Seni seviyorum Baran

7K 306 9
                                    

Barandan;

Yağmur artık nefesim gibiydi. Ona ihtiyaç duyuyordum. Ve hep yanımda gözümün önünde olsun istiyordum. Benden belki soğuyacaktı. Benim kötü olduğumu düşünecekti. Öyleydim de zaten. Ama yağmura asla baskası zarar veremezdi. Özellikle de kerem.

Ufak bir hatasında sikerdim o piçi. Bugün evine gittiğimde  benden korkmuştu. Ona dokunacağımı sanmıştı. İstesem yapardım herşeyi ama onunda benim ona olan aşkım gibi bana aşık olması lazımdı.

Başarıyordum da bunu. Beni olduğum gibi sevmesi lazımdı. Sevmekten başka seçeneğide yoktu zaten. Beni sinir etmeyi de biliyordu. Hakaretleriyle hiçbir yere varamazdı da zaten. Benim üstümde kalkmaya çabaladı sinirlendim bu kadar mı rahatsız oluyordu benden.Korkutuyormuydum onu. Sinirlenip geriye fırlattım onu. Tshirtümü giyip evden çıktım. Yaptığım aptalcaydı ama benden kurtulmaya çalışmasından nefret ediyordum.

Keremi yurt dışına gönderdim 2 haftalığına böylece yağmur onu değil beni sevdiğini anlayacaktı ve keremden soğuyacaktı. Kerem kendi oyunlarının içine yağmuru da katmıştı. Bilmiyordu ki yağmura birşey olursa onu acı çekerek bitireceğimi. Evden çıkalı 1 saat oldu ve ben ne yaptığımın farkına varıp eve geri dönmeye başladım. Yağmurun o eşsiz benzeri olmayan kokusuna ihtiyacım vardı. Evden çıkmadan önce anahtarın yedeğini almayı unutmadım tabi. Kapıyı açtım sessizce yukarı çıktım yağmurun odasına ilerledim. Odaya girdiğimde o her zamanki masum masum duruşuyla uyuyordu. Yani tamam bazen sinir bozucu uyuzun teki oluyo ama o hep masum. Ve ben onun masumluğuyla hayatta durabiliyorum. Yavaş yavaş yanına yaklaşıp oturdum. Yüzünü okşarken elim yastıga deydi ve ıslaktı. Ağlamışmıydı. Benim yüzümden miydi. Buna sevinsemiydim,sevinmesemiydim. Bi yanım beni umursadığını ve önemsediği düşünürken,diğer yanım ise kendime lanet savuruyordu benim yüzümden ağladığı için. Yanına yatıp kendime doğru çektim kokusunu bi kez daha ciğerlerimde hissettim. iliklerime varasıya kadar seviyordum onu. Yağmuru kendime çekerken "baran sen mi geldin" demişti. Kocaman sırıttım "evet güzelim ben geldim" dedim.
"Beni bırakma birdaha böyle bırakıp gitme " dedi. "Bırakmam " deyip boynundan öptüm. Ona sarılarak uyumak mükemmel bir histi.

Yağmurdan;

