VI

722 58 33
                                    

6.Bölüm;Şah damarı

"Bir delinin seni öpmesine izin ver,ama bir öpücüğün seni delirtmesine izin verme.
Böyle bir söz duymuştum,bu durumda deli ben oluyorum seni delirtmeme izin verme sakın
Sahte Rapunzel."

Gözlerimi kapadım ve hızlıca uykuya daldım.Gözlerimi açtığımda hala Keremin kollarındaydım.

Öyle sıkı sarmıştı ki beni..sanki gitmemden korkuyordu.

Başımı hafiçe geriye çekip ona baktım başını saçlarıma gömmüş,mışıl mışıl uyuyordu.Duvardaki saate baktığımda saatin sabah beş olduğunu gördüm.

Alarmın çalmasına daha bir buçuk saat vardı.Tekrar uyumak için başımı Keremin boynuna gömüp kollarımı beline sardım.

Tekrar uyumak için başımı Keremin boynuna gömüp kollarımı beline sardım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kollarım tüm gece sıkışmıştı ancak böyle çok rahattım.Kereme'de uyurken sarıldım fark etmedim derdim.Gözlerimi kapatıp yine uykunun kollarına bıraktım kendimi.

****

Kulağıma gelen melodiyle kaşlarımı çattım "Ya ne bu ya?" Keremin sinirli sesi de gelince kaşlarım daha çok çatıldı.

Kerem biraz hareketlendikten sonra ses gitmişti.Sanırım alarmı kapamıştı.Yüzüm hala boynuna gömülü bir haldeydi.Kerem kendini biraz geri çekip bana baktı.

Kolları belimdeydi benimkilerde onun belindeydi "Günaydın Sahte Rapunzel." gözlerimi devirdim "Senin yanında Gün hiç aymıyor Ayıcık." gözlerini kıstı "Ke-" telefonumun çalmasıyla sustu ve uzanıp telefonumu eline aldı.

"Allahım sen beni niye böyle şeylerle sınıyorsun?" dedi yukarıya bakarak "Ben ne günah işledim?" Telefon hala ısrarla çalıyordu.

Telefonu elinden alıp arıyan kişiye baktım Efe arıyordu "Hoparlöre al!" dediğinde gözlerimi devirdim ve telefonu açtım.

"Günaydın Güzellik." Yatakta doğrulmak istedim ama Ayı Kerem kollarını belime öyle sarmıştı ki bırakın doğrulmayı nefes zor alıyordum.

"Günaydın." dedim uykulu sesimle "Uyandırdım galiba?" dediğinde Kereme baktım kaşları çatık halde dinliyordu bizi "Yok tam alarmdan sonra aradın."

"Ben aslında şey için aramıştım istersen seni alıyım beraber kahvaltı yapalım sonra okula gideriz." Kerem bana eliyle hayır dememi işaret ediyordu.

Tam cevap cerecekken Kerem başını boynuma gömüp burnunu boynuma sürttü.Ve bu kıkırdamama sebep oldu.

Kereme baktığımda gülümsüyordu yine ağzımı açmıştım ki Kerem yine burnunu boynuma sürtünce kıkırdadım "Ya Yapma!" dediğimde Kerem durdu ve başını kaldırıp önüme düşen saçları çekti.

"Ne oldu?" Efenin sorusuyla gülmeyi kesip ona tüm dikkatimi verdim "Benim kedim var da beni biraz gıdıkladı." dediğimde Kerem gülümsedi ve kulağıma yanaştı "Küçük Ayıdan Kedi mi oldum ben şimdi Keremin kızı?" diye fısıldadı.

Sahte Sevgili OperasyonuWhere stories live. Discover now