23

77 8 5
                                    

Liam
,,Takže teď je musíme zapíchnout všechny naráz." Je nás 12. Derek a Mason se dívají kousek z povzdálí, Derek se ještě pořádně neudrží na nohou, takže sedí na zemi kousek od Masona. Argent vzal 10 dýk, takže jsme každý dostali jednu. Postavili jsme se každý za jedboho lovce. ,,Bodněte, přímo do srdce, budu odpočítávat,  na tři. " Objasnil Argent všichni jsme dali dýky k srdci lovce u kterého jsme klečeli. ,,Jeden, Dva, Tři!"

Bodl jsem. Cítil jsem jak se dýka boří do masa. Zatlačil jsem ji kousek dál, stejně tak všichni ostatní. Vytáhli jsme dýky z lovců. ,,Teď musí jejich krev stéct doprostřed toho kruhu, který tvoří." Tělo jednoho lovce se rozzářilo. Od jeho rány stékal pramínek jeho krve. Další lovec se rozzářil. Postupně se rozzářili všichni lovci a uprostřed toho "kruhu" vznikla louže krve. Musel jsem si zakrýt oči, protože se rozzářila celá hala nebo co to vlastně bylo. Po chvíli záře ustala. Když jsem se zase rozkoukal, místo lovců tam byli jen hromádky prachu. Zamrkal jsem. Peter nadzvedl obočí. ,,Teď by se hodilo říct... jak to vy mladší říkáte? Wtf?" Všichni jsme se dál dívali na hromádky prachu. ,,No, ale, jako dává to smysl. Vždyť zářili jak oheň cos čekal?" Isaac se podíval na Scotta.

Dojeli jsme zpátky ke Stilesovi. Derek, Peter a Argent už odešli. Zbytek jsme si chtěli na jeden večer sednout a podívat se na nějaké filmy. ,,Liame? Můžu s tebou mluvit?" Odchytila si mě Hayden. Kývl jsem. Šli jsme ke Stilesovi do pokoje. ,,Liame, moje sestra se vrátila. Budu se k ní stěhovat. Bude to tak jak to mělo být předtím než odjela." Sedl jsem si na postel. ,,Takže odjíždíš?" Hayden přikývla. ,,Kdy?" Už dneska." Po tváři mi stekla slza. ,,Vždyť už bude noc za chvíli." Hayden si povzdechla. ,,Liame..." Zvedl jsem se a odešel jsem z pokoje. Utřel jsem si slzu a šel si zase sednout za ostatními. Theo se na mě podíval a když viděl můj výraz dal mi ruku na rameno. Co tu ještě dělá? Jsem celkem překvapený, že ještě neodešel. Hayden prošla kolem. Ani se nerozloučila. Jen odešla. Zvedl jsem se a odešel do koupelny. Byl jsem naštvaný. Proč? Theo přišel za mnou. ,,Jdi." Theo stál ve dveřích a opíral se o ně. Chytl jsem se umyvadla a rozsvítili se mi oči. Theovi trochu stuhl výraz v obličeji, ale ani trochu se nehnul. Potřebuju být sám. Očima jsem zabloudil k onu bylo otevřené. Bez rozmyšlení jsem se rozběhl a vyskočil z okna. Theo to asi pochopil a nešel za mnou. Sedl jsem si na zem a díval se jak zapadá slunce. Někdo si ke mně přisedl. Kdo jiný než Theo. ,,Co tu sakra děláš?! Chci být sám!" Theo se uchechtl. ,,Nechceš."  Naštval jsem se a u toho jsem se zvedl a začal po něm řvát. ,,Dobře tak nechci no! Ale jestli chci od někoho společnost, tak ne od toho co mě donutil skoro zabít Scotta!" Theo se taky postavil. ,,Hele, mrzí mě to. Nechtěl jsem aby Scott umřel, chtěl jsem smečku. Vy... vy jste byli tak kamarádští. Měli jste se rádi, byli jste spíše přatelé než smečka. To se mi líbilo, chtěl jsem toho být součástí, ale Scott by mě do smečky nikdy nevzal, ty jo..."

Chci se zeptat, jestli bych měla udělat trailer na youtube. Chtěli by jste? Pište prosím do comments. Další kapitola. Ani se mi nechce věřit, že jsem napsal dvě za den xd. Tohle je konec první části teď druhá🙃. Pokusím se kapitolu napsat zítra, ale mám dlouho školu takže ještě nevím. Děkuju všem za commenty a votes <3

TEEN WOLF 7. série ✅Where stories live. Discover now