Yıkılacaktım bitecektim gücüm kalmayacaktı

10.4K 335 74
                                    

Yağmurdan;

Annem öleli 2 ay olmuştu. 2 ay geçti ama yokluğu ilk günki gibiydi. Kerem 2 aydır soğuk davranıyordu ilk günlerdeki kerem gitmişti yerine bambaşka bir kerem gelmişti. Evde tek kalmaya korktuğum için yanımda Kerem duruyordu fakat gecenin bir yarısı uyandığımda keremin yatağı hep boş oluyordu. Sabaha kadar onu bekliyordum. Gelincede uyuyor numarası yapıyordum ama odama kadar çıkıp bana bakmayı bile düşünmüyordu.

Benden sıkılmışmıydı. Ama neden? Ben bu ilişki için çok mücadele etmiştim artık yoruluyordum ama ona hala ilk günki gibi aşıktım. Acaba başka birimi vardı. Saçmaladığımı düşünerek banyoya girdim. Duş aldıktan sonra odama geçip dolaptan iç çamaşırlarımı seçip üstüme salaş altıma taytıda seçtim üstümü giyinip sadece göz makyajı yaptım saçlarımı kuruttuktan sonra topuz yapıp merdivenlerden aşağı inmeye başladım kerem oturuyordu. Yanına gidip ne yiyelim bugün deyip yanağından öptüm. Bana gülümseyerek" pizza sipariş edelim" dedi.

"Niye? Ben yemek yapamıyor muyum?" diye dudak büzdüm. Ahh hayır ama dudak büzmek nedir ya.

"Hayır aşkım yorulma sen diye dedim " dedi. Bur dakika bur dakika aşkım mı dedi o şimdi ? Aşkım dedi aşkım oleyyy yuppiii diye içimden yarılmalardaydım.

"Bana ne dedin ne dedin " dedim.
"Yorulma diye dedim" dedi. Uff allam ya bu degil tabikide salak.

" ya hayır ondan önce ne demiştin " dedim sırıtarak.
"Hee aşkımm dedim aşkım" diyerek o çapkın o beni deli eden gülüsünü attı.
"İlk aşkım deyişin " dedim. Beni kendine çekerek kulağıma doğru yaklaşarak "çok mutlu oldun bakıyorum"dedi nefesini hissedebiliyordum boynumda.

"Yani şey tabikide mutlu oldum ya yerim seni " diyerek yanaklarını sıktım.

Bu çocuk beni mutlu ediyordu. Ahh bide ben ne düşünüyordum başkası var felan diye ne salağım ya.

Kerem; "ee hadi o zaman siparişi veriyorum " dedi kafamı sallayarak "tamam aşkım " dedim.

Yarım saat sonra pizzalar geldi. Dolaptan kolalarıda çıkartıp yemeye başladık. Oha ne öküzüz iki kutunun hepsinide yemiştik.

Hadi film seyredelim demiştim. Oda kabul etti "mısır patlatayım sende film seç " dedim. " tamam bitanem" dedi. Mısırı patlattım tabaklara cipsi kraker felan koydum içecekleride tepsiye koydum. Baktım çöpler birikmiş film izledikten sonra çıkartırım dısarı diye düşünürken kerem; "hadi yağmurr film hazır " dedi. "Geliyorummm" diyip içeri geçtim. Romantik bir filmdi. Not: seni seviyorum filmiydi. Filmi ağlayarak izliyordum. Önüm peçeteyle yığılmıştı. Kerem arada gülüyordu bana bende kızıyordum. Film bitti tam kalkıp tepsiyi mutfağa götürcektim kerem kendine doğru çekti beni. Şuan boynumu kokluyordu. "Çok güzelsin yağmur " diyordu. Hiçbirşey demedim içime korku bastı.

Boynumdan öperek dudaklarıma kadar geldi tam öpecekken telefonu çaldı. "Kerem telefonun çalıyor" dedim.

"Boşver telefonu " dedi. Telefon ısrarla çalıyordu. "Kerem şu telefonuna bak lütfen" dedim.

Homurdanmaya başlayıp telefonu açarak mutfağa doğru gitti. Merak etmedim değil yavaş adımlarla mutfağın kapısına doğru ilerledim.

Kerem; "kızım ben sana olup olmadık yerde arama demiyormuyum " diyip küfrediyordu birde.

Kötü olmuştun koltuğa doğru gidip oturdum. Kerem geldi. Kim diye sorduğumda abimdi diyerek geçiştirdi. Niye yalan konuşuyordu ki bana.

"Abindi öylemi? " dedim. "Evet" diyerek kısa cevap verdi. Üstelemiycektim ama bunun peşinide bırakmıycaktım. Mutfağa gittim çöp poşetlerini alıp dışarı çıkartıp çöp yerine koydum tam geri dönüyordum ki biri beni duvara doğru sıkıştırdı. Kim olduğuna hiç şaşmadım oydu o sapık. "Ne istiyorsun benden ben ne yaptım sana niye beni rahat bırakmıyorsun" dediğimde.

BenimsinHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin