27

64 7 2
                                    

Isaac
,,Co se stalo?" Malia ani Mason mi neodpověděli a Liam byl v bezvědomí. ,,Melliso!" Zakřičela Malia a Mellisa hned přiběhla. ,,Položte ho na sedačku." Jak Mellisa řekla tak jsme s Maliou udělali. Chtěl jsem jí pomoct, když ho celou cestu od školy táhla sama a Mason nesl dva batohy. Malia na mě kývla na poděkování. Mellisa si poslouchala Liamův tep a dělala další vyšetření a nakonec došla k závěru, že ještě chvíli bude spát a pak se vzbudí a nic vážného mu není. ,,Proč jste nešli na veterinu?"  Zeptal jsem se Malii, protože, když jsem tady v Beacon Hills byl naposled, tak se skoro kvůli všemu chodili za dr. Deatonem na veterinu. Malia se na mě podívala a jen pokrčila rameny. ,,Nenapadlo nás to."

Malia
Jenom co Scott odjel, objeví se tu něco dalšího... ,,Ještě něco, nebo je to všechno?" Ujišťoval se Isaac. Povzdychla jsem si. ,,Dobře, takže tady máme modrou vílu která krade vzpomínky. Proč ne? V Beacon Hills?" Liam i Isaac kývl a Mason nad něčím přemýšlel a nejspíš mu přišlo strašně husté, že něco takového existuje. Doufejme, že to půjde lehce zabít...  ,,Máte tady něco na jídlo?" Přerušil moje myšlenky Liam. Mellisa se uchechtla a podívala se na Argenta, který se tady chvíli po tom co jsme přinesli Liama objevil. Argent vyndal s ledničky nějaký sendvič a podal ho Liamovi. Liam mu poděkoval a do třiceti vteřin už sendvič nebyl. Isaacovi zazvonil telefon. ,,Ahoj Stilesi."

Isaac
Volá Stiles. Proč nevolá třeba Malii? ,,Ahoj Stilesi." Pozdravil jsem ho, ale on hned začal mlít svoje. ,,Isaacu, potřebuju pomoct! Derek." Derek? ,,Co je s ním?" ,,Odvezl jsem Scotta a Lydii a pak jsem jel ke mně a najednou se na cestě objevil Derek. Prostě jen tak ležel na zemi v bezvědomí uprostřed cesty, tak jsem vylezl s auta a šel za ním. No pak jsem se ho prostě snažil vzbudit a nakonec se to povedlo, ale máme takový problém." Nakrčil jsem obočí. ,,Jaký problém?" Stiles se zadrhl ,,No Derek si skoro nic nepamatuje. Ví kdo jsem a pamatuje si něco z toho co se stalo, ale jak se tady dostal a nebo některé věci z minulosti si nepamatuje." ,,A co si pamatuje z toho co se stalo?" Stiles se nadechl. ,,Prý viděl nějakou modrou holku či co, ale nejsem si úplně jistý, že..." Přerušil jsem ho. ,,Stilesi! Liamovi se stalo to stejné." Stiles se zarazil. ,,Cože? Jedu tam." Nestihl jsem nic říct a Stiles to tipnul. ,,Derekovi se stalo to stejné co Liamovi." Malia měla zrychlený tep, věděl jsem, že odposlouchávala. Malia, Liam, Mason a já jsme šli ke Stilesovu domu, abychom se tam sešli se Stilesem, i když cesta sem mu nějakou tu chvíli zabere. Liam a Mason vedli vážnou konverzaci o nějaké nové videohře. ,,Víš o tom, že poslouchat cizí rozhovory je neslušné?" Malia se ušklíbla a podívala se na mně.

Tak jsem ji dneska vydala😂. Trochu později než jsem čekala, ale přece.

TEEN WOLF 7. série ✅Where stories live. Discover now