24

65 5 2
                                    

Scott
,,Liam a Theo se nějak dlouho nevrací. Půjdu zkontrolovat jestli jsou v pohodě." Stiles kývl a dál se věnoval filmu a popcornu. Zvedl jsem se a vyšel ven. Liam kolem mě prošel rázným krokem a Theo stál se založenýma rukama a díval se jak Liam odchází. Nadzvedl jsem obočí. ,,Už půjdu. Stejně tady nemám co dělat." Theo se otočil a odešel. Moje obočí bylo pořád nadzvedlé. Dal jsem ho dolů a šel jsem zpátky sledovat film.

,,Co to sakra?!" Vyskočil jsem na nohy. Zaslechl jsem nějaké bouchnutí. Všichni jsme usnuli během filmu na pohovce. Protřel jsem si čelo. Sedl jsem si zpátky. Ozvalo se ťuknutí. Jakoby někdo házel kamínky na okno. Otevřel jsem ho a... chytl jsem se za čelo. Jeden kamínek mi vletěl přímo do obličeje. ,,Au!" Podíval jsem sr z okna. ,,Oh... promiň." Podíval jsem se na Dereka. ,,Co tu děláš?" Derek se poškrábal za krkem. Naznačil jsem mu ať jde ke dveřím, že mu přijdu odemknout.

,,No tak trochu mi vyhořel loft..." Zamrkal jsem. ,,Jak tak trochu? Cože?" Derek protočil oči. ,,Neřešme to prosím prostě jsem něco zkoušel." Kývl jsem. 

Lehl jsem si zpátky do postele. Musíme si s mamkou pořídit nový dům. Teď jsme u Stilese a mamka uvažuje o stěhování ke Chrisovi Argentovi, protože nechce otravovat Sherifa Stilinského, mají se Stilesem taky svoje problémy. A taky budu odjíždět zase na vysokou, ale doufám, že mě vezmou. Na něco přes měsíc jsem se na výšce neukázal. Co bude pak? Když mě vezmou, bude zase Liam "alfa" nebo to bude jinak. Vím, že je to na mně a já chci na vysokou a Liamovi věřím, ale chci být více se svou smečkou. Bylo super mít taky chvíli klidu od všech možných stvoření, ale na výšce jsem si pořád připadal, že mi něco chybí. Teď, když jsem s nimi, cítím se plný a jo štvou mě lovci a nejspíš příjde i něco dalšího, ale nechci je opustit. Ne znovu.

Ahoj, omlouvám se, že jsem dlouho nepsala, ale měla jsem problémy z wattpadem takže tak a taky se omlouvám za kratší kapitolu ale jsou skoro 2 ráno😅. Pokusím se napsat zítra a užíjte Vánoce a advent❤

TEEN WOLF 7. série ✅Where stories live. Discover now