14

112 7 4
                                    

Malia

,,Scotte? Co se děje?" Zeptala jsem se Scotta, který celý večer jenom sedí a kouká do zdi. Scott sebou trhl. Podíval se na mně a pak spustil. ,,Víš, ti lovci. Nemůžeme je nechat zabíjet vlkodlaky." Odlmčel se. ,,Měli bychom něco dělat. Zastavit je. Co když zabijí někoho ze smečky?" ,,Scotte..." šeptla jsem. Chytla jsem jeho tvář do dlaní. ,,Jestli někdo příjde na způsob, jak tohle zastavit, tak jsi to ty. Jsme tady pro tebe. Celá smečka." Scott sklopil pohled. Pomalu jsem se přiblížila ke Scottovým rtům a jemně ho políbila. On mi polibek oplatil. Opřeli jsme si o sebe čela. Vnímali jsme jen jeden druhého. Když se ze zdola ozvaly hlasy z televize a poté Stilesův křik. ,,Scotte! Malio! Pojďte sem!" Oba jsme se zvedli a seběhli schody. Byla zaplá televize a v ní reportáž. ,,V Beacon Hills se zvyšují počty podivných úmrtí. Dnes v 19 hodin bylo nalezeno tělo ženy. Měla podivné skvrny po těle. S úst a nosy jí vytékala černá tekutina. Nejpravděpodobnější příčina smrti je otrava." Scott zatnul ruce v pěst a celý se napjal. Stáli jsme vedle sebe tak jsem dala mojí ruku na tu jeho a tím ho alespoň trochu uklidnila. Derek měl nasazený svůj typický výraz když přemýšlí a Stiles taktéž. Derek se zvedl a odešel ven ze dveří; kterýma samozřejmě nezapomněl třísknout. Stiles se taky zvedl a odešel za ním. Podívali jsme se na sebe s Liamem celkem nechápavě. ,,Mám to!" Vykřikl Scott. Všichni jsme se na něho podívali. ,,Tak říkej!" Pobízeli jsme ho. ,,Jednou už jsme byli ve válce. V otevřené válce. Připomíná mi ji to. Až na jednu maličkost. My jsme nevrátili úder, nezkoušíme smlouvat. V podstatě se necháváme. S Monroe jsme bojovali proti tisícům lidí, teď jich je jen deset plus pár dalších. Pojďme jim to vrátit. " ,,Scotte, neměli bychom se vyspat. Byl jsi zavřený nevím jak dlouho v té budově. Stejně jako já. Měli bychom se vyspat." Ustaraně jsem řekla. Scott si povzdechl a přikývl. ,,Zítra v 10:00 tady." Všichni kývli a začali odcházet. Stiles přišel zpátky dovnitř. ,,Derek už šel. Chcete spát tady?" ,,Tak jo." Potvrdila jsem. Stiles nám donesl nějaké polštáře a deky. Ustlali jsme si na pohovce a šli spát. Stiles s Lydií šli ke Stilesovi do pokoje. Scott mi obmotal paži kolem pasu a zavřel oči. ,,Dobrou." Popřála jsem mu, to by ale nebylo ono kdyby nestihl usnout. Usmála jsem se a taky zavřela oči.

Sedíme u stolu, stejné složení jako včera, jenom se přidal Chris Argent. ,,Dobře, takže půjdeme do nějakého hotelu, kde bydlí deset speciálních lovců se speciálním výcvikem, bude nás méně jako jich, k tomu ani jeden z vás, pomalu neumí ani ublížit mouše. Jo jasně, vůbec to není sebevražda." Objasnil Argent. ,,Hmm... teď už to tak dobře nezní." Ušklíbil se Isaac. ,,Jdete do toho se mnou?" Zeptal se Scott a ohlídl se po všech. ,,Jo" Řekli jsme s Lydií, Stilesem, Liamem a Derekem zároveň. Po chvíli se přidala i Hayden. Isaac si hodil do pusy žvýkačku a kývl. ,,Jdu do toho." Argent vydechl a taky kývl. Scott se spiklenecky usmál.

Oka. Ahoj😂. Konečně jsem se dokopala k tomu tu kapitolu napsat😂😂. Chcete tam Stereka nebo radši Stydiu? Neumím se rozhodnout.

TEEN WOLF 7. série ✅Where stories live. Discover now