4

240 12 2
                                    

Scott
Probudil jsem se uvázaný stejně jako předtím. Projela mnou vlna bolesti když zapli elektřinu a začal jsem se prohýbat v zádech. Po chvíli proud vypli, svěsil jsem hlavu a povzdechl si.
,,Co ode mě chcete?" Zeptal jsem se, trochu naštvaně a trochu ztrápeně. ,,Chceme aby jsi nám pomohl najít smečky v okolí a když budeš tak ochotný, pomoct nám je i zabít." Řekl jeden. ,,Co děláte s Maliou!?" Zakřičel jsem na ně, když jsem slyšel jak znova zařvala. ,,Tu tady máme pro tvou motivaci." ,,Vždyť víte, že vám nepomůžu, vyvraždit všechny vlkodlaky na Zemi, tak proč to zkoušíte?" Nadzvedl jsem obočí a čekal na odpověď, něco si šuškali a pak jeden z nich odešel.

Liam
Už je odpoledne a Scott celý den nezavolal. Už jsem nervózní a cítím to i z ostatních. Já, Hayden a Mason jen tak mlčky, sedíme u mě v pokoji. Už jsem to nevydržel a zvedl se. ,,Jdu zavolat Stilesovi." Odešel jsem z pokoje a vytáhl telefon. Zkusil jsem ještě zavolat Scottovi, ale nebral to. Tak jako celý den. Vytočil jsem tedy Stilesovo číslo a ten to po dvou pípnutích vzal. ,,Ahoj Stilesi," ,,Ahoj Liame, co je?"zeptal se Stiles a já mu vysvětlil co se děje. Stiles se na chvíli zamyslel. ,,Přijď v 11 (23:00) ke škole." Chtěl jsem se zeptat proč, ale stihl to tipnout dříve. Podíval jsem se na hodiny, bylo 5 a 7 minut.
(17:07). Šel jsem zpátky za ostatníma do mého pokoje. ,,Stiles má asi v plánu přijet, máme být v 11 u školy." Vyslovil jsem svou myšlenku nahlas. Cítil jsem, že se oba trochu uvolnili.

[10:55]
Vyjíždíme z domu Masonovým autem, ke škole. V autě všichni mlčí a ve vzduchu je zase cítit napjatá atmosféra. Zastavili jsme před školou, kde už nás čekal Stiles. Hayden, Mason a já jsme vystoupili a beze slov se vydali za Stilesem, který vcházel do školy. Zastavili jsme u jedné z tříd a až teď nás Stiles pozdravil. S Hayden jsme se na sebe zmateně podívali a pak jsme taky pozdravili. ,,Ahoj Stilesi, tak proč jsme tady?" Stiles mi chvíli neodpovídal, ale když si všiml mého výrazu začal vysvětlovat. ,,Víte že jsem Scottovi dal svůj Jeep." Všichni jsme jen kývli a on pokračoval. ,,Když jsem se dneska ráno vzbudil a koukl se z okna, uviděl jsem ho stát na parkovišti. Bylo jinde než kde Scott parkuje (pozn. autorky: nevím jestli nakonec bydlí spolu nebo ne, jestli někdo ví napište do komentářů.). Šel jsem teda k Jeepu a uviděl vzkaz na sedačce, zkusil jsem otevřít dveře. Auto bylo odemčené a klíče vevnitř. Otevřel jsem vzkaz, ale je to v nějaké šifře. Chtěl jsem to rozluštit, ale protože je pátek musel jsem ještě na hodinu, v hodině jsem to zkoušel a na mic nepřišel. Pak jste volali vy. Tak jsem zkusil zavolat Lydii, protože mě napadlo, že by to mohlo souviset a Lydie by mohla rozluštit tu šifru. Poslal jsem to Lydii a ta řekla, že přijede, ale musí si něco zařídit..." ,,Jak jsi se sem vlastně dostal?" Přerušil Stilese Mason. ,,Lydie mě dovezla..." zase nemohl pokračovat protože jsem ho přerušil já. ,,A kde je?" ,,Zkouší svý Bansheeovský schopnosti tady v té třídě." Ukázal nám ať jsme zticha a otevřel dveře. Lydie seděla za stolem a něco psala, nejspíš automaticky.

TEEN WOLF 7. série ✅Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz