46. Fejezet

26 1 0
                                    

LISA

A két hét a mai napon telik le. Nagyon hiányoztak nekem a lányok, de Kilnek még jobban. Kézenfogva néztük, ahogy a kisbuszok leparkoltak és a lányok egymás után száltnak ki. A tolongó rajongók között próbáltuk Angieéket keresni tekintetünkkel. Végül beletörődtünk és Hyo kocsijához sétáltunk, hogy ott várjuk a lányokat. A jármű az Entertainment garázsában parkolt, ahol már a rajongók sikolyait tompábban lehetett csak hallani. Alig tíz perc várakozás után, már a lányok nyakába ugorhattunk.

- Hyo... Van egy meglepetésünk otthon. - mondtam a vezetőülésben ülő, erősen az útra koncentráló lánynak.

- Uhh, nagyon várom. - csillantak fel a szemei.

- Hát, nem tudom... - motyogtam magam elé, így valószínűleg ő nem is értette.

A kezem szabályosan remegett, amikor lenyomtam a bejárati ajtó kilincsét. Bent Yvette a nappaliban tévézett.

- Nem mondtam már nektek, hogy ha elmentek kapcsoljátok le a tévét?! - szidott meg minket Angie és a nappali felé indult, de az ajtóban, amikor meglátta a bent ülő lányt, lefagyott.

- Mi az, édes? - ment utána Hyo is, aki meglepetségében elejtette a táskáját és a mobilját.

- Yvette! - rohant felé tárt karokkal, de meg is torpant, mikor látta Yvette érdektelenségét. Nos hát igen, ő nem az az összebújós, ölelkezős típus.

- Szia, Hyo! Rég találkoztunk. - állt fel a fotelből - Beszélni szerettem volna veled.

- Miről? - kezdtek el társalogni, míg mi a többiekkel a bőröndöket rendeztük.

Nem bírtam ki, hogy ne halljam, miről beszélgetnek, ezért résnyire nyitva hagytam a szobaajtót és úgy pakoltunk tovább a többiekkel.

- Tudom, ez szokatlan, de szeretnék védencet, anélkül, hogy vissza kéne mennem a mennybe. - tért rögtön a lényegre - Lehetséges lenne?

- Hmm, talán. - válaszolt kis idő elteltével - De van egy feltételem.

- És mi az?

- Az alvilág a palota megtámadására és elfoglalására készül. A feltételem, hogy az oldalamon kell harcolnod és az életed árán is küzdeni. Benne vagy?

- Benne. - válaszolt egy kis hezitálás után - Mi a terv? - a következő fél órában a lehető legrészletesebben kibeszélték az akciót.

A család már szerte foszlott, mindenki össze-vissza lábadozott a kis lakásban, így alig tűnt fel nekik, hogy elkiáltottam magam, hogy "elmentem".

Jackson szerint halaszthatatlanul beszélnünk kell. A háztömb bejáratánál várt, ahogy azt írta is.

- Szia, Lisa! Szebb vagy mint valaha. - bókjára csak bólintottam egyet - Minden a terv szerint halad. Busanban tényleg találtunk egy személyt, aki körül elég furcsa dolgok történnek, bár buzgón állítja, hogy ő neki semmilyen királynőhöz nincs köze.

- Csak szökni akar. - legyintettem a kezemmel. Azért sajnálom szegényt, hogy meggyanúsították valami olyannal, amihez semmi köze. De inkább nézem végig egy idegen halálát, mint a fehér hajú angyalét.

- Tudom. És a kastélyt is megtaláltuk, ami azt jelenti, hogy a következő lépés, hogy Lucifer felvisz a mennybe. Ma este érted jövök, addig búcsúzz el mindenkitől, de senkinek se áruld el a titkot.

- Természetesen. - bólintottam - Akkor én megyek is, ha nincs más.

- Menj csak, szia! - vette ki egyik kezét a zsebéből és intett nekem.

Fent mindenkit összehívtunk és én is, és Hyoék is beavattak mindenkit a fejleményekbe.

- Akkor ma este én és Yvette a mennybe megyek, Lisa, pedig a pokolba. Angie, vigyázz Kilyanra, nehogy baja essen. - zárta le Hyo a beszélgetést.

- Én is harcolni szeretnék Hyoval... - mormogta Kil karba tett kezekkel.

- Hogy mi?!

- Hyo annyi mindenben segített nekem. Ha nem lenne, valószínűleg már nem is élnék. Az a jármű már elcsapott volna vagy akármi. Ha ő ennyi mindent tett értem, tartozok annyival, hogy én is megvédem. Nem kell lenézni, csak azért, mert 16 éves vagyok. Ha akarok igenis erős vagyok, márpedig Hyoért mindent meg fogok tenni!

From The Inferno /Lalisa ff./ *BEFEJEZETT*Where stories live. Discover now