Kutsal Bir Olay

4.6K 161 1
                                    

sağıma bir döndüm baran yanımdaydı. Bir derin ohhh çektim. Ama Baran'a ikinci defa bakışımda kaşının ve dudağının patladığını gördüm. Baranı sarstım
-"Uyan Baran bu halin ne ?" Dedim.
"Yağmur gözünü seveyim sonra uyandır yeni uyudum " demişti. Fazla zorlamadım banyoya girip duş aldım. Üstümü giyindim saçlarımı kurutmadan mutfağa indim. Kahvaltı hazırlamaya başladım masayı kurduktan sonra odama çıktım Baranı uyandırmak içindi ki Baran oda da yoktu. Banyonun kapısını tam açacaktım ki Baran açtı oha o vücut o saç. Gözlerimi yumup "şş-şey kahvaltı hazır diye geldim pardon" diyip gözüm kapalı şekilde geri geri giderken patt kapıya kafamı çarpmam bir oldu. Baranın pislikce gülüşünü duyunca utandım. Aşağı indim. Baran ıslık çalarak iniyordu aşağı hemde ustunde yine bir şey yoktu yani T-shirt yoktu. Tövbe yarabbim. Neyse oturdu masaya
"Böyle çıplak mı oturcaksın bir şey giysene üstüne" dedim.
"Ne o Yağmur hanım gözlerinizi alamıyorsunuz bakıyorum da vucudumdan " demişti. Allahım kızara kızara bir hal oldum.
"Kim ben mi bakıyorum ha ha ha çok komik"
"Ayy bakma utandım" dedi.
"Ayyy mı ooo Baran bey sen ayy mı dedin hahahah" diye dalga geçmiştim ki
"Çok konuştun sen" diyerek ağzıma peynir Sıkıştırdı. Ayy çok romantik değil mi ama ben bu cocuktan nasıl etkilenmeyim şimdi. Baranın yanında mutluydum.

"E artık anlatacak mısın seni kim morarttı böyle " demiştim. Sırf sinirlensin diye söylemiştim.

