Capitolul 25 - Conceptii gresite

8.2K 562 89
                                    

Harry's POV

Transpiram. Aveam un nod in gat. Simteam ca asta va avea consecinte. Dar cand s-a mai intamplat ca eu sa am parte de consecinte? Nu m-am simtit niciodata vinovat pentru ca m-am culcat cu cineva... pana acum. Am stat pe marginea patului in apartamentul abia decorat al Kaylei, incerc sa ma gandesc la orice altceva inafara de Thalia. Imi aminteam cum a cedat in fata mea, si cum am simtit ca suntem conectati cand a inceput sa planga.

Faceam asta cu Kaylee pentru a uita de Lia si a imi vedea mai departe de viata, dar nu parea sa mearga. Nu ma puteam gandi decat la Thalia acum, chiar daca Kaylee a intrat in dormitor. Era imbraca intr-o camasa de noaptea neagra subtire, prin care i se vedeau sutienul si chilotii. In mod normal, as fi fost cel mai fericit tip. Entuziasmat si nervos sa ii rup aia de pe ea. Dar m-a surprins si pe mine ca nu am simtit nimic din lucrurile astea. Ce naiba era in neregula cu mine?

Kaylee a mers in fata mea, dandu-si parul pe spate.  S-a azesat in fata mesei de toaleta si a inceput sa isi pieptene parul nepasatoare. A ranjit la mine.

„Iti amintesti cand aveam 15 ani? Nu stiam exact ce faceam, dar era oricum amuzant. Dar acum stim ce facem...” se opreste si isi musca buza.

Materialul subtire si negru a cazut pe podea.

„Daca vin parintii tai?” ii spun, referindu-ma la ce suntem pe cale sa facem

„Este miezul noptii. Cred ca au adormit. Nu o sa vina acum.” Zambeste, inaintand spre mine. Si-a presat degetele pe pieptul meu si a inceput sa maseze, dar in loc ca discomfortul sa dispara, ea facea doar sa-l amplifice. „Esti atat de incordat, boo bear. Stiu ca ai nevoie de asta. Ai plecat din Crestling pentru ca erai frustat ca m-ai vazut in bikini. Te-ai dus acasa la fata aia cand puteai doar sa ma intrebi pe mine.” Adauga si chicoteste.

Ma enerva la culme cat de imatura si stupida era situatie. In acelasi timp, aproape ca imi venea sa rad din cauza cuvintelor ei. De cand imi pasa mie?

„Nu ai nicio idee cat de mult te inseli.” Spun, agitandu-mi capul.

„Iubire, eu nu ma insel niciodata. Te cunosc mai bine decat te cunosti pe tine insusi.” Kaylee incepe sa-mi sarute gatul.

„Nu o faci. Crede-ma, nu o faci.” Adaug.

Se da inapoi.  „Nu imi amintesc ca erai atat de vorbaret.”

„Am parasit casacada pentru ca voi nu va mai opreati din a vorbi despre nunta aia care nu se va intampa.” Incerc sa ma controlez sa nu urlu.

„Ce vrei sa spui? Se va intampla.” Se incrunta.

„Nu acum. Nu pot suporta rahatul asta.” O dau la o parte cand ma ridic.

„Ai spus... Ai spus ca voi invata sa ne iubit.” Si-a luat camasa de noapte de pe jos inainte de a se uita iar la mine cu ochii mari. „Acum cinci ani, ai spus ca inca nu ma poti iubi, am inteles. Dar am asteptat, Harry. Am asteptat pentru asta.”

„Dar nu poti forta pe cineva sa te iubeasca.”  Incerc sa imi imblanzesc vocea.

Kayle era nervoasa. Si-a inclestat maxilarul si a aruncat camasa de noapte spre mine. „Tu nu poti iubi, Harry! Nu poti iubi pe nimeni pentru ca esti un bastard egoist, si o sa mori odata! Toata lumea stie ca merit ceva mai bun decat tine. Stii ca esti un nimic fara mine. Sunt un star, iar tu nici macar nu poti trece de facultate. Vei iesi cu o fata diferita in fiecare noapte si nu vei fi niciodata satisfacut cu viata ta.”

Am iesit din apartament in timp ce Kaylee continua sa ma insulte, in limbi diferite. Dar am ales sa o ignor pentru ca stiam ca era inutil sa ma cert cu ea, si eram obosit de asemenea. Cand am ajuns inapoi in masina, nodul ala din gat a disparut complet.

Thalia’s POV

M-am trezit cu inima grea. Ochii mei erau obositi de la plansul de asera. Harry a plecat cu Kaylee, si a stat la ea peste noapte. Nu puteam intelege durerea. Nici nu stiu de ce incercam sa ma compar cu Kaylee, ea  era de mii de ori mai buna decat mine din orice punct de vedere. Orice tip ar profita de oportunitatea de a iesi cu ea. Doare pentru ca eu sunt un nimic in comparatie cu ea.

