bir an bitmesin istedim

9.8K 322 62
                                    

Keremden;

Baran yine arayıp her zamanki küfürlerini edip yağmurdan uzak durmamı söylüyordu. Herşey daha yeni başlıyordu abicim, üvey abicim.

Almam gereken daha çok intikamım vardı. Baranın sevdiği herşeyi teker teker elinden alacaktım. Başta yağmuru. O salak zaten bana asıktı onu kolay kolay elde edebilirdim. Baranın gözleri önünde ona acı çektircektim yağmur umrumda değildi,böylece baran da acı çekecekti. Herşeyi ama herşeyi elinden alacaktım. O nasıl benim herşeyimi elimden aldıysa bende onun herşeyini elinden alacaktım.

Belki baran kadar güçlü değilim,belki onun kadar acımasız olamazdım ama artık benimde vicdanım yok oluyordu.

Bugün baran beni küçükken sıklıkla gittiğimiz boş araziye çağırdı. Saat 2 de orada olmamı söyledi. Ne kadarda dediğini yapmak istemesemde o güçlüydü.

2 de tam orada oldum. Hala gelmemişti beyimiz. Söylenmeye başladım. 5 dakika sonra geldi.

"Ne var niye çagırdın beni buraya " dedim.

"Burda soruları ben sorarım o bok çeneni kapat" diyerek yanıma yaklaştı.

"Sana yağmurdan uzak dur dedikçe burnunun dibinde bittin, ona dokunmayacaktın, sana son kez diyorum eğer onunla hala evde kalmaya devam edersen, beni az da olsa tanıdıysan seni bitiririm " demişti.

"Sen zaten beni bitirdin BARAN ÖZTÜRK sen beni çoktan bitirdin anladınmı sende biteceksin." dedim.sinirlendiğini anlamıştım.
"Bir daha desene hadi " diye yanıma yaklaştı iyice. Sesimi çıkarmadım.

"Birdaha de " diye tekrarladı.sustum. Sinirden yüzündeki damarları kasıldı ve çok belli oluyordu. Suratıma doğru bir yumruk attı ve gitmeye başladı giderken

"Sen o bok çeneni birdaha açarsan , çenen diye birşey olmayacak bugünlük ucuz atlattın kardesim" diyerek gitti.

Kardeşim lafını bastırarak söylemişti.

Barandan;

Sırf benimle derdi var diye yağmuru kullanıyordu. Acı çekmemi istiyordu. Bunu başaramayacaktı.

Yağmurdan uzak durmasını son kez söyledim. Simdiye kadar dayandığım yeterdi. Yağmura gerçekleri anlatmaya çalışsam da anlamıyordu. Buna artık bir son vermeliydim. Yağmurumun yanında olmama çok az kalmıştı.

Yağmurdan;

Sabah uyandığım gibi banyoya girdim duş alıp üstümü giyindim. Saçlarımıda kuruttuktan sonra göz kalemi, eyeliner, rimelimide sürdükten sonra aşagı indim kerem yoktu. Gelmemişti gece eve.

Dolaptan bir elma alarak okula gitmek için dısarı çıktım. Kerem acaba okula gelir miydi? Düşünme yağmur bunları düşünme.

Okula geldim kübrayla eda yan yana oturmuş birşeyler konuşuyordu. Mertte orda öylece onlara bakıyordu iş garibim ya orda nasıl da yalnız kalmış ehehehehe. Koşarak gittim yanlarına "napıyorsunuz laann " dedim sırıtarak iyi gözükmem gerekti değil mi. Mutlu yağmur tablosunu göstermem gerekti.

Eda " akşam ki yatılı partiye kübrayı da çagırdım çok güzel olacakkk " dedi. Ardından kübra; " çok saracak birsürü dedikodu yapacaz oleyyy" diye kıkırdadı.

"Delisiniz yaa" dedim gülerek.

Mert: " Mertte gelsin demeyin zaten siz" dedi.
Kübra mertin kafasına bir kere geçirerek" höşşşt ne işin var lan o kadar kızın arasında " dedi. Edayla ikimiz mal mal onların şapşal konuşmalarını izliyorduk. Salaklar ya çok tatlılardı.

BenimsinHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin