XXV

501 46 81
                                    

25.Bölüm;Güzelim

"Sen bana kıyamazsın ki Güzelim."

Şu an hepimiz sırılsıklam bir şekilde birbirimize bakıyorduk.Ferhat bize sinirlenip üstümüzü musluk başlığını çıkartarak ıslatmıştı.

"Şey ben havlu getireyim." dedi Müge ve banyoya yol aldı "Mutfağın içine ettin." Dedi Kerem Ferhata bakarak "Tipine bakılırsa senin ağzına etm-" Kerem Ferhata bir tokat patlatınca Ferhatın sözü kesildi.Sonra ikiside kahkaha attı.

Tezgaha oturdum.Telefonumun çalma sesini duyunca etrafıma bakındım Ferhat telefonumu bana uzatınca "Teşekkür ederim." değip öpücük attım.

Tabii Kerem buna bozulmadan durur mu?Asla!

"Dünyanın en Güzel kızı acaba şu an ne yapıyor?"  'İltifatın yüzünden midesi kalkıyor' diyemediğim için "Hiç Mügelerdeğim.Sen?" dedim.

"Efe şu mağzayada gireriz değil mi?" arkadan gelen bir kız sesini duyduğumda kaşlarım çatıldı "Sen meşgulsün galiba ben kapatayım." değip kapadım.

Kerem ve Ferhat bana bakıyordu "Ne dedi?" dedi Ferhat merakla "Hiç." değip tezgahtan indim ve Mutfaktan çıktım.

Biraz üzülmüştüm ama çok değil,üzüldüğüm şeyde operasyonun işlememesiydi.

Belime sarılan kollarla sıçradım "Ne oldu?" dedi Kerem ve yanağıma bir öpücük bıraktı "Bir şey yok." dediğimde beni kendine çevirdi "Var bir şey."

Derin bir nefes aldım "Efenin yanında bir kız vardı." kaşlarını kaldırdı "Eee?" derin bir nefes verdim "Ee'si şu ki,Operasyon işlemiyor." sırıttı ve kollarını belime sarıp beni kendine doğru çekti "Yani Efenin başka kızlarla takıldığına değil de,Operasyonun işlememesine üzülüyorsun."

"Evet." dediğimde gülümsemesi genişledi "İşte Keremin kızı!" değip yanağımdan öptü ve gitti.

"Oşto Koromon kozo!" diye onu taklit ettiğimde "Taklit etme duyuyorum Rapunzel."diye bağırdı Mutfaktan.Gözlerimi devirip gülümsedim.

Telefonum çalınca kaşlarımı çatarak ekrana baktım yine Efe arıyordu telefonu oflayarak açtım "E-esila." Efenin kötü gelen sesiyle kaşlarım çatıldı "Efe iyi misin?" Müge yanıma gelip elime havlu tutuşturdu.

"S-sana ihtiyacım v-var." sesi çok kötü geliyordu "Tamam sen bana konum at ben geliyorum." değip telefonu kapadım ve Mügeye baktım "Ne oldu?"

Derin bir nefes aldım "Bilmiyorum ama Efe'nin bana ihtiyacı var." değip Mügenin odasına girdim "Burdan bir kaç kıyafet giysem sorun olmaz değil mi?"

Müge gülümsedi "Kendininmiş gibi davran." bende teşekkür edip dolabı açtım bir kot bir tişört birde hırka çıkarıp giydim.

Telefonumu yataktan alırken Efe'nin konum attığını gördüm.

Odadan çıktığımda karşımda Ferhat ve Kerem vardı "Ne olmuş Efe'ye?" diye sordu Ferhat "Bilmiyorum sesi çok kötü geliyordu,ben gitmem lazım." değip gitmek istediğimde bileğimden tutuldum "Ben seni götürürüm."

Başımı onaylamazca salladım "Seni yanımda görmesi iyi değil Kerem." Kerem derin bir nefes verip askılıktaki çeketini aldı ve bana giydirdi.

"Çeketin yok çıkarma bunu hasta olursun yoksa." dediğinde başımla onayladım saçlarımdan öptü ve gitti bende hemen evden çıktım.

Yürümeye başladım ve bir taksi durdurdum.Efenin attığı konumu gösterip arkama yaslandım.Çeket aynı mis gibi Kerem kokuyordu.

Yani mis gibi derken Parfümü güzel çoçuğun,yanlış anlamayın.

Sahte Sevgili OperasyonuHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin