Benimsin

By redddk123

171K 5.1K 688

Onsuz geçen her günüm ayrı bir cehennemken kendime de ona da bunu yapmayacaktım. Belki benden nefret ediyordu... More

Ne yapıyorsun sen?
kerem şimdi de nolur
sana o çocuktan uzak dur demiştim
geçecek meleğim
sevdiğim kızı sadece izliyordum
Yağmur benimdi.
Yıkılacaktım bitecektim gücüm kalmayacaktı
önemli
dün dudakların öyle demiyordu yağmurcum
için fesat kızım
Seni seviyorum Baran
Yeni bölümden kesit "çisim vaarrrr"
Çişimm vaaaarrrr
Kutsal Bir Olay
...
BENCE BULUŞMALIYIZ AŞKIM
Demek beni seviyorsun güzel seçim
Sen sevdigini söylemesende olur.
Duygularımızı da gömebiliyor muyuz?

bir an bitmesin istedim

9.8K 322 62
By redddk123

Keremden;

Baran yine arayıp her zamanki küfürlerini edip yağmurdan uzak durmamı söylüyordu. Herşey daha yeni başlıyordu abicim, üvey abicim.

Almam gereken daha çok intikamım vardı. Baranın sevdiği herşeyi teker teker elinden alacaktım. Başta yağmuru. O salak zaten bana asıktı onu kolay kolay elde edebilirdim. Baranın gözleri önünde ona acı çektircektim yağmur umrumda değildi,böylece baran da acı çekecekti. Herşeyi ama herşeyi elinden alacaktım. O nasıl benim herşeyimi elimden aldıysa bende onun herşeyini elinden alacaktım.

Belki baran kadar güçlü değilim,belki onun kadar acımasız olamazdım ama artık benimde vicdanım yok oluyordu.

Bugün baran beni küçükken sıklıkla gittiğimiz boş araziye çağırdı. Saat 2 de orada olmamı söyledi. Ne kadarda dediğini yapmak istemesemde o güçlüydü.

2 de tam orada oldum. Hala gelmemişti beyimiz. Söylenmeye başladım. 5 dakika sonra geldi.

"Ne var niye çagırdın beni buraya " dedim.

"Burda soruları ben sorarım o bok çeneni kapat" diyerek yanıma yaklaştı.

"Sana yağmurdan uzak dur dedikçe burnunun dibinde bittin, ona dokunmayacaktın, sana son kez diyorum eğer onunla hala evde kalmaya devam edersen, beni az da olsa tanıdıysan seni bitiririm " demişti.

"Sen zaten beni bitirdin BARAN ÖZTÜRK sen beni çoktan bitirdin anladınmı sende biteceksin." dedim.sinirlendiğini anlamıştım.
"Bir daha desene hadi " diye yanıma yaklaştı iyice. Sesimi çıkarmadım.

"Birdaha de " diye tekrarladı.sustum. Sinirden yüzündeki damarları kasıldı ve çok belli oluyordu. Suratıma doğru bir yumruk attı ve gitmeye başladı giderken

"Sen o bok çeneni birdaha açarsan , çenen diye birşey olmayacak bugünlük ucuz atlattın kardesim" diyerek gitti.

Kardeşim lafını bastırarak söylemişti.

Barandan;

Sırf benimle derdi var diye yağmuru kullanıyordu. Acı çekmemi istiyordu. Bunu başaramayacaktı.

Yağmurdan uzak durmasını son kez söyledim. Simdiye kadar dayandığım yeterdi. Yağmura gerçekleri anlatmaya çalışsam da anlamıyordu. Buna artık bir son vermeliydim. Yağmurumun yanında olmama çok az kalmıştı.

Yağmurdan;

Sabah uyandığım gibi banyoya girdim duş alıp üstümü giyindim. Saçlarımıda kuruttuktan sonra göz kalemi, eyeliner, rimelimide sürdükten sonra aşagı indim kerem yoktu. Gelmemişti gece eve.

Dolaptan bir elma alarak okula gitmek için dısarı çıktım. Kerem acaba okula gelir miydi? Düşünme yağmur bunları düşünme.

Okula geldim kübrayla eda yan yana oturmuş birşeyler konuşuyordu. Mertte orda öylece onlara bakıyordu iş garibim ya orda nasıl da yalnız kalmış ehehehehe. Koşarak gittim yanlarına "napıyorsunuz laann " dedim sırıtarak iyi gözükmem gerekti değil mi. Mutlu yağmur tablosunu göstermem gerekti.

