Capitolul 33- Rece

5.3K 468 43
                                    

"Arati destul de normala pentru o fata bogata." Au inceput sa rada.

Unul dintre ei, un barbat inalt cu parul rosu, s-a apropiat de mine. Instinctul meu imi spunea sa alerg. Am facut cativa pasi in spate si am simtit cum ma lovesc de cineva.

"Da, voi oamenii de acolo aveti de obicei colectii pline de par si mustate. Am vazut odata un om batran cu o barba albastra." Au inceput sa rada mai mare.

"Esti destul de buna, totusi." Barbatul din spatele meu sopteste si eu ma sperii, intorcandu-ma catre el. Purta o sapca de baseball si avea perciuni negrii. Avea un inel in buza de jos, care a stralucit in lumina de pe strada cand a zambit.

"Calmati-va hormonii, baieti." Intervine fata, aruncandu-si tigara pe jos inainte de a calca cu ghetele ei. "Eu sunt Ali, cu un 'i'." Isi intinde palma spre mine.

"Asta e dragut," ma balbai, refuzand sa ii dau mana. "Dar cred ca ar trebui sa plec acum. Doar ce mi-am amintit ca un prieten ar trebui sa vina sa ma ia." Ma prefac, bandu-mi o palma pe frunte. "Multumesc oricum." Am incercat sa trec prin spatiul dintre Ali si barbatul roscat, dar aceasta a fost inchis imediat.

"Fata bogata nepoliticoasa." Murmura Ali. "Iti ofeream ajutorul nostru."

"D-.. Stiu asta si apreciez, dar cineva chiar ma asteapta. Si cred ca ar putea sa se enerveze putin."

"Esti o mincinoasa groaznica." Isi clatina capul.

"Pai, nu mint. Deci daca ma scuzati..." Spun, incercand sa par puternica. Daca ei o sa ma vada ca fiind slaba, vor profita de mine.

"Cine te asteapta? Iubitul tau?" Barbatul cu perciuni negre vorbeste.

"Poate." Raspund ferm.

"Este un copil Meadiwcliff?" Ali isi bate joc cu o voce pitigaiata si apoi dispare. "Stai. Nu cumva il cunosti pe un tip numit Harry, nu?"

Ei il stiu pe Harry.

Ochii mei s-au marit la intrebarea ei.

"Deci il cunosti." isi asuma. "Nu esti fata aia cu care se logodeste, nu?"

Imi scutur incet capul, socata ca stie atat de multe despre ei.

"Esti!" concluzioneaza. "Asta explica de ce nu te-am mai vazut pe aici inainte."

"Chiar trebuie sa plec daca nu va deranj-"

"Iubitul tau este un cretin." Ma intrerupe. "Da-i asta." si imi da una in picior, incepand sa rada din nou cu prietenii ei.

Asta este.

Eram infometata, infrigurata si pierduta. Am petrecut ore intrebandu-ma ce este locul asta, fara sa am niciun indiciu de unde am venit. Nervii mei erau deja la limita si nu aveam nevoie de cineva care sa amplifice aceasta stare.

Am inspirat adanc si mi-am pus toata puterea in incearcarea de a trece prin Ali si barbatul roscat.

Asta i-a facut sa se desparta, fetele lor fiind acum socate. Apoi am alergat. M-am uitat din nou in spate sa o vad pe Ali si pe cei trei barbati grabindu-se dupa mine. Ma urmareau.

Am inceput sa alerg mai tare, inima mea batat mai repede. Am gafait greu cand am simtit cum parca mi se ingreuneaza picioarele, dar m-am fortat sa continui. Gasca urla lucruri urata la adresa mea, si scotea sunete dezgustatoare de sarut. Si ca totul sa fie si mai rau, a inceput sa picure.

In timp ce avansam in josul strazii, luminile au inceput sa se rareasca si totul parea desertic. Strada nu era, in zona asta, asfaltata si era plina de sticle de metal si de plastic. Masinile nu ar trebui sa conduca pe aici.

Baby doll(tradusa)Where stories live. Discover now