28

63 7 5
                                    

V médiích je trailer na tuhle knihu

"Modrá postava plížící se tmou. Někdy se zastaví a záchvátí mou mysl. Vzpomínky mizí někde v dáli. V nekonečné temnotě, ve které je nikdy znovu nenajdeš, v nekonečném zapomění, které tě provádí po celý život. Nikdy se znovu nenadechneš s plných plic. Nikdy. Modrá postava plížící se tmou. Vezme z tebe život a nechá tě plout..."

Liam
Nádherný motivační citát... ,,Kdes to sebral? " Podíval jsem se na Stilese a čekal na odpověď. ,,Veterina." ,,Oh" Stiles se podíval na mě a na Dereka. ,,Co si nepamatujete a měli by jste?" Derek se na něho podíval a nadzvedl obočí. ,,Jak ti to máme asi říct, když si to nepamatujeme?" Stiles se ušklíbl. ,,A jo" ,,Tak prostě budeme říkat nějaké věci co jste zažili a my je známe a vy budete říkat, jestli si je pamatujete." Ozval se Mason. ,,Tak jo, tak můžeš začít třeba ty s Liamem, znáš ho dlouho." Odsouhlasil Stiles a já a Mason jsme kývli. ,,Tak, pamatuješ jak jsme hráli tu hru na konzoli a ty jsi mě asi poprvé porazil a od té doby jsi mě porážel pořád, protože si se stal vlkodlak?" Zamyslel jsem se. ,,Myslíš to, jak ses mě zeptal jestli mám nějaký nadpřirozený schopnosti?" Uchechtl jsem se nad tou vzpomínkou. Mason kývl.

Mason
Doufám, že si bude pamatovat tuhle. ,,Byli jsme po škole, protože si dal jednomu spolužákovi pěstí a já byl u toho. A pak se tam objwvil ten sexy kluk a ty ses mi ho snažil dohodit. On mě pak pozval ven. Objal jsem tě a řekl ti, že tě mám rád. Bylo to poprvé co jsem ti něco takového řekl a ty jsi mi to řekl zpět. " Liam stuhnul a já taky. ,,Masone, já si to nepamatuju. Je to jako by se to nikdy nestalo já..." Usmál jsem se na něj. ,,Získáš ty vzpomínky zpět." Ujistil jsem ho. ,,Dobře ještě něco kolem té doby, nebi před ní musíme zjistit, jak moc paměti mu  chybí." Oznámil Stiles a tak jsem pokračoval. ,,A pamatuješ si Hayden, že jo?" Liam kývl. ,,I to jak si jí kdysi dal pěstí a ona tobě a od té doby jste se nesnášeli?" Liam se na mě podíval. ,,Nepamatuju." Povzdechl si. Zkoušel jsem další a další vzpomínky. ,,Co když si pamatuje jenom věci potom co se stal vlkodlakem? Všechny vzpomínky co si pamatoval byly z doby co byl vlkodlakem, ty z doby předtím neví a nebo je má mlhavé." Derek kývl. ,,Je to možné, ale já jsem vlkodlakem od narození." Stiles se zamyslel. ,,Musí tady přece být nějaký systém... Liamovi to vzalo vzpomínky postupně, tak jak to, že ty si nepamatuješ věci co se stali před rokem a před deseti lety, ale pamatuješ si, co se stalo před pěti."

Tak je tady další kapitola🙃. Včera jsem jí nestihla vydat, ale už je tu. V médiích máte trailer na tuhle knihu tak doufám, že se líbí❤

TEEN WOLF 7. série ✅Where stories live. Discover now