Levi Ackerman X Oc(AoT)

3.2K 104 1
                                    

0_Weeb_0 kérésére ✨❤️

Éppen egy felderítő útra indultunk. Velem Levi, Hange, Eren, és Armin tartott. Mi mentünk középem.  Igazából elől  Levi ment én meg mellette.

- Jobra előttünk egy 10 méteres Titán! - kiáltom mire Hange fel is lő egy piros jelzőt.

Gyorsan levágtam a Titánt, majd tökéletesen a lóra érkezve tovább mentem, és beértem a többieket.

- Szép volt Tamashi! - nézett rám Hange mire bólintok egyet köszönet ként. És tovább is haladunk. Közben vissza mentem a helyemre Levi mellé.

- A terv szerint! - mondta Levi mire kissé félve, de leváltunk tőlük Hangeval.

- Sok sikert! - mondja Hange, majd végleg leválunk tőlük. - Ta-ma-shi~ te szerelmes vagy Leviba! - mondja Hange.

- M-mi?! Ennyire feltűnő? - kérdezek rá kissé félve.

- Évek óta a legjobb barátnőm vagy! Amúgy nem is feltűnő sőt nem is látszik. - mosolyog rám mire nyugodt sóhajt ereszt szám.

-6 méteres csontra előttünk! - nézek hátra Hangera mire lekaszabolja.

- Jahuu! - száll vissza a lóra, majd tovább megyünk. - Tamashi vigyázz! - szól Hange, de túl késő.

Egy titán felkapott, és a kezemet próbálta célba venni. Legalább 20 méteres titánról van szó. Ahogy elértem s pengém szétvágom a kezét. Ám a gáz elfogyott a 3D-s manőver felszerelésemből így a hátamra, és a bal kezemre estem.

- Tamashi! - fut hozzám Hange miután leszedi a titánt. Gyorsan fellő egy fekete jelzőt (ha nem jól írtam bocsi). De már csak ennyit látok mivel minden elsötétül.

* Levi szemszöge *

Lovaglunk Erennel, és Arminnal éppen a cél felé. Valamiért rossz érzésem van, de nem tudom miért. Hirtelen amirre Hange, és Tamashi vannak fellőttek egy fekete jelzőt. Teljesen lesokkolt.

- Az Tamashi-san, és Hange-san helye! - kiált Eren. Majd Erwin visszavonulót fúj.

- Menjünk! - néztem rájuk mire mindketten bólintottak egyet.

Amint a szétválás helyszínére értünk megláttuk a sebesült szállítót ami Hangeék irányából jött. Majd nem sokkal később a kissé sebesült Hange jelent meg.

Ez azt jelenti hogy Tamashi sérült meg.

- Hange jól vagytok? - megyek Hange mellé.

- Én igen, de Tamashi elájult! - néz rám szomorkásan Hange. - Kifogyott a gázból, és a hátára, és bal kezére érkezett! Ez minimum egy kéz törés, és legalább egy borda! - mondja el mi történt. - A titán vagy 20 méteres volt csoda, hogy túlélte! - áraszt magából sötét aurát.

*Tamashi szemszöge *

Amint felkeltem hatalmas fájdalom nyilalt hátamba, bal kezembe, és fejembe.

- Tamashi! - hallottam meg legjobb barátom, és legjobb barátnőm hangját.

- Jól vagy? - kérdezi Eren.

- Igen, csak fáj a fejem, a hátam, és a kezem, de semmi bajom. - mosolygok rá.

- Te vagy az eddigi legerősebb lány akivel találkoztam! - simogatta meg a fejem Hange. - Viszont hagyunk pihenni! - mondja, majd elköszönnek, és kimennek.

Még csak most realizáltam, hogy saját szobámba vagyok. Mivel páratlanul vagyunk lányok én maradtam szerencsére egyedül. Majd hirtelen kopogtattam, mire hatalmas fájdalmak közt felültem. A személy pedig benyitott. Amiért kissé meglepődtem az, hogy Levit látom az ajtóban. Ahogy bejön be is csukja az ajtól, és az ágyam mellé sétált.

- Jobban vagy kölyök? - kérdezi meg gondolom az első kérdést ami eszébe jutott.

- Igen csak a hátam, a kezem, és a fejem fáj. - nézek rá.

- Te aztán nem vagy semmi. - ereszt halvány mosolyt. - Nemtudom mit csinálok, ha bajod esik. - fogta a fejét mire teljesen lesokkolódtam. - Tudom nagyon hirtelen jött, de ez az igazság! - néz rám azokkal a gyönyörű acél kék szemeivel. - Nem akarlak téged is elveszíteni... Túlságosan szeretlek hozzá.

- Levi... - suttogom a nevét mire rámemeli tekintetét. - Én is... Szeretlek. - mosolygok rá halványan. Hirtelen átölelt vállaimnál. Óvatos volt nagyon. Gondolom nem akar fájdalmat okozni.

- Majd holnap jövök, és hozok teát is. - néz rám mire bólintok egyet. Egy intéssel el is köszönünk egymástól.

Ahogy kiment a szobából ismét legjobb barátnőm jött be.

- Elfelejtettem behozni a fájdalom csillapítód... Levi mit keresett it? - kérdezte kissé érdeklődve.

- Csak megkérdezte hogy, hogy vagyok. - nézek rá szemüvegesre. - Meg asszem szerelmet vallott... Nekem. - Nézek Hangera mire hatalmas mosoly keletkezett arcára.

Majd még fsngörcsölt egy 10 percig, és a takarodó miatt el is ment. Viszont a fájdalomtól nem tudtam nagyon aludni, és nem fogom beszedni a fájdalom csillapítót. Majd egyszer csak álom jött szememre.

Másnap a többiek is benéztek, hogy minden rendben-e van. Ez a tett a többiektől nagyon jólesett tényleg. Majd délutánra már csak Eren, és Hange voltak ben. Majd benyitott egy harmadik személy. Azaz Levi.

- Levi heicho? - néz kérdőn Levira Eren.

- Levi~ halii! - köszönt neki Hange mire sötét barna hajú csak intett egyet, majd felém vette az irányt.

Elém érve homlokomra adott egy lágy puszit mire Eren teljesen elvörösödött, de Hange is. Csak ő a fangörcstől.

- Nektek nem takarítsni kéne? - kérdezte szúrósan Levi mire a két jómadár ijedtem kiiszkolt a szobából. - Lusta emberek. - rázza meg a fejét. - Az ígért tea. - nyomja kezembe a bögre meleg teát. - A kedvenced. - néz rám, mire rámosolygok.

Nagyon sokat beszélgettünk tea ivás közben. Nagyon jól esett, hogy ő is aggódik értem. Nagyon sokat mesélt a múltjáról ahogy én is az enyémről. Miután befejeztük a teánkiat hirtelen felindulásból Levi megcsókolt. Nem elleneztem, és így vissza is csókoltam. Lassú, és szeretetteljes csókot adott amibe beleremegett a gyomrom. És azóta is boldog párkapcsolatban élünk egymással.

......................................................................

Remélem tetszett a rész, és eltaláltam az Oc-d. Még nem vagyok nagyon jó az Oc-s részek írásában, de azért remélem így is jó. Viszont én mennék is!

Tsókacsaládnak!! 💖

[𝑨𝒏𝒊𝒎𝒆 𝑪𝒉𝒂𝒓𝒂𝒄𝒕𝒆𝒓𝒔 𝑿 𝑹𝒆𝒂𝒅𝒆𝒓] (BFEJEZETT!!)Where stories live. Discover now