21

67 6 6
                                    

Stiles
,,Dobře, takže všichni znáte plán?" Ujišťoval se Scott. ,,Scotte jsi si jistý? Budeme potřebovat pomoc. Vím, že teď bude méně lovců, nebo alespoň teda těch zkušených, ale teď je chceš dostat, chceš je zabít. " Scott se na mě podíval s beznadějí v očích. ,,A komu by jsi chtěl zavolat? A navíc může se nám to podařit je nás skoro stejně jako jich." Nakrčil jsem obočí. Scott moc dobře věděl koho mám na mysli. ,,Scotte..." Nechal jsem vyznít jeho jméno do vzduchu.

,,Scotte? Co potřebuješ?" Řekl Theův hlas do telefonu. ,,Theo, potřebujeme tě." Šlo slyšet jak se Theo potichu uchechtl. ,,Nikdy by mě nenapadlo, že to ty budeš ten kdo zavolá první."

Ozvalo se klepání na dveře, byli jsme tu všichni. Já, Lydia, Scott, Malia, Liam, Hayden, Isaac, Argent a teď i Theo. ,,Takže proč přesně mě potřebujete?'' Scott řekl Theovi celý plán. Theo zvedl obočí. ,,Takže ty chceš zabít deset profesionálních lovců, kteří se vlastně vždycky zrovuzrodí, ale na druhé straně polokoule jako někdo jiný, takže je musíš zabít všechny ve stejnou chvíli a jestli ho jenom jednoho zabiješ o sekundu dřív plán je úplně v prčicích. Hmm... co by se mohlo pokazit? Jdu do toho!" Scott si zrochu oddechl. Je to sice super, že se i Theo připojil, ale pořád, je nás osm plus já a jich je deset. Jsou ještě dva lidi, kteří by mohli pomoct. Peter a Kira... Podíval jsem se na Scotta. ,,Scotte? Můžu s tebou mluvit." Odešel jsem se Scottem do mojeho pokoje. ,,Scotte, víš, že ani Theo ti moc nepomůže musí nás být alespoň deset abychom je mohli zabít naráz. Když už se nám, nebo vám to je jedno, je nějak podaří dát do bezvědomí, jak chceš udělat to abychom je zabili naráz. Musí nás být deset tak jako jich." Scott se na mě díval, ale neodpovídal. Vzal jsem telefon a zavolal Peterovi. ,,Ahoj, Stilesi...?" Ozval se Peter.

,,Tak jo takže další výborně promyšlený plán Scottem McCallem." Zašklebil jsem se, ale v mysli jsem uznal, že má pravdu. ,,Tak vyrážíme!" Zakřičel Mason, který se tady před chvílí objevil a nakonec půjde s námi. Všichni jsme se na něho otočili. Mason dal dolů ruku, kterou vyšvihl když zařval. ,,Nebo ne..."

,,Zachvíli tohle všechno skončí a my budeme moct zase na vysokou." Snila Lydia. Pohrával jsem si s jejími vlasy. ,,Víš, že my vysoká ani nechybí? Jo ze začátku to bylo super, nebýt pořád v jednom městě. Být chvilku sám a učit se nové věci, ale chybí mi to tady. To jak jsme dělali všechny možné blbosti a pátrali, třeba kdo je darach... Teď se apespoň něco děje, i když neříkám, že chci aby tady tihle lovci zůstali, ale bylo by super se na chvíli vrátit na střední. " Na chvíli jsem se odmlčel a usmál se. ,,Pamatuješ na náš první polibek? Jak si mě uklidnila?" Lydia se usmála. ,,Jak bych mohla zapomenout.''

Ahoj, další část❤. Pardon že moc nepíšu, ale mám teď celkem nabytou školu takže tak.❤

TEEN WOLF 7. série ✅Where stories live. Discover now