kerem şimdi de nolur

15.4K 417 23
                                    

Eve girdiğim gibi odama çıktım.Olanları yavaş yavaş sindirmeye çalışıyordum. Hayır yani kim oluyor da benim hayatıma burnunu sokuyor nasıl beni öpebilir, nereden tanıyor beni, ben onu tanımıyorum. Acaba beni başkasıyla mı karıştırdı yoksa beni niye öpsün benimsin mi demişti o bana. Yok canım yaşadığım şey beni her ne kadar kötü hissettirse de bunun tekrarı olacağını düşünmüyorum. Ya olursa? Hayır olmayacak Yağmur. Kereme odaklanır mısın? Seni öptüyse de öptü aynı şeyle karşılaşmazsın dikkat edersin olur gider. Ama yaa? Kendi kendime konusmam bittiyse bugünün iyi zamanlarına odaklanır mısın? Peki Kereme desem mi ?

Kereme demeli miyim diye düşünürken telefonum titremeye başladı arayanın kim olduğuna bakmak için cebimden çıkarttım telefonun ekranına baktıgımda kocaman sırıttığımı farkettim arayan Keremdi bekletmeden açtım hemen telefonu.
Kerem-"Yağmur eve gittin mi?"dedi.
Ben- "Evet geldim biraz önce dedim." Kerem iyisin demi? Diye sordum.
Kerem- Çok iyiyim Yağmur sana yarın çok önemli birşey diyeceğim  dedi o tatlı gülümseme sesiyle beraber.

Allahım yok yok ben kesin aşık oldum diye düşünürken dalıp gitmişim.
Kerem- Yağmur?
-Heyy. Ses ver ama deyince öteki dünyadan tekrar buradaki dünyama döndüm.
Ben-"Kerem nolur simdi de valla çatlarım yarına kadar " dedim. Ama ne kadar yalvarsamda demedi. Telefonu artık kapatmıştık ne kadar kapatmak istemesekte o muhteşem ses yüzünden kapatmak zorunda kalmıştım kim mi ?
Annem...

-"Yağmur hadi kızım yemek hazır.
-yağmurrrrrr hadi dedimm.
-Yağmur terlik geliyo bakk" lafını duyunca telefonu kapatmıştım.Demiştim  demi benim annem değişik diye.

Aşagı inip yemeğimi yedikten sonra vazgeçilmezim olan odama çıktım ders çalıştıktan sonra uykumun geldiğini anlayarak kendimi uykuya bıraktımm.

**********

Sabah yine annemin meşhur laflarıyla kalktım kadın bana işkence yapıyor resmen ya.
Elimi yüzümü yıkadıktan sonra üstümü giymek için dolabı açtım iki saat düşünme sonucu rastgele pantolon t-shirt seçtim . Üstümü giyinip yemeği alel acele yedim okula geç kalıyordum. Okula geldiğimde direkt sınıfa çıktım kübranın yanına gitmeden keremin yanına gittim heyyy çabukkk de bakalım şu önemli şeyi diye çekiştirdim.
Kerem- "Ya yağmur sanada günaydın dedi "ve herkesi kıskandıracak bir gülüsüyle beraber. Bu çocuğa hayranım.
Ben-Kerem ya ben sabahı zor ettim de cabukk.( tabikide horul horul uyudum bu pembe bir yalan ).
Kerem- Hoca geldi hadi hadi geç yerine diye beni yolladı. Piss öküz ya bugün kereme bakmaktan hiç ders dinlenedim evet evet ben cidden ders dinlemedim. Keremin yanına gittikçe söyle diye çıkışı bekle küçük hanım diye yolladı beni. Sonunda çıkış saatimiz geldi ben tam keremin yanına gidecektim ki sınıfımızın sürtük kızı keremin yanında gördüm bir kaç dakika bekledim gitmesini ama Beren hala gitmemişti bir dakika bir dakika beren keremin yanağını mı öptü. Keremin yanağını beren öptü. Yok rüya bu demi. Hızlıca keremin yanına gidip;
-İşin olduğunu söyleseydin beklemezdim diyerek ikisinede sinirli sinirli baktım.
Ben gidiyorum kerem sana işinde başarılar deyip çıktım hayır ama ben niye ergence trip attım ki çocuğa şimdi. Tam okulun kapısından çıkıyordum yerde bi kutu gördüm üstünde benim adım yazıyordu açsam mı diye şüphe ettim ama dayanamayıp açtım içinde keremle benim birsürü fotoğraflarım vardı ve küçük birde not tam okuyacaktım arkamdan kerem geldi ve ;
-Seni seviyorum. Benim sevgilim olur musun? Benimle birlikte gülmek, ağlamak, eğlenmek, üzülmek ister misin? 

Kereme doğru bakarken gördüğüm manzarayla şok icerisindeydim. Nasıl olur ? O...

Not: yeni bölümü yarın yayınlamayaya çalışacağım :)

BenimsinHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin