sana o çocuktan uzak dur demiştim

13.1K 421 15
                                    

Gördüklerim rüyaydı demi keremin bana dediklerini bile unutup keremin arkasında ki gördüğün yüz ahh olamaz demi o sapık olamaz.

Bunun ne işi vardı burda.Acaba kereme birşey yaparmıydı ki. Keremin elinden tuttuğum gibi okuldan çıkarttım. Kerem bana delirmisim gibi bakıyordu. Neyseki konuyu unutturup beraber yürümeye başladık. Kerem bana sarılmaya çalıştı ama ürpermiştim o çocuk birşey yapar diye ama sonradan aman bu fırsat kaçarmı diye sımsıkı sarıldım keremime o artık benimdi. Tamam yani henüz benim değildi. Kerem ;
"Yağmur artık bir cevap vercekmisin? " dedi.

"Ne cevabı" dedim bilmezden gelerek birdaha demesini istiyordum.

"Benimle çıkarmısın hı " dedi.

"Çikolata alırsan neden olmasın dedim." Ahh hadi ama yağmur kendine gel saçmalama diye kendimi silktim.

Kerem bana " ohh artık sevgilim misin? " diye sordu. "Galiba sevgilinim " dedim. Kolunu omzuma attı tamam daha öncede atmıştı ama bu sefer başkaydı sahipleniciydi.  Bende kolumu beline doladim öylece yürüdük saat geç olmuştu artık bu sefer Kerem bırakacaktı beni eve ama mahallenin başına kadar anlaşmıştık beni kıramıyordu seviyorum onu. Mahallenin başına kadar sarılarak sarmaş dolaş saçmalayarak yürüdük beni öperek ayrıldı yanımdan. Mahalledeki çocuklardan biri bana doğru gelip yağmur abla şu arada biri seni bekliyor çok acilmiş dedi. Bende kafamı onaylarca salladım "tamam canım" dedim. Oraya gitmeye korkuyordum aslında ama içimden birses hadi yağmur sen çatlarsın simdi git diyordu. Ve ben yine o sesi dinleyip gitmeye basladım. Tam adımımı ara sokağa atmıştım ki o çocuğu yani  sapığı görmemle eve doğru koşmam bir olmuştu birşeyler dedi anlamadım ama tek anladığım şey "sana o çocuktan uzak dur demiştim" di.

BenimsinHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin