13

109 9 2
                                    

Derek

,,Dereku!?" Vykřikl... ,,Isaacu?" Co tady sakra dělá? Než jsem stihl cokoliv dalšího říct. Měl jsem Isaaca v náručí. ,, Jakto? A... No prostě máš co vysvětlovat." Isaac se na mně podíval ztrápeným pohledem. ,,Už zase?" Zaskučel. Usmál jsem se a kývl. Úsměv mi, ale hned zmizel z tváře. ,,Cítíte to?" Znova jsem se nasál vzduch. ,,Benzín." Potvrdil Scott, že to taky cítí. Když jsem se zaposlouchal, šlo slyšet škrtnutí sirkou a jak praská oheň. ,,Rychle všichni ven!" Zakřičela Lydie a v tu chvíli vybuchla kuchyň. Rychle jsme všichni vyběhli z domu, ze kterého se ozvali ještě další tři výbuchy. Asi budeš potřebovat nový dům. Pomyslel jsem si a podíval se na Scotta, který držel Mellisu za rameno. Ještě dlouhou chvíli jsme tam stáli a dívali se jak Scottův rodný dům dohořívá. Připomnělo mi to moji rodinu. Tím i Petera. Kde vlastně je? Mellisa se podívala na Scotta a pak pomalu vešla do domu. Všichni jsme pomalu a opatrně vešli dovnitř. Kromě menších plamínků už skoro nehořelo, ale dům vypadal, že se za chvíli zhroutí. Mellise se leskly oči od slz. Tenhle pocit znám. Když vidíte to co zbylo z vašeho domu a víte, že už to nikdy nebude jako dřív. Už nikdy neucítíte tu správnou vůni domova. Scott si povzdechl a vyvedl Mellisu z domu ven. Liam a Malia se šli ještě podívat jak jsou na tom schody a jestli se vůbec dá projít nahoru do patra. Všichni až na Maliu a Liama jsme vyšli ven. Po chvíli vyšli i oni. Malia něco držela v ruce. Došla až ke Scottovi a předala mu fotku. ,,Bylo to ve tvém pokoji. Nebylo to ohořelé a myslím, že  bys to chtěl mít." Řekla mu a spolu s námi se rozešla ke Stilesovému baráku. Scott ještě zůstal u domu a díval se na fotku. Smutně se na ni usmíval. Ukápla mu slza. Scott si ji rychle setřel a dohnal nás. Scott si fotku schoval do kapsy. Stiles si vytáhl svůj telefon a vytočil číslo šerifa. Jeho otce. Řekl mu co se stalo. 

***

Sedíme u Stilese v pokoji a čekáme až se Šerif Stilinski vrátí. Podíval jsem se na všechny okolo. Scott se znova smutně díval na fotku. ,,Neměli bychom něco dělat? Třeba něco zjišťovat. Já nevím!" Rozkřikl se Liam a zvedl se z místa na kterém seděl. Scott odtrhl pohled od fotky a podíval se na Liama. Scott si povzdechl a taky se zvedl. ,,Tak jo. Co víme?" Podíval se na mě a pak na všechny ostatní. ,,Tak něco s nějakou desítkou." Odfrkla si Malia. ,,Jste si tím jistí?" Scott se zamračil. ,,Co o tom víš Dereku?" Povzdechl jsem si. ,,Ne moc... Je to speciální skupina lovců. Je jich deset. Rodí se po celém světě, ale přitahuje je to k sobě. Vždycky když jeden z nich umře narodí se další někde jinde. Mají speciální druhy oměje a jejich cíl je zabít všechny vlkodlaky. Pokud vím tak potom co se tak stane všichni lovci z desítky zemřou a další už se nenarodí." Řekl jsem jim vše co jsem věděl.

Tak ahoj😂. Dlouho jsem nic nenapsala tak se omlouvám. Doufám že se vám kapitola líbí😂. Jinak, v pondělí jedu na tři týdny na tábor, takže kapitola nevyjde hodně dlouho. Pokusím se do pondělí napsat alespoň ještě dvě části.

TEEN WOLF 7. série ✅Where stories live. Discover now