.

Unica mea dorinta in momentul asta este sa o rup la fuga pe scari dar imi era frica. In loc de asta, am inceput sa pasesc incet in spate, dar nu a mers pentru mult timp deoarece mi s-a spus sa ma opresc.

"Asteapta. Am venit aici sa vorbesc cu tine, Thalia." Un zambet malefic se asterne pe fata lui si asta imi da fiori. Nu are sa fie bine. "Un pahar de apa rece, Maria." porunceste calm, in constrast cu tamica mea. Si-a dat jos haina.

"Stii, nu este frumos sa joci murdat." Incepe. "Mai ales cand castigi o groaa de bani. Te crezi nevinovata?"

Ma gandeam cum sa ii raspund intrebarii lui. Ma simt viovata, dar clar nu din motivul pe care il vrea el. Mult mai important, cum de a aflat ca plateste pentru nimic? Din nou?

"Kaylee mi-a spus despre voi doi. Inca il influentezi, vad. Dupa tot ce am facut." Bineinteles ca a fost ea. Mi-am inclestat involuntar maxilarul.

"Kaylee nu ar fi trebuit sa stie despre tine, pentru ca esti la fel de importand ca un pix." Fata lui s-a facut dintr-o data mai urata incrundantu-se. "Esti un obiect, un obiect pe care am cheltut o groaza. Faza amuzanta este ca, obiectul asta e stricat. Si asta ma cam supara."

"O sa muncesc sa platesc fiecare cent." Spun. "Fiul tau a decis, eu nu am avut nicio influenta asupra lui."

Mi-am pierdut curajul cand Damian m-a privit in ochi. Eram galbeni si avea vene rosii in jurul pupilei. Dna Briffen a venit un pahar cu apa si i l-a dat.

"Ah. Imi placea mai mult cand nu vorbeai. Nu ai voie sa ai o opinie. Opinia este pentru persoanele care au terminat scoala." Am simtit cum mai aveam putin si plangeam.

Damian i-a dat inapoi paharul gol Doamnei Briffen. "Am de gand sa fiu dragut o ultima data. Uite cum facem. Ai de gand sa-l lasi pe fiul meu sa te futa," aproape ca am tusit. "Fa asta saptamana asta, sau familia ta va inceta sa mai primeasca bani. Stiu ca mama ta nu va mai fi capabila sa munceasca, asa ca daca as fi in locul tau as fi o fiica buna si as face ceea ce trebuie. Sper ca asta e ultima oara cand vorbesc cu tine."

"Dar care e faza? Fiul tau a implinit deja 20." Incerc.

"Desigur ca stii despre traditia familiei. Dar acum nu mai e vorba despre traditie, scumpo. Este vorba despre castig. Iar eu castig mereu."

"Dar nu este un joc pentru mine." reusesc sa spun.

"Si crezi ca pentru mine este un joc? Cand e vorba de bani, nu e niciodata un joc pentru mine. Cum de nu poti stii cum apreciez eu banii? Nu sunt sigur ca realizezi cat de rare sunt virginale in zilele astea. Mai ales unele la fel de frumoase ca tine. Vreau ca Harry sa o faca cu una inainte de a se casatori pentru ca senzatia este... pur si simplu de nedescris." Ochii lui s-au inchis si eram sigura ca se gandeste la ceva pervers. "Sa fii asa dominant pentru cineva, si controlul pe care il ai." Parea cu vorbeste cu el. "Si apoi te poti duce acasa. Sau sa continui in bordel. Cine stie? S-ar putea sa-ti placa." Ranjeste la mine si isi pune palaria.

Cuvintele nu pot descrie ura pentru omul asta. Mi-am inchis ochii, lacrimi cazand din ei."

"Nu-ti face prea multe griji. Cu cateva telefoane s-ar putea termina mai repede decat ai crede. Harry se va marita cu Kaylee in curand. Multumesc lui Dumnezeu ca ea il accepta. O fata asa draguta. Oh, mai bine nu i-ai spune lui Harry despre conversatia asta. Sunt sigur ca esti constriencta de consecinte."

Usa s-a deschis larg, iar el a iesit repede. Am cazut pe podea si mi-am dus genunchii la piept. Am plans si am plans.

____

Baby doll(tradusa)Where stories live. Discover now