XV

640 56 46
                                    

15.Bölüm;Küçük Esila

"Küçük Esila zaten hiç değişmemiş,değişmesinde."

Eve geldiğimizde Kerem anında arabasının yanına gitti "Oğlum!Ne oldu sana!" deyip arabasını elledi.

Ben yüzümü buruştururken Ferhat kendini gülmemek için zor tutuyordu "Lan çizmişler!" deyip bize döndü Kerem.

Oha!Gözleri dolmuştu resmen.

"Kerem ne dert ediyorsun yaptırırsın." dedi Ferhat,Kerem onun yanına gidip yakalarından tuttu "Oğlum alay etme benimle döverim seni!" onu bırakıp "Yürü git evine!" diye kükredi.

Ferhat "Ay iyi be sanada iyilik yapmak öneri vermek yaramiyor." dedi ve Mügenin elinden tutarak gitmeye başladı.Müge ondan kurtulmaya çalışıyordu ama Ferhat bırakmıyordu.

En sonunda ikiside arabaya binip gittiler.Yavaşça Keremin yanına gittim.Arabası baya çizilmişti kesin babam yapmıştı bunu.

"Özü-" sözümü kesip bana döndü "Özür dileme senin suçun değil." ellerimizi birbirlerine kenetleyip eve girdi her yer dağınıktı.

Beni birden kucağına aldığında küçük bir çığlık attım "Kerem ne yapıyorsun?"diye sorduğumda gülümsedi ve üst kata çıktı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Beni birden kucağına aldığında küçük bir çığlık attım "Kerem ne yapıyorsun?"diye sorduğumda gülümsedi ve üst kata çıktı.

Beni yatağa yatırıp üstümü örttü ve yanıma yattı.Dirseyini yatağa,başınıda eline yaslayıp bana üsten baktı "Hadi uyu."

"Eee aşağısı toplanmi-" dudağımı baş parmağı ile okşamaya başladığında susup gözlerine baktım "Sen dinlen,ben yaparim." dediğinde ağzımı açamaya yeltendim ama beni susturdu "Bir kere itiraz etme be Rapunzel."

Elini dudağımdan çekip saçlarımı okşamaya başladığında hiç bir şeyi umursayıp ona iyice yanaşıp kollarımı boynuna doladım.

Saçlarımdaki eli durmuştu,belli ki bunu beklemiyordu.

"Esila'ya ne yaptınız?Bu o değil çünkü." kıkırdayıp ona baktım "Ne yalan söyliyeyim yanında uyumak rahat." başımı kolunun üstüne koymuştum ve kollarımda boynuna sarılıydı,şu an benden konforlusu yoktu.

"Ben sen uyuyunca aşağıları toplayacaktım Esila,ama sen böyle yaparsan seni izlemekten başka bir şey yapamam." omuz silktim "Valla Keremcim,beni ilgilendirmez ben uyuyacağım."

Gülümsedi ve saçlarımı koklaya koklaya öptü "Tamam sen uyu ben seni izliyeyim.Sonra toplarım aşağıları."

Başımı kaldırıp gözlerine baktım "Bir çoçukluk anımızı anlatsana." gülümseyip bir tutam saçı kulağımın arkasına sıkıştırdı.

"Benim dövüldüğüm anıyı mı dinlemek istersin,yoksa senin bir kızı dövdüğün anıyı mı?" küçük bir kahkaha attıp "İkiside olurdu ama sen bana benim kızı nasıl dövdüğümü anlat."

Sahte Sevgili OperasyonuWhere stories live. Discover now