XXII

553 48 20
                                    

22.Bölüm;Lunapark

"Annem hep 'İnsanı güzel yapan görünüşü değil bakışlarıdır'der,sanırım haklı senin şu bakışların seni olduğundan daha güzel yapıyor sahte Rapunzel."

Lunaparka geldiğimizde tam içeri geçecekken Efe'nin telefonu çaldı "Alo..ne?Tamam...geliyorum." çatık kaşlarla Efeye baktım "Şey Güzellik Abim bıçaklanmışta ben gitmem lazım." gözlerim pörtledi "Bende geleyim." başını onaylamazca salladı "Ben sana taksi çağırayım evine git."

"Gerek yok ben kendim dönerim,sen abine git ve banada haber ver." burukça gülümsedi ve yanımdan hızlıca gitti.

Acaba Babam mı bıçaklamıştı Efe'nin abisini?

Omuzuma atılan kol ile başımı yukarı doğru çevirdim Kerem sırıtarak bana bakıyordu "Naber?" dediğinde kaşlarımı kaldırdım "İyi senden?" sırıttı "Bendende iyi." gözlerimi sevirip "Allahım ya." dedim gülerek.

O da azcık eğilip yanağımı öptü.Niye bu beni durmadan öpüyordu?Gerçi bügün ilk defa öpmüştü.Tekrar ard arda öptüğünde onu ittim "Sırnaşma be!"

Kaşlarını kaldırıp "Allah Allah." dedi ve kolunu omuzuma attı.Beraber yürümeye başladığımızda Kereme baktım o da bana bakıyordu.

"Ne oldu niye bakıyorsun?" gülümsedi "Bakamaz mıyım?Sonuçta Keremin kızısın." omuzuna vurduğumda güldü.Ferhatla Müge yanımıza gelince onlara baktım.

"Hadi Ferhat siz Müge ile atlı karıncaya binin." dediğimde Ferhat bana anlamayarak baktı yanına gidip "Ayarla dedin ya kızı al işte kızla dizilerdeki gibi eğlen." Ferhat bana bakıp gülümsedi ve yanaklarımı sıktı "Akıl küpüm."diye fısıldadığında güldüm.

Kerem beni belimden tutarak kendine doğru çekince ona baktım o sırada Ferhat Mügeyi elinden tutarak çekiştirmeye başlamıştı.

Onlara baktıktan sonra tekrar Kereme dönmemle dibime girdiğini fark etmem bir oldu.

Sıçradığımda Kerem sırıttı ve yanağıma bir öpücük bıraktı.Kolunu omuzuma attıktan sonra yürümeye başladı,doğal olarak bende yürümeye başlamıştım.

"Şimdi sen Pamuk şekeri istemiştin Efe'den değil mi?" başımla onayladığımda standlardan birine gitti "Bir tane pamuk şeker." Pamuk şekeri yapan çoçuk bana döndü baktı..baktı..baktı.En sonunda Kerem "Ne bakıyorsun Lan?" diye sorunca çoçuk sıçrayıp Kereme baktı.

"Şey Hangi renk olsun." Kerem başını bana çevirdi "Hangi renk istersin?" Oha yani demin çoçuğa o kadar sinirliyken bana döndüğü an küçük bir yavru kediye dönüşmüştü,yada daha doğrusu küçük bir Ayı'ya.

"Mavi." dediğimde çoçuğa döndü "Duydun hadi." kaşlarımı çatarak ona baktım "Az nazik olsana Ayı!" gülümsedi "Olmazsam ne olur Rapunzel?" gözlerimi devirdim "Şimdi bir şey derdimde küfür etmek istemiyorum."

Çoçuk bana pamuk şekeri uzatınça tam alıcakken Kerem aldı ve yürümeye başladık "Versene!"diye çıkıştım iki de bir almaya çalışıyordum ama beyefendi yukarıya doğru tutuyordu.

Sırıttı "Öpersen veririm." dedi ve eğilip yanağını bana döndürdü "Ya of Kerem." sırıttı,sırıtınca yanağında bir gamze oluştu.Allahım sana geliyorum.

"Of yok Esila,öpmek var." gözlerimi devirip gamzesinden öptüm,gülümseyip Pamuk şekerini bana uzattı ve kolunu omuzuma attı.Pamuk şekerimi yemeğe başladım.

Keremde benim pamuk şekerimden almaya çalıştığında eline vurdum "Oldu ya,hem öpücüğü al,hemde pamuk şekerinden ye yok öyle hayat." Kaşlarını çattı "Allah Allah!"

Sahte Sevgili OperasyonuDonde viven las historias. Descúbrelo ahora