Eda " akşam ki yatılı partiye kübrayı da çagırdım çok güzel olacakkk " dedi. Ardından kübra; " çok saracak birsürü dedikodu yapacaz oleyyy" diye kıkırdadı.

"Delisiniz yaa" dedim gülerek.

Mert: " Mertte gelsin demeyin zaten siz" dedi.
Kübra mertin kafasına bir kere geçirerek" höşşşt ne işin var lan o kadar kızın arasında " dedi. Edayla ikimiz mal mal onların şapşal konuşmalarını izliyorduk. Salaklar ya çok tatlılardı.

Zilin calmasıyla sınıfa çıktık kerem gelmemişti. Derslere odaklanmalıydım. Çok değişmiş ders bile dinlemiyordum ama düzelecektim. Kerem tüm gün boyunca beni ne aramış ne sormuştu. Okul çıkışı markete uğradık 1 sepet abur cubur aldık. Harbi öküzüz lan biz. Malzemeleri eve bıraktık ve pijamalarımızı giydik mutfağa geçip pasta yapmaya çalıştık ama sadece çalıştık kübra pastanın içine şeker koyuyorum diye tuz koymuştu. Zehirleniyorduk allah cezamı vermesin.

Eda duygusal bir film seçmiş onu izlemeye başlamıştık. Şuan resmen salya sümük ağlayıp birbirimize bakıp gülmekten yarılıyorduk.

Bir dakika ben size evden bahsetmedim demi. Lan kızın evi değil evin kızı var resmen. Çok büyük bir mutfak var girmeye kıyamazsın. Bahçeden bahsetmiyorum bile bizim ev büyüklüğünde bir bahçe allam ölüyorum.

Kendi dünyama gelip ağlamaklı salyalı sümüklü olduktan sonra jason derulonun wiggle açıp resmen kübra gözümüzün önünde g*t show yaptı şuan gülmekten yerlere yatıyorduk.

Kübra:"hadi kızlar ruh çağıralım " dedi. Böyle fikirler hep kübradan çıkardı zaten. "Tamam olur" dedim. Bu tür  şeylere asla inanmazdım. Eda da tamam dedi. Gerekli malzemeleri bulduktan sonra hani şu filmlerde olur ya "eyyy ruh geldiysen kapıyı tıkla masaya vur vs" hehh bunları denedik. Sonra noldu mu. Korkudan sıçmalardaydık. Biz tam dedikten sonra kapının açılma sesi geldi. Hepimiz çığlık çığlığa imdatttt yardımmm edin diye bağırıp evde tur atıyoruz. Kapı açıldı içeri biri girdi yüzünü görmüyoruz tabi nerdivenlerden yukarı yardırmaya başladık.

Ses gelmeye başladı "noluyo lan kimsiniz" dedi fakat bir dakika bu ses. Bu ses yabancı bir ses değildi. Oydu.

Edada "kızlar abimmiş ya " diye gülmeye başladı.

Kübrada "sıçıyorduk lann" dedi.

Ne yani o çocuk edanın abisimiydi yok karıştırdım ben kesin ses benzerliğidir o diye umursamadım.

Eda" gelin hadi abimle tanıştırayım sizi " dedi.

Kübra " yakışıklımı laan" dedi. Edayla ikimiz kübranın kafasına geçirdik.

Kübra:"salak yapacaksınız beni yaa" diye söylendi. Aşağı indik kanepeye yaslanmıştı abisi. İçimden allahım nolur o olmasın diye yalvarıyordum.

Eda " abi bak arkadaşlarımla tanıştırayım seni" dedi.

Abisi" işim var sonra " diye geçiştirdi. Tam bir öküzdü. Tabi kübra bunu duyunca "biz tanışmak için can atıyorduk zaten " dedi. Oha kübra bi sus lan bi sus. Çocuk arkası dönüktü kübranın dediği laftan sonra arkasını dönmesiyle onu görmem bir oldu.

Kaç dakika bakıştık bilmiyorum.

Olum ne kadar yakışıklı lan oha insanın yapışası geliyor. İç sesime küfrettim tabikide böyle düşünmüyordum. İç sesim saçmalıyordu işte..

Eda hemen araya girerek abim Baran diye atıldı.