Sabah nasıl uyandın diye sormayın sakın. Şaşkınlıkla tabikide. Noluyoz laağn. Şuan baranın müthiş kokusu burnumu tıkadı ondan başka koku alamıyorum ve şuan ki pozisyon anlatılmaz yaşanır. Tamamen baranın üstündeyim ve kafam şuan omzunda. Aslında çok memnunum şu halimden ama bende yağmursam gece bırakıp gittiği için süründürmeyi düşünüyorum. Ne saçmalıyon kızım  baranı sen mi süründürcen komik olma o baran diyen iç sesimi susturup baranın üstünden ayrılıp yana yattım ve tüm kuvvetimle baranı aşagı fırlattım olum bu çocuk çok hayvan valla.
Baran: "noluyo amınakoyim"  dedi. Ben:"terbiyesizzzz pislik sen niye geldin ya gelmesene hem sen nasıl açtın kapıyı çık evimden mal ya. " diye saydırdım.
Baran:" Aa çok ayıp çok. Gece öyle demiyordun baran bir daha gitme beni bırakma baran ben sana alıştım baran seni seviyorum baran deyip sarılıyordun ne değisti güzelim " dediği an kızarmam bir oldu.
Ben bunları demiş olamam demi. Tamam belki de doğru ama dememişimdir ya. "Yalan konuşma ben öyle birşey demedim " dedim.
"He canım hiç dermisin evet evet beni öpende sen değildin bir başkasıydı" dedi. Oha lan şaka yapıyor olmalıydı bode pis pis sırıtıyor. "Ya saçmalama çık odamdan " deyip yastığı fırlattım. Ayağa kalktı yastığı alarak yanıma yaklaştı ve " ağlattığım için özür dilerim yağmur" dedi ve boynuma öpücük kondurdu. Ne olduğunu anlayamadan odadan çıktı ve attığı her adımı izlemiştim. Banyoya girip işlerimi hallettikten sonra kısa kot short ve üstüme sıfır kollu atletimi giydim bugün okul yoktu ve spor yapacaktım. Her zamanki kullandığım parfüm yerine alıpta hiç kullanmadığım parfümü sıktım. Aşagı inmeye başladım. Barana baktığımda allam o tatlı haliyle karşı karşıya geldim. Mutfakta birşeyler hazırlıyordu. Mutfağa girdim ve dolaptan her zamanki gibi elmamı alıp yemeye başladım. Baran bana " kızım aç karna elmamı yenir hazırlıyorum işte beklesene " dedi. Ve yapmaya çalıştığı omlete bakarak " eğer bunları yersem erken yaşta zehirlenerek ölürüm " dedim gülerek. Yüzüme kızgın kızgın baktı ve konuşmama devam ettim " ve sen benim evimi kendi evin gibi sahiplendin bakıyorum da " dedim.
"Merak etme bebek bizim eve gidecez artık " dedi. Dil çıkartarak "güle güle sana " diyerek evden çıktım. Doğrusu çıkamadım niye mi? Baran öküzü iki adımla kapıya yaklaştı ve "hayırdır nereye ?" dedi.
" aa pardon senden izin mi alacaktım dışarı çıkmak için " dedim.
"Nereyeee" dedi sesini bastırarak.
"Yürüyüş yapacam " dedim bağırarak.
"Git üstünü değistir böyle çıkamazsın dışarı " dedi.
"Pardon ama sen benim neyim oluyorsun da karışıyorsun ?" dedim sesim yine yüksek çıkmıştı.
"Dediğimi yap " dedi ve kapıyı kilitledi. Hayvan ya. Koşarak odama cıktım öküz bi buna karışmadığı kaldıydı. Dolaptan kısakollu ve tayt çıkarttım giyinip aşağı indim ve şaşkınlıkla barana baktım olum bu niye hazırlanmıştı ki ve böyle çok yakışıklı olarak nereye gidecekti. Yavşayan olursa öldürürüm lan o kızları.
Tamam tamam susmalıyım diyerek kapıya doğru gittim hala kilitliydi ya sabır.barana dönerek "açsana şunu " dedim.
"Hazırlandıysan çıkalım "dedi.
"Bir dk bir dk sakın bana benimle geleceğini söyleme" dedim.
"Aa nerden bildin zeki yağmur" dedi göz kırparak.
"Hayır sen gelmiyceksin."
"Tabikide gelecem" diye ısrar etti sonunda pes ettim ve
"Peki hadi çabuk çıkalım yoksa şuan açlıktan bayılacam"
"Yeseydin yaptığım omleti"
"Ölmek için çok gencim,kabullen artık çok kötüsün bu işte."
"Tamam tamam önce kahvaltı yaparız sonra istediğin yeri gezeriz"demişti.
El çırparak "ee hadi aç artık" dedim.
"Son birşey kaldı yağmur " dedi.
"Off ne kaldı başka" dememe kalmadan beni kendime çekip öpüşmemiz bir oldu. Öpüşmeyi bitirdiğimizde ikimizde birbirimize sırıtıyorduk. Sonunda dışarı çıkıp en yakın kafede kahvaltımızı yaptık. Tabi sürekli birbirimize bakıp gülümsediğimizide unutmayalım.
Daha sonra sahilde yürümeye karar verdik. Koluna girmeyi düşündüm ama bunu yapmadım. Çünki biz daha neydik ikimizde bilmiyorduk.
Bankların birine oturduk. Baran bugün çok yakışıklıydı amann allahım ya çok tatlı olmuştu ve şuan karşıdaki süslü sarışın baranı dikizliyordu. Kıza ters ters bakarak barana"karşıdaki süs kabağı gibi olan sarışınlıyı tanıyormusun sürekli sana bakıyor" dedim sinirli bir şekilde. "Immm şeyyy " diye ağzında geveledi. "Deme boşver beni ilgilendirmez " dedim umursamaz gibi gözükmeye çalısarak. Kafamı çevirip tekrar kıza bakacaktım ki kız buraya doğru gelmeye başladı.
"Hı bir sen eksiktin "dedim. Baran "noldu" diye sorsada cevap vermemeyi tercih ettim.
Kız dibimize kadar geldi ve barana "ayy barann ne çok değişmissin ya sen " diyerek yanağını öptü sakin yağmur sakin lütfen.
Baran " birazcık " diyerek kızı öptü. Ve süslü sarışınımız bana bakarak "barancım bu kim ? " dedi. Evet baranın ne dediğini o kadar çok merak ediyordum ki hem mutluluk hem endişe vardı. Barana baktım birşey demesi için yüzüme bakıp süslüye döndü ve " yağmur benim " dedi lafı kesti mal ya bu çocuk hadisene baran ya.
Süslü " yağmur senin ?" dedi.
Baran"arkadaşım ya " dedi sırıtarak. Öldüğümü bir kez daha hissettiğim an. Arkadaşım dedi bana arkadaşım dedi. Sanki öpüşen biz değiliz,beraber uyuyan biz değildik. Pardon pardon biz diye birşey yoktu değil mi?. Yıkılıyordum,ağlamamak için zor tutuyordum kendimi süslü yüzüme bakarak sanki doğrulamak için konuşmamı istiyordu.
"Ahh evet arkadaşız tabikide" dedim yarım gülümsemeyle oysa ağlıyordum.
Süslü" oh oh bende sevgili sandım sizi ya ben betül " dedi.
Cevap vermedim, baran bey verdi ama " değiliz" sadece bunu dedi. Gerçekleri böyle açıkladı bana. Benim ona sen benim neyim oluyorsun sorularımın cevabıydı ama ben böyle beklemiyordum.
Betül" baran ya şuralarda bir yerde kafe var orada otursak ya özledim " dedi. Hehh elinden gidiyor yağmur baran sen hala burda bekle otur böyle.
Seni öldürmemi istemiyorsan susmalısın gerizekalı iç sesim.
Ve süslümüz konuşmasına devam etti tabi" ama baranla yalnız otursak ayıp olmaz demi " dedi.
"Sen önce kıçını ört sonra ayıp lafını kullan "diye içimden konuştuğumu zannediyordum sesli düşünmüşüm.
Kız bana " efendin tatlım birşey mi dedin " dedi he dedim o kıçın varya o kıçın sakin yağmur çok sakin ol.
"Demedim birşey gidin siz" dedim gözlerimi devirerek. Ve ayağa kalktığım gibi koşar adımlarla yürüdüm baran  arkadan"yağmur" diye seslensede duymazlıktan gelip kulaklığımı telefona takıp müzik dinleyerek yürümeye başladım.

Kaç saattir yürüyordum sahi. Önüme bile bakmadan yürüdüğüm kaç saatti.5 saattir yürüyordum ve artık o kadar çok yorulmuşum ki oturacak yer aramaya başladım ve evime çok çok uzaktaydım. Az daha ilerde açık hava konseri yapıyorlardı sokak sanatçıları bir araya gelmiş ve müzik söleni vardı. Kafamı dağıtmamın en iyi yolu olduğunu düşündüm ve yavaş yavaş oraya doğru ilerledim.

Herkes yer kapma çabasındaydı kavga edenler bile vardı. Allahım cok saçma şeyler için neler yapıyorlar. Sadece oturmak istiyordum ve burda ağlayıp haykırmak ama yapmıyacaktım. Baran beni arkadaş olarak görüyorsa bende onu arkadaş gibi görecektim. Ahh hadi ama yağmur gurur yaptın çocuğa hayvan gibi aşıksın diyen iç sesimin haklı olduğunu biliyordum ama aması yok artık baran bey nasıl istediyse onu yapacaktım. Arkadaşız. Diye düşünürken yanıma sarışın kıvırcık saçlı açıkçası bonus diyim yeşil gözlü çocuk geldi ve " merhaba gözü şişmiş prenses" diyince afalandım. Kötü mü gözüküyordum. "Sanada ondan " diyip kısa cevap verdim.
"Oooğ baya atarlıydı bu" dedi.
"Sana da by by " diyip boşladım. Çocukta mal gibi kaldı tabi. Şarkılar söylenmeye başladı etrafıma baktığım da bonus bana bakarak gülümsemişti yok artık ya bu çocuk çok sempatik ya gülüşü etkileyiciydi. Önüne dön yağmur önüne dön. Herkes iyice coşmuştu ve bir delilik yapmak istiyordum sahne gibi benzeyen yerin oraya gitmeye calıştım cidden çok kalabalık. Sonunda oraya ulaştığımda birine yaklaşıp bende şarkı söylemek istiyorum dediğimde baştan aşagı süzdü önce beni "sen iyi misin?" dedi. "Evet sadece söylemek istiyorum " dediğimde olumlu şekilde kafasını salladı 3 dk bekle dedi. Beklemeye başladım mikrofonla anons etti gönüllü bir arkadaşımız şarkı söyleyecek izninizle çağırıyorum diyerek beni gösterdi. Çok heyecanlanmıştım yavaş yavaş adamın yanına gittim sahneye çıktığımda herkes bana şaşkın şaşkın bakıyordu hallerime bakıyorlardı anlamıştım. Mikrofonu elime alıp heyy bana bakın beni görüyor musunuz bakın bana nasılım çok iyi mi duruyorum bu hayatta ne kadar iyi durabilirim Allah belanı versin Baran. Seni seviyorum Baran. Allah kahretsin ki seviyorum diyerek haykırmaya başlamıştım ta ki bonus çocuk beni sahneden indiresiye kadar. Ne yapmıştım ben. Bu kadar cesareti nereden bulmuştum. Bonus:"ağlamayı kes artık beni duymuyor musun sen?" Diye kulağımın dibinde bağırdı. Burnumu elimle silip çocuğa aval aval baktım evet bu iğrençliği yaptım. Çocuğa verdiğim tek cevap "beni eve götür" oldu. Ondan sonrası ne mi oldu?

Dikkatinize:
50 oydan sonra yeni bölüm gelecektir yarın yeni bölümden kesit verilecektir kendinize iyi bakın Allaha emanetsiniz 😊

BenimsinHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin