XX

571 51 62
                                    

20.Bölüm;Özür dilerim

"Ama sen böyle soğuk davrandıkça kalbim acıyor,hem sen ağladığında hem sen böyle davranınca acıyor."

Kerem yürümeye başlayınca göğsüne defalarca vurdum "Bırak beni!Kızgınım sana bırak!" Beni bırakmıyordu ve ayrıca sırıtıyordu.

O sinir bozucu sırıtmasına daha fazla dayanamayıp ona bir tokat attım.Öyle sert atmıştım ki yüzü yana çevrildi.

Bana baktığında korkuyla baktım ona.Bir kere Babamada karşı gelmiştim..

Geçmişten kesit;
(Esila'nın anlatımıyla)

Babam beni acımasızca defalarca döverken çenemi sertçe kavradı "Geberemedin!Bir gebersen her şey yoluna girecek ama s-" konuşmasını daha fazla dinlemeyip ona sert bir tokat attım.

Yüzünü yine bana çevirdi ve başımı tüm gücüyle yere doğru fırlattı.Başım acıdığı için inledim.

"Babana el kaldırdın ha!"elini kaldırdı ve sertçe yüzüme bir tokat attı.

Sanki o tokat bir kez daha atılmış gibi acıyla inledim "Ne oldu bir şeyin mi var?"diye soran Kereme hayretle baktım.

Bana kızmamıştı,aksine benim için telaşlanıyordu. "Bir şeyim yok,bırak artık beni."

****

Hele şükür eve geldiğimizde Kerem beni dikkatlice koltuğa bıraktı ve ıslanmış saçlarımı yüzümden çekti "Bak Es-" sözünü kestim "Bana açıklama yapma Kerem.Sen bana inanmadın ve güvenmedin bu kadar!"

Derin bir iç çekti "Allah benim belamı versin!" dediğinde başımla onayladım "Evet versin."

Tövbe yarabbim verme onun belasını ne kadar Ayı olsada iyi çoçuk ben sadece onu sinir etmek için Evet dedim verme Allahım onun belasını lütfen.

Amin

Doğrulmak isteyince karnıma giren ağrı ile birlikte acıyla inledim.Kerem yanıma koşup "Ne oldu?Dikişlerin mi patladı?" diye sordu,ona çatık kaşlarla bakıp "Seni ilgilendirmez." diyerek kalktim.

Yukari çıkıp duş aldım ve üstümü değiştirip yatağa girdim.Yatağa girer girmez Keremin bana bağırması aklıma gelince elimde olmadan ağlamaya başladım.

Niye öyle bağırmıştı ki?

Odanın kapısının açıldığını duyduğumda hemen uyuyormuş gibi yaptım zaten yorganın altındaydım.

Başımdaki yorgan yavaşça çekilince uyuma rolüme devam ettim. "Ben harbi Ayıyım,o kadar haklısın ki." Tabii ki haklıyım ne sandın?

"Seni bu kadar kırmak istemiyordum,o an sinirlenmiştim.Birden öyle bir şey görünce korktum,aynı zamandada sana birisinin Aşkım demesi sinirimi bozdu.Her şey o Deniz yüzünden.Ama ben ona yapıcağımı biliyorum."

Hem konuşuyor hemde saçımı okşuyurdu "Ama sen böyle soğuk davrandıkça kalbim acıyor,hem sen ağladığında hem sen böyle davranınca acıyor." yanağımı öpünce tüm vucudum ısındı "Saçınıda kurutmamışsın.Daha çok hasta olucaksın." Tekrar bir öpücük bırakıp geri çekildi.

Yatağın diğer tarafı çökünce kaşlarımı çattım.Belime dolanan kollarda şaşırmama neden olurken "Özür dilerim."diye mırıldandı.

Dolan gözlerimi açıtım ve ona doğru döndüm.Yanağına elimin izi çıkmıştı.Çok sinirlenmiştim ama o an,banada hak verin yani.

Sahte Sevgili OperasyonuHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin