18

77 7 0
                                    

Isaac
Dále jsme utíkali lesem. K budovĕ jsme nakonec dorazili, ale hadi byli v těsném závěsu.  Scott, kteřý běžel první rychlé vykopnul malé dveře, které sloužili nejspíš jako nějaká úroková cesta při požáru. Všichni jsme se nacpali dovnitř. Ocitli jsme se ve větší místnosti. Vypadalo to jako tělocvična. Nejspíše zde trénují jejich bojové dovednosti. Na stěnách, bylo navěšených pár zbraní. Většinou dýky nebo kuše. Všichni jsme se otáčeli kolem sebe a dívali se na velký prostor. V rohu byli žíňenky.  Podíval bych se na celý prostor, kdyby se budovou nerozlehl alarm. Nachystali jsme, že příjdeš Desítka, ale ani po dlouhé době zvonění otravného alarmu nikdo nepřicházel.

flashback
Sedím na své posteli v Paříži v hotelu kteřý se jmenuje "Paris" jak originální... Z patra nade mnou se ozve střelba. Vyběhnu na chodbu. Když se zaposlouchám slyším zvuly, jako by někdo otevíral šuplíky. Bez rozmýšlení se vydám po schodech nahoru. Před pokojem se ještě jednou zaposlouchám. Zvuk se pořád ozývá. Rozrazím dveře, ale nic tu není. Čistý pokoj.
End of flashback

Zatřepal jsem hlavou. Nebudu myslet na Paříž. Jednou jim to budeš muset říct... Našeptával mi hlásek v hlavě. Já vím, ale zrovna teď nepotřebujou vědět, že jsem v Paříži zabil holku, do které jsem se zamiloval. Ze dveří se najednou vyřítil nějaký muž. Vypadal vystrašeně. Nevěděl co má dělat, po chvíli se rozkoktal. ,,M-mají nějakou holku. Prý je-jestli do deseti minut neodejdete od-prásknou ji na místě." ,,A co když odejdeme? Co s ní bude pak?" Zeptal se Liam. Muž polkl. ,,Když odejdete, zemře jenom ona." Liam se rozběhl. Vypadalo to, jako by chtěl zabít může a tak se Scott rozběhl za ním. Liam však může oběhl a vyřítil se na chodbu. Všichni jsme se rozběhli za ním. Na Stilesovi šlo vidět, že už má dost. Musel jsem se nad tím pousmát. Furt stejné pako jako kdysi. Kdysi... vzpomněl jsem si na Allison, na to jak moc se podobala Arie. Aria i Allison, obě byli stejné. Odvážné a zároveň milé. Do obou jsem se zamiloval jako blázen. Obě byly lidi.

Liam se nechtěl zastavit, dokud nenajde ty správné dveře. Stiles, Argent a Lydia, protože nebyli vlkodlaci nestíhali. Táhli se vzadu. Nestíhali naše tempo. Liama znám sice jen krátkou dobu, ale vím,že když se naštve, lovci proti němu nemají nejmenší šanci. K tomu s ním byl Scott a Derek. I kdyby tam Stiles, Lydia a Argent doběhli, Byli by nepoužitelní. Malia to asi viděla stejně a tak jsme mi dva zůstali v zadu. Stiles se opřel o stěnu a vydýchával maratón jak to nazval. Lydia a Argent na tom nebyli o moc lépe. Shlukli jsme se vedle Stilese. ,,Co teď?" Zeptala se Malia. Všichni se tak nějak že zvyku koukli na Stilese. ,,Proč se koukáte na mě?" Udělal jsem nějakou půl otočku či co to bylo a plácl se do čela. ,,To je idiot..."

Tak jsem nakonec stihla ještě jednu část dneska. To je idiot...😅 Připomíná mi to druhou sérii. Teen wolf byl hlavně o srandě, možná bych se k tomu ráda vrátila.

TEEN WOLF 7. série ✅Kde žijí příběhy. Začni objevovat