2

373 18 1
                                    

Liam
Derek donesl Hayden k sobě do bytu a začal se přehrabovat nějakým kufříkem. Vytáhl z něj náboj a přešel k Hayden. Náboj modro-fialově světélkoval a Derek ho začal nad tou ránou otevírat a prášek na to začal sypat. Hayden zatínala zuby a zhluboka dýchala. Občas jí z úst uniklo tiché zavrčení nebo bolestné zasténání. Držel jsem ji za ruku a ona mi ji tiskla.   Rána začala pomalu mizet. Hayden sebou začala zmýtat. Musel jsem ji chytnout a držet dokud rána nezmizela úplně. Hayden vyčerpaně ležela v Derekově posteli a já s Masonem jsme se dohodli s Derekem, že nám o těch lovcích něco řekne. Pustil jsem Hayden ruku a políbil jí na čelo. Když jsem přišel za Derekem a Masonem, oba seděli na pohovce, sedl jsem si za nima a Derek začal. ,,Desítka lovců se už před skoro 1000 lety dohodla se šamanem, který jim měl dát speciální sílu na zabijení vlkodlaků. Rodí se různě po světě vždy když jeden z desítky zemře. Nemusí být ani stejná krevní linie. Jeho schopnosti se projeví kolem 15 let, ale už dříve můžou být nějaké náznaky. Třeba může být rychlejší než ostatní a tak dále. Když se jeho schopnosti projeví potáhne ho to k ostatním a ostatní k němu. Všechno ho naučí a dají speciální znak. Znak lovce desítky (viz. Média). Složí přísahu a je z něho pravý lovec. Jenom tito lovci mají tento oměj. Je s nějakýma šamanskýma bylinkama. Je očarovaný a jeho účinky se dají zvrátit jedině stejným omějem. Tu kulku jsem našel před 5 lety. Byli tam tři. Jednu jsem použil na sebe a druhou na Hayden, má takový pocit, že jich budeme potřebovat více. "  jediné co mě napadlo udělat bylo zeptat se. ,,Jakto ze toho tolik víš?" Derek se na mě podíval a já hned věděl že to neměl říkat. Radši jsem řekl. ,,Nebo asi díky." Mason se jenom uchechtl a já ho probodl pohledem. ,,Máme Hayden vzít, nebo si ji tu necháš?" Zeptal se Mason a tentokrát se podíval Derek na Masona, to jsem se zas uchechtl já a šel pro Hayden.

,,Ahoj Scotte. Musíš přijet, začíná se něco dít. Jsou tu speciální lovci. Nějaká desítka nebo co. Zavolej zpátky." Řeknu když mi telefon spadne do hlasové schránky. ,,Zkusím o tom něco zjistit a ty se postarej aby přijel Scott, nebo alespoň někdo." Řekl Mason a odešel.

Sedím s telefonem v ruce u Hayden, která spí. Je skoro ráno a Scott ještě nevolal. Říkam si, že je to tím, že jsem mu volal ve 2 ráno, ale i tak nemůžu spát. Je to teprve chvilka co mi Scott předal vedení- nebo jak tomu mám říkat- v Beacon Hills a už tu začínají být problémi. Tak si říkám jestli nejsem moc blbý na to být něco jako alfou. Opravdou alfou asi nikdy nebudu, ale tak co.

---
Kapitoli zatím celkem o ničem, ale za chvíli se to rozjede. 😂

TEEN WOLF 7. série ✅Where stories live. Discover now