XXVI

495 45 43
                                    

26.Bölüm;Bin tane öpücük

"Bin kere öpersen sana aşık olurum."

Efeye baktım "Ne yapıcaktın,beni Babana öldürtecek miydin Esila?" başımı onaylamazça salladım.Şu an çok korkunçtu.

"B-ben Babam ile konuşurum o sana bir şey yapmaz." saçımın bir tutamını kulağımın arkasına sıkıştırdı "Güzel kızsın ona lafım yok ama beni aptal sanmakla hata ettin." gözlerine baktım "O gün okulda Abim ile konuşmamı duydun,Keremi öldürmek istediğimi duyup Kereme yetiştirdin.Kerem'e çok mu aşıksın?"

Yutkundum "Ben Kerem'e aşık değilim." kaşlarını kaldırdı "Niye ona o zaman duyduklarını anlattın?"

"Çünkü o benim Arkadaşım." bana yaklaştı "Umarım öyle kalır Güzellik yoksa.." gözlerimi kırpıştırdım "Yoksa ne?" derin bir nefes aldı "Benden başkası olmasın Esila,bunu bil yeter."

Derin bir nefes aldım "Ne demek istiyorsun sen?" dedim hafif bir sinirle "Seni seviyorum,ve Keremin etrafında dolanmasından haz etmiyorum demek istiyorum!"

İşte o an şok oldum,beni seviyordu!

"Biliyorum,bana aşık değilsin ama zamanla o da olucak." değip yanağıma bir buse bıraktı.Ayağa kalktım "Ben gideyim Efe,pansumanın gerisini yaparsın."değip kapıya yöneldim "Seni seviyorum bunu unutma." dediğinde duraksayıp ona baktım "Beni sevdiğin için teşekkür ederim." değip evden çıktım.

Derin bir nefes aldım.Hem korkunçtu,hemde değişik.Sonuçta bana aşık olmuştu.Aşık etmeyi başarmıştım o zaten kolaydı,peki ya aşık olduğuma inandırmak işte o,en zoru!

Telefonumu çıkarıp Keremi arayacaktım ama telefonum çalmaya başladı "Biraz ormana doğru yürü arabam orda." dediğinde cevap vermeden kapatıp yürümeye başladım.

Arabaya binip kemerimi taktım "Ne oldu?" Kereme baktım "Ne yaptı?" kaşlarımı çattım "Bir şey ya-" başını salladı "Yapmış korkmuşsun." dedi ve yüzümü avuçlarının arasına aldı kaşlarımı kaldırdım bu nerden biliyordu korktuğumu.

"Babamı biliyor." dediğimde gözleri pörtledi "Sen mi söyledin?" başımı salladım "Abisinin patronuymuş abiside bunu dövmüş işte niye patronumun kızıyla takılıyorsun diye." Kerem baş parmağı ile yüzümü okşamaya başladı.İstemsizce gözlerimi kapadım.

Derin bir nefes aldım "Keremin etrafında dolanmasından haz etmiyorum dedi,tek o olucakmış başkası olmayacakmış yoksa.." gözlerimi açıp o simsiyah harelere baktım "Yoksa ne?" diye sordu.

"Demedi." ellerini çekeceği sırada ellerimi ellerinin üstüne koydum. "Esila bırak ben ona yoksa ne olurmuş deditireceğim." başımı onaylamazca salladım "Ya o kim ki böyle bir şey söylüyor ya!" derin bir nefes aldım "Bana aşıkmış."

Kerem yutkundu "Sana aşık olmamak mümkün mü?" diye mırıldandı,duymamazlıktan gelip "Hı?" diye sordum "Şey sevgili oldunuz mu?" çıkladım "Ben ona aşık değilmişim ama olucak mışım." sırıttı "Tabii olursun başkasına aşık olmazsan Efe'ye aşık olursun."

Başımı yana eğdim "Ne demek istiyorsun?" gülümseyip ellerini yüzümden çekmeden yanaştı ve baş parmağı ile yüzümü okşamaya başladı "Şunu demek istiyorum." diyerek az daha yanaştı ve yanağıma bir öpücük bıraktı "Bu yüz otuz iki oldu,bin olunca aşık olucaksın." kaşlarımı çattım.

"Nasıl yani?Sen beni Bin kere öpünce aşık mı olucağım?" gülümsedi "Küçükken öyle demiştin."

Geçmişten kesit;
(Keremin ağzından)

Sahte Sevgili OperasyonuHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin