XIII

651 59 59
                                    

13.Bölüm;Mutlu olmak

"Kerem her zaman Esila'yı,Esila'da her zaman Kerem'i mutlu edecek."

Beni Koltuğa bırakıp "Bir yerde ağrın var mı?"diye sordu "Yok sadece belim biraz acıdı o kadar."

İyice yanıma gelip baş parmağıyla dudağımı okşamaya başlayınca kaşlarımı çattım "Kerem ne ya-"sözümü kesti "Düşerken dudağını ısırmışsın kanıyor."anında elim dudağıma gitti.

Kerem hemen mendil alıp dudağıma bastırdı ve bunu yaparkende saçımı okşamaya başladı "Yapma uykum geliyor."diye mırıldandım gülümseyip devam etti "Sen uyurken ben kahvaltıyı hazırlarım hadi kapa gözlerini." onu dinleyip gözlerimi kapadım ve kendimi uykunun kollarına bıraktım.

Aldığım güzel kokularla direkt kalkıp mutfağa girdim.Kerem Tost yapıyordu!

Yavaş ve sesizce arkasına gelip tam tostu alacaklen bana doğru döndü ve ikimizde sıçradık.

"Esila ödümü kopardın." kıkırdayıp elindeki tabaktan bir tost aldım "Ağrın var mı?İyisin değil mi?" ofladım "Kaç kere daha sorucaksın?İyiyim,iyi yok bir şeyim benim.Hem Babamın beni bıçaklamadığına şükür ediyorum ben."

Kaşlarını çatıp yüzümü süzdü "Babanı hala sevi-" başımla onayladım.Babamı tabii kide seviyordum.O bana bu dünyada Annem ve Abimden kalan tek şeydi.

Tam ağzını açtığında Keremin telefonu çaldı.Cebinden çıkarıp baktığında kaşlarını çattı "Ne var Efe?" dedi direkt.Merakla ona yaklaşıp dinlemeye çalıştım ama hayvan gibi boyu vardı.

"Sana ne?..Seni ilgilendirmez..bilmeme gerek yok.."zıplayarak telefonu almaya çalışıyordum ama Kerem engel oluyordu.

Efe şu an kesin beni soruyordu.Kereme iyice yanaşıp onu gıdıklamaya çalıştım ama gıdıklanmıyordu.

Oflayıp parmak uçlarıma çıktım ve Keremin yanağına bir öpücük bıraktım,o şok olurken elinden telefonu aldım "Alo Efe?"dediğimde kaşlarını çatıp telefonu almaya çalıştı ama ben koşup banyoya girdim ve kapıyı kilitledim.

"İyi misin Esila?Çok merak ettim." yutkundum "İyiyim,ama bir kaç gün okula gelemicem." ofladığını duydum "Özlerim ama seni.." Özler mi?

"Bende seni."Kapıya birden tekme atılınca sıçradım "Efe ben kapatıyorum hadi görüşürüz,öptüm." dedim hızlıca ve kapattım.

Kapıyı açtığımda Kerem çatık kaşlarla bakıyordu bana "Öptüm mü?" dedi sinirle,alt dudağımı ısırdım "Yok ya lafım gelişi o öpmedim."

Derin bir nefes aldı "Niye 'Bende seni' dedin?"omuz silktim "Sana ne?" yanından geçmek istedim ama belimden tuatarak beni kendine çekti.

"Sana 'seni seviyorum' mu dedi?" gözlerimin en derinine iniyordu yine..gözlerimi kaçırıp ona baktım "Hayır,seni özlerim dedi bende 'bende seni' dedim."

Derin bir nefes alıp bana sarıldı "Bir daha başkasına öptüm demek yok."değip yanağıma bir öpcük bırakıp mutfağa gitti.

Bense kendimi şok etkisinden çıkarıp derin bir nefes verdim.Ne yapıyordu bu küçük Ayı bana?

Mutfağa girdim ve masaya oturdum.Kerem bana çay koyup kendiside karşıma oturunca kıkırdadım "Ne var?" dediğinde elime tost aldım "Sen bana baya baya hizmet ediyorsun." dediğimde kaşlarını çattı "Tostunu ye sahte Rapunzel,sinir etme beni." dil çıkarıp tostumu yemeğe başladım.

Çayımı alıp bir yudum aldığımda dudağımdaki yaraya denk gelince acıyla inleyip geri çekildim.Kerem anında yanıma geldi "Salak Kerem ne diye çay veriyorsun ki!"diyerek kendi kemdine söylendi "Tamam bir şeyim yok."dediğimde dudağıma baktı.

Sahte Sevgili OperasyonuWhere stories live. Discover now