Dupa ce am facut un dus, am deschis usile dulapului. M-am uitat la hainele pe Harry le-a luat pentru mine, intrebandu-ma daca ar trebui sa port puloverul negru despre care a spus ca mi-ar sta bine. Era pentru ca gaura de la gat se intindea pana la umeri? El era foarte obraznic. Zambesc pentru mine cand imi amintesc.

Am decis sa nu-l mai port cand mi-am amintit ce a facut aseara. Problemele lui Harry din copilarie si lucrurile personale pe care mi le-a spus m-am facut sa inteleg de ce face unele lucruri. Dar m-a ranit de atat de multe ori si nicio poveste trista de copii nu puteam sa ma impace.

M-am schimbat in hainele mele. Nu voiam sa port nimic de la Harry. Am mers la bucatarie pentru micul de jun, dar m-am oprit in sufragerie cand l-am vazut pe Harry dormind pe canapea. A ajuns inapoi mai devreme si a adormit epuizat dupa joaca lui cu Kaylee, banuiesc. Nici macar nu s-a sinchisit sa desfaca nasturele de sus al tricoului lui.

Am oftat, apoi mi-am continuat drumul catre bucatarie. Doamne Briffen era la masa. Facuse clatite si oua. M-am asezat pe scaun, luand o furculita si infigand-o intr-o clatita din cauza frustrarii.

„Noapte grea?”

Am dat din cap, pentru ca nu voiam sa vorbesc.

„Am auzit tot.” Continua. „Dar nu este cum crezi tu.”

„Ce vrei sa spui?”

„Harry a venit acasa noaptea trecuta. Nu a dormit la Kaylee.” Explica.

„Doar pentru ca a venit acasa nu inseamna ca nu au facut nimic.” M-am uitat inapoi la clatita mea, care nu era la fel de tentanta fata de alte dati.

„Nu as putea stii. Dar inveseleste-te, papuso. Ne vom gandi la ceva amuzant de facut. Poate ca vom numara zilele dintr-un calendar sa vedem cat mai ai pana pleci.”

Apreciez ca inceara sa ma distraga, dar nu functioneaza, chiar daca am inceput sa rad.

Dupa micul de jun, am vrut sa citesc o carte in sufragerie, dar Harry era jumatate adormit acolo, deci m-am decis sa citesc sus. In timp ce ma uitam dupa o carte, Doamna Briffen a pornit aspiratorul.

Am fost surprinsa ca Harry nici macar nu s-a clintit din cauza sunetului. Dormea pur si simplu cu buclele-i dezordonate pe frunte. Bratului lui a cazut si degetul lui aratator a atins podeaua. Canapeaua era un pic cam mica pentru corpul lui.

Era intr-o pozitie atat de incomoda, incat m-am gandit sa-l trezesc si sa-l trimit in dormitorul lui. Dar mi-am amintit de durerea pe care mi-a provocat-o. Sarutul pe care l-am avut aseara a fost cel mai bun, cel putin pentru mine.

Am urcat scarile si am intrat in camera mea pentru a termina The Time Keeper.  Am uitat unde ramasesem, dar oricum nu ma voi putea concentra pe poveste. Am nevoie de o distragere, orice.

Cand am decis ca nu mai am nicio idee despre ce se intampla in carte, m-am gasit in fata dulapului. In mai putin de o secunda, l-am deschis si am scos rochia pe care Harry mi-a luat-o. Cand l-am intrebat depsre asta, a spus ca nu este pentru mine, dar pentru nu stiu ce motiv i-a spus Doamnei Briffen sa o puna in dulapul meu.

Am tinut rochia deasupra corpului meu si m-am studiat in oglinda. Daca as purta lucruri ca asta, probabil ca as necaji-o pe Kaylee. Stai, ce? Asta nu sunt eu.

Dar nu ar face rau nimanui daca o probez pentru o secunda, nu? Mi-am dat jos hainele si am pus-o pe mine. Imi imbratisa corpul atat de bine, scotand in relief niste forme pe care nici macar nu stiam ca le am. Se tot ridica de pe coapste indiferent de cat de mult incercam sa o largesc. Frustrata, am decis sa o las sa se aseze singura.

Mi-am lasat parul sa cada inainte de a ma intoarce la oglinda sa ma examinez. Era atat de ne-eu. Daca as purta vreodata o rochie ca asta cu intentia de a cuceri un baiat, nu m-as ierta niciodata. Mi-o pot imagina pe mama dezgustata daca m-ar venea in asta.

Dar ma simteam draguta. Si fiecare fata are dreptul sa se simta draguta din cand in cand.

„Lia?” Am inghetat. Usa s-a deschis si Harry se uita la mine, uimirea fiind prezenta pe trasaturile lui. Ochii lui mi-au scanat intreg corpul inainte ca eu sa pot face ceva. S-a rusinat. O combinatie de enervare si entuziasm a trecut prin mine.

Baby doll(tradusa)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum