Dazai Osamu X Oc (BSD)

498 12 3
                                    

LunaNaito-chan szokásos kérése~! 🤣✨💖

A vörös róka ahogy lépteket hallott a rácsokon kívülről egyből a sarokba húzódott. Majd lánc csörgés, és a fémajtó nyikorgása után belépett egy ismerős személy.

- Naito-chan? - hallom meg barna hajú hangját mire előbújok az árnyékból. - Hát itt vagy! - mosolyodik el halványan, majd fal mellé ül.

Oda battyogok 4 lábomon mellé, majd amint hozzá ért vöröses bundámhoz hatástalanította a "képességem" amitől emberré változtam. mintha kis pír telepedett volna arcára, és el is fordult. Nekem meg miért pont ilyenkor jut eszembe, hogy mivel vissza változok emberré, nincs rajtam ruha. Vörös arcal fordultam ruháimért, majd miután felöltöztem vissza mentem barna hajú mellé, és fejemet vállára hajtottam.

- Készen vagy? - fordul vissza, majd megsimogatja vörös hajam. - Ha Mori-san engedné már biztos nem itt lennél! - morogja, mire halványan elmosolyodok.

- Kezdem megszokni a sorsom. - mondom, mire Dazai kissé morcos tekintetével találom szemben magam.

- Ilyenekre ne is gondolj! Együtt fogunk innen megszökni! - mondja bátran, nekem halvány mosolyt csalva arcomra. - Naez a beszéd! - néz rám halvány mosollyal.

Még beszélünk egy ideig. Ajkainkat, csak úgy hagyták el a szavak. Sokszor hallottam Dazai édes nevetéseit is. Elképesztően jól szórakoztam vele, de ahogy észre vettem ő is jól érezte magát. De egyszer úgy is el jött a búcsú.

- Naito-chan, majd holnap próbálok bejönni rendben? - kérdezi meg, én nem foglalkozvan mondatával kezei  közé futottam. Ő meg egyből viszonozta ölelésem. Körülbelül 10 perc elteltével voltam képes elengedni a fiút. - Akkor holnap! - int egyet.

- Várlak majd! - mosolygok rá, majd vissza változom rókává.

Már most várom a holnapot!





Nos hát meg is jött a rész. Gommen ha a szokásosnál több helyesírási hibával találkoztok, csak hát gépről írom a részt. Atelefonomon jelenleg Termelési Komplex órám van, és véletlen telefonról jelentkeztem be XD. De ez megszokható tőlem. NA  de kérések nyitva vannak, és még annyi, hogy megírtam a Yandere DazaixOc-t, de nem tetszett így nem biztos, hogy befejezem, de megpróbálom olvashatóra írni😅. Na de léptem!

tsókacsaládnak!! 💖

[𝑨𝒏𝒊𝒎𝒆 𝑪𝒉𝒂𝒓𝒂𝒄𝒕𝒆𝒓𝒔 𝑿 𝑹𝒆𝒂𝒅𝒆𝒓] (BFEJEZETT!!)Where stories live. Discover now