4. BÖLÜM "MERAK"

612 36 20
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bölüme Başlama Saatiniz:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bölüme Başlama Saatiniz:

Zaman hızlıca aktı ve neredeyse onunla 1 haftadır aynı odayı paylaşıyorduk, aramızda nadiren geçen konuşmalar dışında pek sesini duymuyordum gününü, kitap, sigara ve uyumakla geçiriyordu.

Bense ilk akşam ki gibi silindikçe onu koluma çizmeye devam ediyordum daha az uyuyordum belki ama bundan da şikayetçi değildim, bütün gün yaptığım tek şey oturup onu izliyordum ve diğer insanlardan ne farkı olduğunu anlamaya çalışıyordum ama ne kadar denesem de bulamıyordum.

O her zaman yaptığı gibi yatağında oturmuş bir elinde okuyarak sonuna varmak üzere olduğu kitabı ve diğer elindeki sigarasını içiyordu, onu izlediğimi tabi ki de fark ediyordu ama bir şey söylemiyordu bende bunu tuhaf buluyordum işte.

Aslında ona bakmamın diğer sebeplerinden biri onun bu büyüleyici güzelliği dışında neden burada olmasıydı, neden buradaydı, kolunda ki kesikleri neden yapmıştı ne yaşamıştı ki buraya gelmişti.

"Seni izlememden rahatsız olmuyor musun?"

Sigara olan eliyle bitirdiği sayfayı çevirdi ve sigarasını içti ama gözleri her zamanki gibi bana hiç değmedi.

"Âşık olmak suç değil ki"

Ah şimdi anlamıştım neden bana bir şey demediğini, ona âşık olduğumu ve bunun için onu izlediğimi düşünüyordu, oysa daha ben hoşlantının nasıl bir şey olduğunu bilmeyen bir kızdım.

"Sana âşık olduğumu mu düşünüyorsun?"

Ona âşık olmadığımı düşünüyordum her ne kadar duygu kaybı yaşasam da en azından psikoloğumun bana verdiği kitaplarda aşkın böyle bir şey olmadığını anlayabiliyordum.

"Değil misin?"

"Bilmem değilim bence, şu ana kadar okuduğum her kitapta aşkın el terlemesi, ayaklarının titremesi ve kalp çarpıntısı yaptığını okumuştum ama ben onların hiçbirini yaşamıyorum"

"Aşk bu değil sen benim dişçi randevuma gittiğim zamanki halimi tarif ediyorsun"

Ne demek istediğini anlamamıştım ama bunu ona söylemedim. "Ben sadece 8 ay üzerine ilk kez birini merak ettiğim için bunun nedenini anlamaya çalışıyorum"

Tekrardan bir sayfa çevirdi ve sigarasını içti, nasıl yapıyordu hem benimle konuşup hem de kitabını okuyordu merak ediyordum. "Merakının neden olduğunu o kişiyi izleyerek anlayamazsın"

"Bunu nasıl anlarım peki?"

Onunla ilk kez bu kadar uzun konuşuyorduk ve bu beni onu merak etmeme daha da itiyordu

"O kişiyi çözmen lazım"

"Ne yani neden olduğunu anlamam için seni çözmem mi gerekiyor"

Gözlerimi ondan çektim, koluma çizdiğim yüzüne baktım ve aklıma onun hemen sağ kulağının altında küçük bir ben eklemem gerektiğini not aldım.

"Belki de" 

Bölümü Bitirme Saatiniz:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bölümü Bitirme Saatiniz:

Umarım bölümü beğenmişsinizdir.

Bölümler kısa olduğu için haftanın iki gün günü bölüm gelecektir.

Diğer bölümde görüşmek dileğiyle.

Ruhsal TemasWhere stories live. Discover now