22

59 5 4
                                    

Isaac
Sešli jsm se u Stilese další den ráno. Bylo by celkem k ničemu chodit tam v noci... ,,Můžeme?" Ptal se Scott. Za chvíli už jsme seděli každý v nějakém autě. Jedu se Scottem. ,,Máš doufám nějaký lepší plán jak se dostat dovnitř než minule." Scott semkl rty. ,,Scotte?" Protáhl jsem jeho jméno v otázce. Pak už jsem se radši na nic neptal.

,,Jdeme dovnitř na teď." Zavelel Scott ,,3 2 1 teď!" Rozrazili jsme dveře a jak jsme si mysleli lovci už na nás čekali. Derek tam nikde nebyl a tady bylo všech deset lovců. Kde je? Polkl jsem. ,,Nevypadají zrovna jako netrénovaní..." Zašeptal jsem ke skupině. Jeden lovec si vytáhl dýku z poza opasku a zatočil si s ní. Peter tasil drápy a zařval. Desítka se rozběhla proti nám. Lydia, Stiles, Argent a Mason stáli u dveří. Mason měl Stilesovu starou pálku a Stiles si koupil novou takže taky držel pálku, Lydia má svoje banshee skills a Argent má zbraně. Scott na nás ještě zavolal. ,,Nezapomeňte! Nezabíjet, jenom do bezvědomí." Vrhly jsme se na ně.

Lydia
Dva lovci z deseti jsou v bezvědomí l, teď se já, Stiles a Mason musíme postarat, že v bezvědomí zůstanou. ,,Lydie! Probouzí se!" Zakřičela na mě Malia, během boje. ,,Dobře..." Stiles dal ruku do pěsti a napřáhl se. Lovec už se chtěl zvedat, ale Argeng ho zachytil. Stiles dal lovci pěstí a lovec se ještě bouchl hlavou o zem, protože ji měl trochu ve vzduchu a pak zase upadl do bezvědomí. Stiles udělal bolestnou grimasu a protřepal si ruku. Podívala jsem se na Maliu a chtěla jsem jí poděkovat. Zrovna šli na Maliu dva lovci naráz. Na Petera taky a ostatní se snažili probojovat k nim a pomoct jim. Peter to jakštakš zvládal, ale Malia už potřebovala pomoct. Jeden lovec ji škrábl dýkou. Malia zařvala. Zvedla jsem se z podřepu a šla jsem Malii pomoct. Jeden lovec šel ke mně, ale nevím co chtěl udělat. Neměl šanci nic udělat, protože se objevil Theo a hlavou mu bouchl o stěnu. Kývla jsem na něho jakože děkuju a už na něho šel další lovec. Zastavila jsem se kousek od Malii a dvou lovců Malia jednoho podkopla a ten spadl na zem, ale hned se pak zvedl. Zapištěla jsem a jeden lovec odletěl do stěny, ve které pak zůstala díra. Lovec zůstal v bezvědomí. Malia se mezitím vypořádala s druhým lovcem. Peterovi se je podařilo zneškodnit oba. Isaac a Scott odvedli týmovou práci a dva lovci do sebe narazili navzájem. Pak se na ně rozběhli a nějaký zajímavím způsobem je oběhli a bouchlu jejich hlavama o sebe. Už zbývali jenom dva lovci. Stáli k sobě zády a otáčeli se kolem sebe. Ještě před chvílí bojovali proti Liamovi a Hayden, ale když si všimli, že jejich kamarádičci už jsou všichni na zemi postavili se takhle. Vypadalo to, že jeden je nejstarší a druhý naopak nejmladší. Ten starší se otočil a přiložil dýku tomu mladšímu k hrdlu. Scott i Peter se zastavili v přibližování k nim. Starší lovec se usmál. Vypadalo to, že ten mladší má strach. Nechce umřít bylo mi ho líto, ale jak jinak bychom to udělali? Mladý lovec nenápadně vytáhl dýku z opasku, tak aby si toho starý lovec nevšiml. Už ho chtěl bodnout, ale Scott zařval a Argent střelil staršího lovce do nohy.

,,Najděte Dereka!" Zavelel Scott. Isaac a Mason šli najít Dereka a my ostatní jsme nachystali místnost tak abychom mohli skončit s lovcemi jednou provždy. Musí ležet v kruhu a být zabiti naráz. Jejich krev pak steče doprostřed kruhu a pak by se mělo nějak roztrhnout pouto. Je celkem těžké udržet všechny lovce v bezvědomí.

Isaac
,,Dereku?" Derek ležel v nějaké vaně plné vody a nehýbal se. ,,Je to nějaká divná voda, nebo já nevím jak to udělali, ale kdykoli se pohnu dostanu elektrický šok, zkoušel jsem z toho vylést, ale nejde to." Řekl Derek unaveně. Po čele mu stékala kapička potu asi. Vyhrnul jsem si rukávy a nadechnul se. Derek zatnul čelist. V mysli jsem si to odpočítal a na teď jsem do vody strčil ruku. Vytáhl jsem Dereka z vody a proud přestal. Opřel jsem si hlavu o stěnu. Teď ještě rituálně zabít desítku.

Trochu delší kapitola asi o 200 slov, ale myslím, že to nevadí. Tohle je předposlední kapitola první části. Ještě obětujem lovce a můžeme jít na druhou část😂❤

TEEN WOLF 7. série ✅Where stories live. Discover now