Kübra" tanıştığıma memnun olmadım ukala yakışıklı öküz " dedi.

Kübra yavşama o benim döverim senj demeye başladı iç sesim. Lan tövbest.

Adı barandı demek. Baranı gördüğüm iyi olmuştu ona soracaklarım vardı tabikide.

Ben " abini tanıyorum eda bi kaç kere konuşmuştuk demi baran " demiştim. Yürekmi yedim de bunu demiştim.

Baran da " ahh evet bende bu güzelliği bir yerden hatırlıyorum diyordum "dedi. Gerizekalı herif pislik.

Kübra  susar mı  tabikide hayır. "Şştt onun sevgilisi var güzellik müzellik olmuyor doğru konuş " dedi.

Baran sexi bir gülümsemeyle "müzellik demedim zaten " dedi.

Kübrayı biri sustursun ama değil mi?
"Ukala piç " dedi. Baran sinirlenmişti tam ayaga kalktı kübranın yanına gidecekken önüne geçip "biz de gidiyorduk şimdi" dedim.

Eda:" gece burda kalıyorsunuz itiraz istemiyorum " dedi.

Bende:" Biz biraz daha kalırsak abinle kübra birbirlerini çiğ çiğ yerler" dedim.

Baran gülerek:" kalın kalın sorun yok " dedi.

Bu biraz daha gülerse öldürebilirdim pis herif mal öküz hala bakışları bendeydi.

"Biraz konuşalım mı ?" dedi. Bu benim işime gelirdi zaten sormak istediğim çok şey vardı.

"Pekala" dedim.

Kübrada " bir sey olursa seslen" dedi. Edayla ikisi yukarı çıktılar. Bizde baran beyle bahçeye çıktık.

"Beni nerden tanıyorsun ve dediklerinin bir kanıtı var mı ?" diye sordum.

"Bana inanmaktan başka çaren yok " dedi baran.

"Niye bunu yapıyorsun keremle ne alakan var? Bana doğru düzgün cevaplar ver ?" demiştim sesim çok cılız çıkmıştı.

"Bunu sana şimdi açıklayamam ama ilerde öğreneceksin sen sadece keremden uzak dur " demişti. Yine yarım yamalak konuşmuştu. Bana doğru yaklaşmaya başladı.

Geri adım attım her yaklaştığında bir adım daha geriledim. Ahaaa faka basmıştım sırtımı duvara vurmamla olduğum yerde durmam bir olmuştu.

Yaklaştı,yaklaştı, ve iyice yaklaştı. Nefesini suratımda hissediyordum. Ani bir hareketle belimden tutup kendine doğru çekti beni sesimj çıkartamıyordum. Gözleri dudağıma kaydı. Aramızda bir cm bile yoktu nedensizbir heyecan kapladı vücudumu iç sesim iyice sürtükleşti hadi yağmur bekleme sen yapış onun o eşsiz mükemmel dudakkarına dedi. İlk defa iç sesimi onaylayıp ben yapıştım dudaklarına. İlk defa o zevki hissettim çok tuhaftı şuan nefret bile ettiğim biriyle öpüşüyordum. O kadar narin öpüyordu ki beni canımı acıtmamak için herşeyi yapıyordu. Bir an bitmesin istedim. Kokusu bile beni rahatlatmıştı.

Dudaklarımız ayrıldığında ne yaptığımın farkına varmış olup kendime küfrettim baranın yanından koşarak ayrıldım arkamdan " çok iyiydin meleğim" dedi. Naptım lan ben.


*******

Bu hafta yb gelmiycek sizleri seviyorum.

Continue Reading

You'll Also Like

75.9K 179 20
Türkçedir kısa sex bölümleri içerir
Haz By 🍀

Romance

244K 3K 17
Çocukluktan beri Karan Avcıoğlu'na karşı hisleri olan Efsun Alakurt'un hikayesidir. Sevdiği adamla birlikte olduklarından sonra her şeyin farklı ola...
4.2M 265K 45
Aylardır izlediği yayıncıya olan hislerinin arttığını düşünen İzem, artık onun dikkatini çekmek ister. Dağhan'a ilk mesajı değildi ama bu sefer onun...
5.1M 281K 29
Sarhoş olduğu gece bir adamla birlikte olan Kayra, sabah uyandığında kendini tanımadığı bir adamla bulur. Evden apar topar kaçan Kayra, birlikte old...