"Ne alakası var sadece kaşım çizilmis" dedi.
"E dudaklarını unuttun ona ne diyeceksin "
"Bak o konuda haklısın bir acıyor bir acıyor anlatamam öpsen geçer aslında " demişti. Aferin yağmur kendi tuzağına nasıl da güzel düştün öyle.
"Anlatmadın hala" diye geçiştirerek cevap verdim.
Pis pis sırıtmaya başladı bu sırıtmanın altında bir şey yatıyordu ama pekte uğraşmadım. "İyi sen sus anlatma bana ne ki hem" demiştim trip atarsam belki anlatırdı.
"Aynen canım sanane ki o yüzden boşver" demişti göz kırparak. Vay pislik söylemedi ya benim tekniklerim niye ise yaramıyor. Meraktan catlasamda konuşmadan kahvaltımı yaptım. Oda telefonundan bir şeylere bakarak yaptı. He tabi arada bana bakıp pis pis sırıtıyordu. En sonunda dayanamayıp "neye sırıtıyorsun sen?" Dedim.
"Çok güzelsin, biliyorsun değil mi?" Dediğinde kesin kıpkırmızı olmuştum. Konuyu degistirmem lazımdı.
"Kaçta geldin gece ? Niye bu haldesin ? " Diye sordum.
"Konuyu değiştirdiğinin farkında değilmiş gibi yapayım mı Yağmurcum" demişti.
"Ya hayır ama gerçekten de merak ediyorum. Niye yüzün bu halde"
Baran; "Kimin yaptığını bilmiyorum. " Demişti.
Yalan konuşuyordu bana ne demek bilmiyordu. Bilmediği kişi bunu niye dövsün ki. Bir şeyler sakladığını düşünmeye başlamıştım.
"Benden bir şeyler saklamıyorsun değil mı? " dedim.
"Hayır Yağmur artık kapatırmısın konuyu " dediğinde sinirlenmiştim. Benim bilmeye hakkım yok muydu yani kesin saklıyordu bir şeyler. Masadan kalkıp "iyi be ne halin varsa gör böyle patlatsınlar seni umrumda değilsin" diye resmen yüksek bir sesle demiştim. Baran'ın karşısında hemde Baran yani altını çize çize söylüyorum bağırmıştım. Sinirlerime hakim olamamıştım ama napabilirdim ki. Baran'ın sessizce benim gidişimi izlediğini de farketmedim değil. İnsan niye sinirlisin gel otur konuşalım felan der duygusuz mal. Neyse pekte konuşmayı düşünmüyordum çocukluk yapıp küs kalacaktım. Bir yanımdaki ergen kız davranışlarımı tabiki öldürmemiştim. Mutfaktan yavaş yavaş ayrılırken Baran'ın bana bakmaya devam ettiğini farketmedim değil. Biraz ürpersemde kararlıydım. Hep bı yalan hep bı olay hepsi de Barandaydı. Bir çocuk nasıl bu kadar sorumsuz olabilirdi. Güveniyordum tabiki çünkü bana zarar vermeyeceğini hatta verdirtmeyeceğini biliyordum ama artık kendisine çeki düzen vermesi gerekmez miydi?
Odama çıktım hala uykum vardı okula felanda gitmeyi hiç düşünmüyordum. Bu aralar hiç derste dinlemiyordum. Hatta hocalardan bir sürü nasihat bile dinledim. Allah'ım zekilik akarken nasıl bir anda gerilemiştim neyse umursamıyordum sonra bir ara toparlarım diye düşünürken kendimi uykuya verip yastıkparçamla uyuyakalmıştım.. Uyurken beni bir terleme basmıştı ve boynumda bir kol aman Allah'ım Baran bari uykuda rahat bırak ya diye düşünürken kolunu ittirmeyi ihmal etmiyordum tabiki. Neyse ben çabalasamda o kol gitmiyordu. Sonra birden kendisi kaldırdı kolunu ve belime doğru sardı. Sonra kendine çektirdi. Ve şöyle mırıldandı;
-"İşte bu koku" . Şuan sindirmeye çalışıyordum dediği şeyi. Pis mi kokuyordum yooo. Acaba terledimmi diye düşünürken. Mırıldanmaya devam etti " en sevdiğim " diyip burnunu boynuma gömdü. Huylanmıyor değildim. Ama hoşuma da gitmişti. Birazda kızgındım doğrusu ama geçmişti. Ve yine ne oldu bilin bakalım. Tabiki kutsal bir olay. Baran'ı sarsıp. "Baran sana bir şey demem lazım şu elini çeker misin önce " dedim.
Baran " Hayır çekemem böylede söyleyebilirsin " dedi.
" İyi peki sen bilirsin eğer az daha kolun vücudumda olursa üstüne işerim benden söylemesi, çok sıkıştım. " dememle.
"Uf Yağmur yine mi ya" demisiyle kolunu birden çekmesi bir oldu. Farkettirmedim ama banyoya uçar adımlarla ilerleyip işimi hallettim. Banyoya girmisken tabiki dişlerimi yine fırçalamayı unutmamıştım. Garip bir alışkanlıktı benimki günde 10 defa da banyoya girsem o dişlerim her seferinde fircalanacaktı. Neyse işimi hallettim. Odama geçtim baktım Baran yok. Merdivenlerden aşağı inerken bir konuşma sesi geliyordu. Teki bilindik bir sesti. Tabiki Baran. Ama diğeri yabancı bir sesti daha önce hiç duymadığım,kimdi acaba diye hızlıca indim. Gördüğüm manzara beni şok etmişti.



--
Asıl olay yeni bölümde başlıyor. Yorumlamayı ve oy vermeyi unutmayınız.
--😘

BenimsinHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin