Çişimm vaaaarrrr

6.5K 232 32
                                    

Vücudumun yorgunluğuyla gözlerimi açtığımda basımda duran iki adam vardı. Kim mi kıvırcık kafa ve Baran. Birbirlerine öyle bir bakıyorlardı ki ben bile korkmuştum. Gözümü açtığımdan beri onları izliyordum. Beni görmüyorlardı birbirlerine bakmaktan. 5 dakika onları izledim. Öksürüğüm tutmasa beni farkedecekleri yoktu. Baran yanıma gelip "neredeydin sen Yağmurr. Seni nasıl merak ettim biliyor musun sen. Her yerde seni aradım çocuk musun sen yağmur buraya başka biri getiriyor kim lan bu gitmiyorda sorularıma cevapta vermiyor çıldıracam şimdi" diye nefes almadan konuşmaya başlamıştı. Bir erkekten beklenmesi gereken şeyler değildi bu. Her neyse ben tam konusacaktım ki kıvırcık konuşmaya başladı. "Kim olduğumu bu kadar merak mı ediyorsun o zaman cevabını yağmurdan al " diyerek bana göz kırptı. Baran, kıvırcığın bana göz kırptığını görünce sinirlenmiş çocuğun üstüne yürümeye başlamıştı ki ben birden  " sevgilim o benim " dedim. Allah kahretsin ne dedim ben bi an ki şeyle ne yapmıştım. Kıvırcık gülmeye başlamıştı. "Evet sevgilisiyim " dedi. Salak mısın yağmur sen Baran buna inanır mı laaan daha sen Keremden yeni ayrıldın. Dur bi dakika ulan ben daha Kerem'den de ayrılmamıştım ki Kerem demisken Kerem neredeydi. Onu bile düşünmeyi unutmusum. Allahım neler oluyor bana diye düşünmeyi Baran'ın gülmesiyle bıraktım.
Baran : "sevgili ha al sana sevgili " diye kıvırcığa yumruğu geçirince çocuk kendini yere mi attı yoksa yumruk mu ağırdı bilemedim. Çocuğu kaldırmaya gidecektim ki Baranın kolumdan tutup yatağa fırlatması bir oldu. Şaşkın şaşkın bakarken "sikerim sizin sevgili yalanınızı kim lan bu" diye bağırdı. Çocuk kendine gelip sinirden gülmeye başladı ve " sevgilimmm" dedi kinayeyle. Allahım sıçmalardayız bir yalan ne kadar bu kadar büyüyebilirdi ki. Baran çocuğu tuttuğu gibi dışarı sürükledi resmen sonra gümmmm kapı çarpma sesi ve ardından "Yağmur aramanı bekliyeceğim " sesi kim olacak tabiki kıvırcık dedi. Bunun ardından da Baran'ın ağzından çıkan homurdanmalar. Baranın yanına gidip " ona teşekkür edeceğin yere vurdun sen nasıl bir psikopatsın kimsin ya sen " diye çemkirmeye başladım. Hiç bir şey demiyordu. Konuşmuyordu benimle. Anaaam şuna bak. O konuşmazsa bende konusmam. Odama tekrar çıkıp duş aldım. Üstünü giyindim hazırlandım aşağı inip kapıyı açacaktım ki kapı kilitli ta ta ta ta tammm. Kaderime daha fazla karşı gelmeyip televizyonun karşısına oturdum  dizi seyrederim diye düşünmüştüm ki kumanda yok. Yok artık Baran kumandayı da mı sakladın Mal bu çocuk ya diye düşünürken arkamda Baranın beni izlediğini farkettim. Bozuntuya vermeden odama çıkayım dedim odamın kapısı kilitli bütün odaları mutfağı hatta tuvaleti bile kitlemişti. Amacı ne  bunun diye düşünürken mütüş zekam hemen anladı onunla konuşmak için yapıyordu. Nah konuşurum seninle nah. Aşağı indim o koltukta oturuyordu. Bende diğer koltuğa gectim oturdum. Sonra elime dergi alıp incelemeye başladım. Yok lan ne incelemesi dergiye bakıyormuş gibi yapıp baranı izliyordum az bir şey. Sonra dayanamayıp "Baran?" dedim. Sadece yüzüme baktı. Yine cevap yoktu. Bende tekrar susmaya devam ettim böyle 15 dakika felan sustum. Sonra" niye o kıza arkadaşız dedin, sen arkadaslarınla öpüşüyor musun?, boynunu koklayarak mı uyuyorsun " demiştim ve sesim olabildiğince kısık çıkmıştı.
Baran :" sana açıklama yapmak zorunda mıyım?" Dedi ve ardından" sen o picle ne issin bak bana saçma salak yalanlar konuşma bilmiyor musun benim sinirleneceğimi" dedi.
Susup kaldım. Dergiye bakmaya devam ettim. "Bana bak" diye seslendi. Dergiye bakmaya devam ettim ikinci kez dedi bu sefer biraz daha sesliydi. Yine bakmadım üçüncüde kalktı yanıma geldi elimdeki dergiyi alıp "şu siktigimin dergisine değil bana bakacaksın " diyerek dergiyi fırlatıp attı. Korkmuştum. Gözlerine baktığımda bana çok değişik bakıyordu.
"E-e-efendim. " Kahretsin kekeleyerek mi konusmustum ben. Korktugumu anlamıştı ki birden kokusunu hissetmeye başlamıştım bana sarılmışmıydı. Dayanamadım parmaklarımı suratında gezdirmeye başladım. Gözlerini kapatmış kendini sadece bana bırakmıştı. Birden tebessüm etmeye başladı ve " dudaklarıma öyle bakma " dedi. Oha harbiden dudaklarına bakıyordum gülümsediginde yanında çıkan cizgilere bakıyordum. Yanağına bir tane vurdum ve " ne alakası var dudağına felan bakmı.." dememe kalmadan dudağımı öptü. Kendimi geri çektim. "Ben değilde sen benim dudaklarımdan gözlerini çekersen iyi olur" dedim.
Baran" Çekmezsem ne olur bu mu olur " diyip yeniden öptü. Oturduğumuz yerden üstüme doğru yapışmaya başladığı an yastığı elime alıp kafasına geçirdim ve "çişimm vaaaarrrr " dedim.

Geri çekildi suratıma iğrenircesine baktı. Kötü hissettim birden.
"Kapıyı açta gideyim lavaboya " dedim.  Aldığım cevap beni şaşırtmıştı
"Altına işeyebilirsin, ben şuan seni öpmek istiyorum ve öpecem " diyip tekrar yaklaştı.
"Sacmalama baran gerçekten çok saçma fikir bak lutfen acil gitmem lazım noluurr Baran "diye konuşsamda beni dinleyen var mıydı?  Tabiki yoktu. Geldi boynuma öpücükler kondurmaya başladı ya hem huylanıyorum huylandıkça daha çok tuvaletim geliyor kımıldarsam altıma yaparım  yaparsam Baran'a rezil olurum. Allahım sen affet beni  diye düşünürken Baran üstümden çekilip git hemen yapta gel deyip anahtarları verdi. Allahım utana utana lavaboya gittim. Bu anahtarlardan hangisi lavabonun Allahım şimdi yapacam altıma malsın Baran senden ne çektim diye tekrar düşünmeye başlamıştım ki sonunda açıldı kapı ve ben olimpiyatlara hazırlananlar gibi koşuşturdum iğrenebilirsiniz ama sanırım 2 dakika işedim ıyyy ben bile igrendim. İşimi halledip saçlarımı düzeltip rimelimi çekip aşağı indim. Baran koltukta uzanıyordu. Yanına gittiğimde uyuyordu. Tabi o kadar dakika işersen çocuk seni mi bekler uyuyakalmış işte diyen iç sesime "sacmalama sabaha kadar başımda kıvırcık kafayla birlikte  beklemiş. Uykusuz kalmış canım ya kiyamam" cevabını verdim. Allahım resmen kendimle konuşuyor kendimle tartışıyordum son zamanlarda hiç iyi değildim ama bu kadarı fazla değil miydi.

Baranı öylece izledim. Uyuyalı 1 saat geçmişti hala onu izliyordum sıkılmadan. Yüzü o kadar güzeldi ki. Kıskanılası bebek suratlı. Hafif kirli sakalları ona resmen bir iddialı gösteriyordu. Yavaşça yanına yaklaştım alnından aşağı terler akıyordu. Elimle sildim ve saçlarını oynamaya başladım. Allahım pamuksu saçları vardı resmen oynarken örmeye bile kalktım öremedim ama hahahah. Aklıma sinsi sinsi fikirler geldi acaba saçlarını tokayla mı bağlamaya çalışsam diye düşünüyordum sonra bana yapacağı işkenceler geldi vazgeçtim. Baran mırıldanmaya başlamıştı "ondan uzak durmanı söylemiştim,yapma dokunma bak yalvarırım dokunma dokunma diyorum. Dokunmaaa " diye bağırmaya başladı ürpermiştim ve Baranı sarstım gözlerini açıp birşey demeden bana sarıldı.

"Şştt tamam geçti" dediğimde daha da sıkı sarılmıştı. Beni birden bırakıp

"Çıkıyorum ben 2 saate belki gelirim belki gelemem beni bekleme" deyip gitmişti.

Aklımda bir sürü soru işaretleri vardı. Nereye gitmişti şimdi. Ne olmuştu. Rüyasında ne görmüş olabilirdi ki. Kime yalvarıyordu. Kime dokunma diyordu. Kim kime dokunuyor kime dokunuyordu. Merak etmiştim. Saatler geçmiyordu. Telefonumu elime alıp gelen mesajlara bakmıśtım 13 tane mesaj ve tanımayıp telefonumda Enes diye kayıtlı kişiden gelmişti mesaj.
Yağmur?
Kendine geldin mi yağmur?
İyi misin bak merak ettim.
O çocuk birşey yapmadı demi?
Yağmurrrrrrr?...vb mesajlar bizim kıvırcık kafanın ismi Enes miymiş.
"İyiyim ben asıl sen nasılsın ?" yazıp gönderdim.
"Endişelendim yola çıktım çoktan evine gelmeme 5-6 dakika var " yazmıştı.
"Gelmene gerek yoktu Enes."

"Geldim bile" yazmış ve aynı anda zil çalmıştı.
Kapıyı açtım uvv morarmış bir göz ve patlamış bir dudak gördüm.
Vicdan azabı çektim resmen ve içeri çagırdım.
"Oldukça iyi gözüküyorum demi Yağmur" diyip gülmüştü.
"Şeyy ben çok özür dilerim tesekkur ederim beni evime getirdiğin için gerçekten çok mahcup oldum kusura bakma ya" demiştim.
"Özür dileyecek olan sen değilsin lutfen sen kendini felan suçlama" demişti. Ay bi o kadarda nazikti mükemmel bir sopa yemiş olmasına rağmen. Yüzüne bakıp sadece gülümsedim. Biraz sohbet ettikten sonra ben gideyim daha sonra gorusmek üzere Yağmur diyip gitmişti. Saate baktım 21:13 tü uff odama geçip yatağıma yattım bir sağa bir sola döndüm ama uyuyamadım. Telefonumu elime alıp Baran'a
-"Baran merak ettim, iyisin değil mi?"diye mesaj gönderdim.
5 dakika oldu cevap yok. 15 dakika oldu cevap yok. Yarım saat oldu cevap yok. 2 saat oldu yine cevap yok. Uyuyakalmışım ve mesaj sesiyle uyandım. Baktım mesaj Barandandı "merak etme iyiyim" yazmıştı. Telefonu yerine koyup tekrar uyuyakalmışım.
Sabah uyandığımda üstümde bir el vardı irkildim, korkmuştum.

******
Yeni bölüm çok uzundu ama ikiye böldüm. Yayınlamıyacaktım ama mesaj atanlarınız oldu kıyamadım. İyi okumalar.
Sizi bekleyen yep yeni bir bölüm daha var.
Allah izin verirse oda 2 hafta sonrasına yayınlanacaktır. İyi bakın kendinize...

BenimsinHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin