Capitolul 8- Intre noi

9.5K 650 18
                                    

Voci zgomotoase au inceput sa se auda pe hol in timp ce eu deschid fereastra. Am incuiat dormitorul si am decis sa raman aici pentru restul zilei. Nu ca am mai fost la vreouna, dar nu sunt de acord cu toata ideea unei petreceri pentru ca de obicei implica alcool.. si Dumnezeu stie ce alte chestii.

Soarele era pe punctul de a disparea sub linia orizontului. Vederea pe care o am de la fereastra camerei mele este probabil din singurul lucru din aceasta casa pe care il apreciez.. Am zambit cand am observat ca luna este deja pe cer. Ea contribuie in mare parte la formarea cerului noptii. Norii, care arata ca in basme, promit ca aceasta noapte va fi linistita.

Dar viziunea mea a fost spulberata cand sunetul muzicii a inceput sa se auda de jos. Nu sunt sigura ca era de la mine, dar podeaua chiar se misca si ma facea sa ma simt inconfortabil. Am recunoscut cantecul ca fiind unul dintre cele pe care copii populari de la scoala ar dansa dupa ce se termina orele.

Nu are niste versuri anume. Sunt doar niste batai electronice care fac aproape tot cantecul, sunt doar cateva versuri, cateva cuvinte ce se repete. Personal, urasc cantecul asta.

Am oftat in timp ce m-as asezat in pat.

____________

"Deschide! " O voce feminina ma trezeste. Bataile din usa erau persistente, fiecare faca-mi somnul sa-mi sara.

"Haide! Am de gand sa.." propozitia ei a fost intrerupta de un ragait. Avea de cand sa vomite.

"Baile sunt pline-"

Am mers repede catre usa si am deschis-o ca sa vad o blonda ce se inrosise la fata. M-a dat la o parte si a alergat catre baia din camera.

Eram pe cale sa inchid usa cand un barbat inalt chel a intrat inauntru. Am pasit imediat inapoi. Omul a inaintat spre mine.

"Tu esti Baby Doll, nu-i asa? " A mormait, pot simti alcoolul in respiratia lui. " Harry a spus ca putem impartii."

Palmele au inceput sa-mi tremure cand spatele meu a lovit peretele. Nu este prima oara cand ceva de genul asta se intampla. Este exact ca atunci cand m-am trezit si una dintre slugile lui Richard era in camera mea. Dar am scapat atunci. Dar acum, nu sunt sigura ca vi fi atat de norocoasa.

Stomacul parca mi se intorcea pe dos, sau cel putin asa se simtea. Gura mea s-a deschis din cauza socului cand barbatul s-a apropiat atat de tare de mine ca ii puteam simti respiratia urat mirositoare. Mana lui era plasata pe perete langa mine, deci era imposibil sa fug.

Mainile mele s-ar ridicat sa-l dau la o parte, dar mica mea forta l-a facut sa rada. Pumnii mei ii loveau pieptul, dar nu parea sa-l afecteze. Am observat cativa oameni in spate.

"Ajutor! " am strigat. Am fost surprinsa cand in loc de ajutor, oamenii il incurajat pe om. Au adus bauturi si urlau pentru suport. Ce fel de oameni sunt astia?!

Am fost socata de asta si m-am oprit sa incerc sa ma apar. M-a impins in pat.

"Hei, toata lumea! Zach are in sfarsit o doamna! " A urlat cineva.

"Mi-ar placea ceva spatiu personal " Barbatul a urlat inapoi inainte sa se urce pe mine. Mirosul respiratiei lui era insuportabil. Am inceput sa plang s singurul lucru care era in mintea mea acum era cat de mult mi-as dori sa mor.

"Va rog.." Vocea mea se stingea. Stiu ca exista speranta.

"Zach ce dracu faci? " Harry se aude, iar usurarea mea este inimaginabila.

Barbatul s-a intors sa se utia la Harry care era pe micul covoras d la intrarea camerei.

"Credeam ca o sa ne distram in seara asta, omule." A ras in timp ce eu m-am dat jos din pat cat de repede am putut.

"Nu asa. Cara-ti fundul afara din camera asta" Harry i-a comandat.

"De cand ai devenit un asa strica-distractie? " A mormait barbatul cand a pasit in spatele lui Harry.

"Nu mai vreau pe nimeni la etajul asta!" Harry a zis cand oamenii au inceput sa plece.

Muzica nu s-a oprit nicio secunda, ritmul melodiei fiind prezent in toata situatia asta, dar parca s-a mai incetinit putin cand Harry a inchis usa camerei. Acum eram doar noi doi in camera.

"Zach este putin cam... " Harry explica cu mainile in buzunare.

"Cred ca mi-as dat seama." Am spus inainte sa imi musc buza. Mi-am sters repede lacrimile.

"Hey." Harry s-a oprit pentru a-si baga mana in par." Asta nu se va mai repeta."

Spunand asta nu ajuta prea mult. Eu continui sa plang. Nu mai rezist mult. Nu apartin acestui loc si trebuie sa evadez.

"E-eu nu vreau sa mai traiesc."

"Nu face nimic stupid." Mi-a spus. "Uite, inteleg de unde vii, dar nu am de gand sa te las sa pleci. Tata nu a va ierta niciodata daca o fac. Dar.. Nu trebuie sa te culci cu mine decat daca esti ok cu asta. Asa ca, nu te sinucide sau ceva ca asta. Pastreaza asta intre noi, tatal meu nu poate afla."

____________

*nota traducatoarei adice eo

Deci...

Imi pare rau daca am greseli, m-am grabit. O sa modific maine, nu am apucat sa citesc ca sa corectez.

Daca vreti dedicatii comentati.. ( si pentru capitolele trecute)

Baby doll(tradusa)Where stories live. Discover now